Hätä keinot keksii – nimittäin tässä tapauksessa asukuvat ja sade ratkaistiin siirtämällä kuvauspaikka Köysitehtaan katoksen alle. Tulikin muuten aika kivat kuvat, se valo suodattuu katoksen alla niin kivasti. Että ei tässä kuinkaan käynyt, vaikkei asukuvia saanutkaan napsaistua ensin toivomassani katumiljöössä.

Siitä on jo tovi kun olen täällä viimeksi julkaissut ihan tavallista päivän asukuvaa, niinpä olin päättänyt jo aamulla, että kun lähdetään liikkeelle niin otetaan samalla jotakin materiaalia blogiin. Asussa ei sen kummemmin ole mitään erityistä – marraskuinen kaupunkiasu, vielä aika mustavoittoinen sellainen.

takki COS*saatu / neulepoolo Muji / housut Zara / kengät Vagabond / laukku Marimekko*saatu

Nyt kun rupesin oikein miettimään, niin en kovin usein nykyään pukeudu mustaan. Näitä kuvia katsoessani totesin kylläkin, että tuommoiset mustat perushousut on todella kivat. Täytyy käyttää niitä enemmän. Kenties voisi ostaa toiset vähän leveämmillä lahkeilla, sellaiset jotka istuisivat juhlavan puseron kanssa ilta-asuunkin. Ehdoton vaatekaapin perusasia, mustat hyvät housut. Juuri nyt kiinnostaa oikein korkea vyötärö, jotta yläosa voi olla niukka tai lyhythelmainen.

Beigen merinopoolon ostin viimeksi Helsingistä Mujista. Se on oikeasti aivan ihana. Innostun nyt ehdottomasti myös niukkalinjaisemmista yläosista, etenkin väljemmän alaosan kanssa. Tämä poolo on mielestäni tosi kivan mallinen, voisin seuraavalla reissulla ostaa toisenkin jossain muussa värissä.

Näissä housuissa on vajaamittainen lahje, joten mietin että en oikein voi laittaa iänikuisia valkoisia lenkkareitani, koska sukkahousukausi ja mustat sukkahousut. Mutta muistin omistavani viime talvena ostetut Vagabondin nauhanilkkurit, tällaiset on kyllä tosi hyvät. Jotenkin en viihdy koroissa, niin omia korkoja tulee käytettyä lähinnä illalla – koska tykkään kävellä lujaa.

Hiustilanne on nyt kerrankin rauhallinen – uusin oivallus on vanha kunnon ilmakiharrin!

Asusta hiuksiin, oon löytänyt uudelleen hiukseni, jos niin voisi sanoa. Kuljin vuosikausia aina ponnarissa, mutta nyt ehdottomasti pidän hiuksia enemmän auki. Välillä suoristan ne ihan suoriksi, toisinaan jaksan kihartaa loivolle laineille. Siihen hommaan käytin ennen suoristusrautaa, mutta en ikinä oppinut kunnolla tekemään sillä kiharoita. Mutta onneksi tuli ystävien kanssa puhetta vanhasta kunnon ilmakihartimesta, sillä muistin ostaneeni sellaisen joskus kymmenisen vuotta sitten. Nyt se on ollut ahkerassa käytössä ja sillä saa ihanat kiharat. Tässä kuvassa on se kolmas ja yleisin hiustyyli – eli en tee mitään. Minun omat hiukseni ovat hiukan luonnon taipuisat ja tuolta ne näyttävät kun olen antanut niiden kuivua itsestään.

Hiusvärinkin kanssa olen nyt löytänyt itselleni täydellisesti sopivan tyylin. Aiemmin kovin vaaleaksi käsitelty tukka on paljon kivempi, kun siihen lisättiin ruskeaa ja juurikasvu ei näy häiritsevästi. Ehdottomasti viihdyn tässä ruskeammassa vaaleudessa parhaiten. Ja vielä pituuskin on todennäköisesti siinä mitassa jossa tulen sitä pitämään.

Voisiko sanoa, että joskus on tyytyväinen hiustilanteeseen. Näissä kuvissa kyllä tuuli ja vihmoi, joten tukka ei ole asettunut niin nätisti kun olisin toivonut – mutta ymmärtänette pointin. 

Me oltiin lähes koko viikonloppu kotosalla, tai ollaan oltu jo monta päivää kun molemmat olemme pitäneet yhteisiä vapaita. Lauantaina illalla tosin käytiin piipahtamassa Natan tupareissa. Ja voi vitsit miten upea hänen Loftinsa onkaan, vielä kutsuvampi mitä kuvista näyttää. Kaikki oli niin nätisti laitettu, pientä kivaa yksityiskohtaa oli joka puolella. Pidän siitä että Nata on sisustanut väreillä ja kasveilla. Kaikki oli niin kovin kutsuvan näköistä.

Minulla oli varmasti jotain muutakin, mitä ajattelin kertoa täällä – mutta usein asiat tulee höpöteltyä Instagramin Storyissa. Ai niin, eilen kuvattiin myös yhdessä kotona jouluisia kuvia ja samalla vaihdettiin olohuoneen järjestystä, sitä olen Storyissa ainakin esitellyt. Samalla kun käytiin tänään asukuvat nappaamassa, niin nautittiin Teboililla munkkirinkiläkahvit – se on meidän salainen pahe. Tänään myös julkaisin Instagramissa ihanan arvonnan – palkintona on Iittalan Lantern-lyhty!

Seuraavaksi siirryn #siivouscornenrin kimppuun – aiheena tulee olemaan pyykkikoneen hoitaminen. Siitä postailen tänne blogiin seuraavaksi.

Kivaa viikkoa!

6 Comments

  1. Kivoja kuvia. Olisiko mahdollista saada suoraa linkkiä noihin saran housuihin? Näyttävät kivoilta.

  2. Mujin ohuet villapoolot ovat kyllä todella hyvän mallisia! Itsellänikin tuo kaurapuuron värinen ja lisäksi ruskea 🙂

  3. Onpa hiuksesi kauniit! Sain itsellenikin inspiraation, kun olen tuskaillut mitä teen hiuksilleni.

  4. Anne

    Joo, tää oli täydellinen löytö, on pakko ostaa toinenkin kun meen Helsinkiin 🙂