”kaupallinen yhteistyö Nanso”          

Olen miettinyt jo tovin tätä joulua ja tulevan joulukauden teemaa omalta kohdaltani. Fiilikset ovat vähän kaksijakoiset – toisaalta olen tunnelmoija ja fiilistelijä, toisaalta tolkun ihminen, joka välttää mielellään turhuuksia. Näiden ominaisuuksien kanssa tässä sitten tasapainoillaan.

Olen ratkaissut aika pitkälti tämän tasapainoilun luomalla listan omista jouluteeseistäni – koska myös rakastan listoja ja kirjoittelen niitä aina joka puolelle.

Listallani on tällaisia asioita: tunnelma, visuaalisuus, läheisyys, kodikkuus, herkut, lepo, järkevät valinnat, oikeat tarpeet

Minua helpotti huomattavasti jouluähkyssä kun sain kasattua tärkeimmät asiat ylös. Tähän postaukseen voisin poimia listalta ainakin kaksi asiaa; järkevät valinnat ja oikeat tarpeet. Valitsin Nanson valikoimista itselleni tarpeellisia ja järkeviä kotiasuja, joille tiedän itselläni aina olevan käyttöä. Näitä voin lämpimästi suositella myös teille talvi- tai lahjahankinnoiksi. Postauksen lopussa on myös alekoodi oleskeluasuihin.

Joka vuosi vanhemmat kysyvät minulta joululahjatoiveita, vaikka se toive on ollut koko aikuisuuden sama – uusi pyjama. En tiedä mitään ihanampaa kuin avata jouluaattona paketista uusi pyjama ja saada viettää seuraavat lepopäivät lähinnä siinä lahjaksi saadussa pyjamassa. Tänä joluna en kuitenkaan toivo uutta pyjamaa, koska sain jo tämän yhteistyön myötä valita itselleni sellaisen Nanson valikoimista. Pyjamamieltymykset ovat aina henkilökohtaisia, toiset tykkäävät trikoosta, toiset yöpaidasta ja toiset pyjamasta. Itse olen pyjamatyyppi, mieluisin materiaali minulle on raikas puuvillakangas. Nanson valikoimista löytyy oloasut kaikkien makumieltymyksiin. Itselleni valitsin Uni-sarjan sinivalkoraitaista puuvillaa.

Pyjamamieltymykset ovat aina henkilökohtaisia, toiset tykkäävät trikoosta, toiset yöpaidasta ja toiset pyjamasta…

Kuvassa minulla on Uni sarjan pusero, housut ja aamutakki.

En tiedä koska innostukseni tällaisiin miesten pyjamien tyylisiin uniasuihin lähti (siitä on iäisyys), nämä ovat mielestäni ihania klassikoita ja lempikuoseja on ehdottomasti juuri tällainen raikas raidallinen vaaleansinivalkoinen puuvilla.

Väljä Uni-paita käy sellaisenaan vaikka yöpaitana, usein nukunkin ilman pitkiä housuja – koska meillä on suuri lämmin tuplapeitto sängyssä. Sujautan Uni-housut jalkaan kun aamulla suuntaan keittiöön kahvinkeittoon. Materiaalina raikas puuvilla on ihana, koska se ei hiosta ja muutenkin väljälinjainen pyjama on mukava nukkuessa – itse olen sellainen pyöriskelevä nukkuja.

Tähän Uni-sarjaan kuuluu myös kevyt kimono-mallinen aamutakki. Olen vasta viimeaikoina hoksannut aamutakkien hienouden. Etenkin illalla kun tulen suihkusta, tykkään vetaista hetimiten aamutakin ylleni – se on mitä mainioin illan hoitorutiinien kanssa. Myös talviaamuna vetaisen mielelläni pyjaman päälle vielä aamutakin lisälämmikkeeksi. Aamutakkia käytän myös silloin kun olen valmistautumassa iltamenoihin ja meikkaan tai laitan hiuksia. Tällainen kevyt puuvillainen aamutakki on mainio myös pakata matkalle mukaan, se vie vähän tilaa kassissa.

Jos rakastan pyjamassa hengailua, niin pyrin kuitenkin rajoittamaan pyjaman käytön lähinnä sen varsinaiseen käyttötarkoitukseen, eli nukkumiseen ja ehkä aamupalahengailuun. Sen sijaan minulla on aina oltava jonkinlainen ”kotivaatteeksi” nimetty mukava ja rento asu, jonka puen päälleni kun tulen kotiin. Nykyään se saa mielellään olla myös kivan näköinen, koska työskentelen kotona ja liikun tavallistakin enemmän kotivaatteessa.

Valitsin Nanson Sunnuntai-collegen itselleni omaksi kotivaatteekseni. Paidan graafinen kuviointi ja college-materiaali ovat kovasti mieleeni. Paita on niin hieno, että mielellään sen pukee vaikka kotioleilun lisäksi muihin menoihinkin. Olettaisin, että tällainen vaate olisi esimerkiksi joululomakauden mainio yleisvaate – siinä voi ottaa kotona rennosti ja toisaalta mennä vaikka kyläilyreissullekin.

Väljän ja mukavan paidan yhdistän kotona trikoisiin, mutta kun lähden muualle, vaihdan trikoot farkkuihin. Musta alaosa toimii mielestäni tosi hyvin tämän graafisen upean vaatteen parina. Istun usein työskentelemässä ruokapöydän äärellä, etenkin kun teen sisustussuunnittelutyötä – silloin hyvä valo on tärkeä kun valitsee vaikka maalisävyjä.

Alekoodi yöpukuihin ja oloasuihin

Koodilla ANNE20 saatte -20% yöpuvuista ja oloasuista 10.11-17.11 Nanson verkkokaupassa.

Jos jotain suosittelen laittamaan joulupukin toivelistalle, on se juuri tällaiset lempeään oleiluun ja nukkumiseen sopivat asut, uskon että tällaisille laadukkaille oloasuille on kaikilla käyttöä. Pyjama tai aamutakki on ihan joululahjojen klassikko. Millaisessa yöasussa sinä mieluiten nukut?

2 Comments

  1. Niinpä, paras joululahja on uusi pyjama! Tuollainen klassinen raitapyjama olisi juuri täydellinen. Pitääkin kopsata nämä linkit vinkiksi Mankulle Whatsuppiin. ?

    Ja niin ihanat kuvat taas! ?

  2. Anne

    Kiva, tällaiset pyjkut on ihan parhautta! Ja kiitos, kuvia oli kiva tehdä <3