Täällä viikonloppu alkoi jo perjantaista, kun olin varannut sen vapaapäiväksi, meillä molemmilla oli. Juhlittiin vähän vuosipäivää ja sain yllärinä tuon ihanan kranssin. Olin sellaista Piia Jaalalla ihaillut ja haaveiluni oli rekisteröity. Tällaiset muhkeat aidoista materiaaleista sidotut kranssit on vaan niin upeita. Ulkona tuo kestää hyvin ja pysyy freesinä. Nyt iloitsen joka kerta kun astun sisälle taloon.

Olen myös tehnyt myönnytyksen kausivaloille, ripustin yhden sotkuisen setin roikkumaan oven pielen ulkovalaisimeen. Valoisalla ei niin kaunis söhellys, mutta koska melkein aina on pimeää, niin se näyttää ihan kivalta. Ehkä pitäisi reipastua ja avata muutama muukin valovyyhti ja ripustaa niitä takapihan puolelle tai terassille.

Minä olen ollut ihan innoissani tämän marraskuun tunnelmasta. En ole kokenut kuukautta yhtään ankeana tai raskaana. Ennemminkin lämpöisen kutsuvana ja tunnelmallisena. Olen ihan varma, että marraskuu on asennekysymys – sillä se on aina kuulunut inhokkikuukausiini. Etukäteen olen ajatellut niin, mutta sitten marraskuussa olenkin aivan fiiliksissä hämyisästä valosta ja tunnelmallisesta pimeydestä.

marraskuussa olenkin aivan fiiliksissä hämyisästä valosta ja tunnelmallisesta pimeydestä

Meidän sisääntulo näyttää nyt tällaiselta, se on sekoitus syksyä ja talven odotusta. Lisättiin vähän aikaa sitten kivituhkaa reilulla kädellä ja ollaan odoteltu että sade tamppaa sen tiiviiksi niin saadaan harjattua ylimääräiset pois. Vähän se tuppaa kulkeutumaan sisälle vielä. Toivottavasti saadaan ylimääräiset harjattua pois ennen lumen saapumista.

Tänään nostin tuohon kivetykselle Menun ulkotulen. Se tuo mukavasti tunnelmaa, käyn vähän väliä kurkkimassa sitä olohuoneen ikkunasta. Tällainen öljylyhty palaa tuulessakin sammumatta. Harmi että tätä kyseistä ulkotulipataa ei enää valmisteta. Oletteko löytäneet jotakin kivoja vastaavia?

Vinkki: Miten tehdä itse suuri kranssi

Sain muuten inspiraation tähän postukseen kun törmäsin Arteflosin (turkulainen kukkataiteilija) kranssintekovideoon IG:n puolella. Ajattelin että siellä moni voisi innostua itsekin taiteilemaan kranssin. Joten tässäpä tuo video teille vinkiksi.

Comments are closed.