Kaiken jouluhössötyksen ja ostamishössötyksen lomassa on tietysti itsestään selvää olla kiitollinen omasta tilanteesta ja siitä että kaikki on hyvin. Valitettavasti jokaisella ei ole sama tilanne ja sen vuoksi on tärkeää muistaa antaa apua toisille. Auttaa voi niin monin tavoin ja monissa tilanteissa. Taloudellinen apu on helppoa silloin kun on mistä jakaa sitä. Mutta tärkeää on myös toisen huomioiminen, kuunteleminen, hymyileminen tai mikä tahansa toisen hyväksi ja iloksi suoritettu toimi.

Tänään vietetään Tekojen tiistaita. Halusin nimenomaan muistuttaa tänään toisten auttamisesta, sillä vaikka sen pitäisi olla aina itsestään selvää ja oletan että lähtökohtaisesti autatte toisia erilaisin tavoin, voi joskus muistuttaa.

Tänään vietetään Tekojen tiistaita.

Tekojen tiistain sivuille on listattu kätevästi monia hyviä avustuskohteita, joihin voi osallistua. Sieltä on kätevä poimia itseä koskettavia kohteita.

Itse valitsin nyt tukea Venneriä ja osallistua Joulupuu-keräykseen. Lisäksi toivon voivani olla avuksi läheisilleni ihan konkreettisilla teoilla. Ja meidän perheessä myös mies osallistui omalta osaltaan keräyksiin.

Tässä suorat linkit minun valitsemiini kohteisiin:

Muistetaan auttaa!

 

 

Comments are closed.