Ajattelin että alkuviikkon muotijuttuun voi välillä koota inspiroivia kollaasejakin. Voi vitsit mikä homma näissä muuten onkaan – suurin vaikeus oli valita mitä tähän laittaa. Vaikka kieltämättä kyllä noiden kuvien kanssa sai äheltääkin. Mutta rakastan tehdä kollaaseja, olin jo unohtanut miten kivaa se onkaan.

Juuri nyt olen innostunut neuleista myös hameissa ja mekoissa. Törmäsin tuohon By Malene Birgerin Meggie-neulemekkoon ja huokailin, se on mielestäni aivan täydellinen. Mekkoon yhdistäisin asusteeksi mielelläni överi-ihanan huivin. Kurkkasin pitkästä aikaa Acnen sivuille, että millainen huivikokoelma sieltä löytyy. Tällainen muhkea tumman kamelin sävyinen huivi olisi aivan ihana yhdistettynä mustaan tai harmaaseen villakangastakkiin. Korviin sujauttaisin klassista helmeä, Chan Luun rengasmaiset helmikorvikset eivät näyttäisi niin konservatiivisilta. Ja mitä tulee laukkuun, olen r a k a s t a n u t omaa Marimekon nahkalaukkuani, jään vielä kuolaamaan ainakin tuota mustaa Solima-laukkua – se vaan olisi niin veikeä ja erityisesti hameiden ja mekkojen seurana.

Kosmetiikasta puheen ollen. Haluttaisi kokeilla ihan mitä vaan Glossierilta! Erityisesti himoitsen heidän kulmakarvakynää, jota olen katsellut muutamien meikkaajien somevideoilta. Sillä näyttäisi tulevan todella upeat kulmat, mutta ilmeisesti sen käyttöä täytyy vähän harjoitella. Ja siis muutenkin mikä vaan Glossier kiinnostaisi, johtuukohan se siitä ettei sitä saa euroopasta. Mitä hankalampi saada niin sitä kiinnostavampi, hah.

Tällaisten kollaasien tarkoitus on luoda inspiraatioita – siksi olenkin nimennyt nämä INSPO-tägillä. Teen välillä samalla tägillä myös IG Storyihin nostoja, ne voivat liittyä mihin vaan aihealueeseen.

-kollaasin kuvat: By Malene Birger, Marimekko, Glossier, Net-a-porter, Acne Studios

Comments are closed.