Miten joulukauden lopetuksesta, eli loppiaisesta tuntuu olevan jo ikuisuus. Arki on alkanut rullata ja kaikki tuntuu taas ”normaalilta”. Joka paikassa hehkutetaan raikkautta ja selkeyttä. Sitä ihminen tammikuussa kaipaa ja toivoo. Sitä voisi melkein sanoa, että onneksi meillä on tammikuu, että saadaan selkiytettyä elämä ja ajatukset.

Minulla selkiyttämiseen liittyy vahvasti myös tiettyjen kerran vuodessa muistettavien asioiden hoitaminen – hammashygienistillä olin tänään, gynis on keskiviikkona, auton huolto+katsastus pitää hoitaa tässä kuussa ja uusi passi odottaa ärrällä. Nämä kun saa ruksattua yli, on taas kevyempi olo. Tykkään hoitaa nämä velvollisuudet kerralla ja ryppäässä. Ai niin, mainitsenko tähän vielä kirjanpidon ja veroilmoituksen (onneksi teen kirjanpidon kolmen kuukauden välein).

Mitä tulee pukeutumiseen, niin viihdyn tietenkin villapaidoissa. Niiden huolto on suoritettu ja samalla editoin taas kaapin valikoimaa – osan lahjoitin ystäville ja osa menee kirppiskassiin. Haluan entistäkin vähemmän kaikkea. Villapaidoista puheen ollen, minä pääsin kertomaan neuleiden hoitovinkkejä Album-saitille, oletteko bonganneet jo tuon jutun. Muutenkin jos kaipaatte inspiroivaa luettavaa niin voin lämpimästi suositella Albumia, tällaista tyylisivustoa on vähän kaivattu.

Neuleiden hoitamisesta löytyy juttua myös Siivouscornerin neulejaksosta, joka löytyy Instagramini Storyjen kohokohdista.

Instagram: @anne_muotimielessa

farkut Levis / neule Benetton / kaulakoru Pernille Corydon / nilkkurit Arket

Lempiasuni taitaa olla juuri nyt selkeä perusneule ja farkut yhdistettynä kivoihin kenkiin. Mietiskelin noiden farkkujen lahkeiden pituutta, pätkäistäkö vai ei – no näette mihin päädyin. Viihdyn vaan paremin hitusen vajaamittaisessa lahkeessa, etenkin monien kenkien kanssa se on raikkaamman ja modernimman näköinen (minun mielestäni). Niinpä leikkasin lahkeet ronskisti lyhyemmiksi ja olen iloinen että tein sen.

  

Pidän erityisen paljon juuri nyt hennoista kaulakoruista. Kuvan Pernille Corydonin kaulakorun sain mieheltä synttärilahjaksi. Tällaisia koruja voi myös kerrostaa, näyttää kivalle kun yhdistää pari hentoa korua keskenään, etenkin vaikka valkoisen paitapuseron kanssa.

Eilen kauppareissulla ostin pitkästä aikaa Voguen. Kaipasin jotenkin paperista lehteä ja teki mieli lukea sohvan nurkassa muotimaailman artikkeleita. Yritän myös inspiroitua jotta voin jakaa teillekin huomioita. Olen nyt viime aikoina saanut monta toivetta muotiin liittyvästä sisällöstä, eli ilmeisesti muoti/kauneusjutut on teille mieluisia. Välillä on hitusen tasapainoilua aiheiden kanssa, kun itse innostun niin monenlaisista jutuista. Ajatuksena on tietysti tarjoilla kanavissani inspiraatiota monenlaiseen arjen asiaan, niin käytännöllisyyden, järkevyyden kuin visuaalisuudenkin osalta.

Lauantai-iltana piipahdettiin Hennan luona kylässä. Ihasteltiin hänen kaunista kotiaan ja istuttiin pikkutunneille saakka sohvapöydän ääressä juttelemassa kepeitä ja vakavia. Ihan parasta tuollaiset illanvietot. Vaikka mihinkään ulos ei menty, oli silti mukava laittautua – föönätä hiukset kuohkeiksi ja kokeilla kunnollista meikkiä. Innostuin tekemään sellaisen meikin, jossa raikkaat ja voimakkaat punaiset huulet olivat pääosassa. Ihastuin lookiin kovasti ja ajattelin ryhdistäytyä rohkean huulipunan käytössä. Minulla oli meikissä MAC:in Russian Red -sävyä (sitä on kuvissakin huulillani), toinen hyvä sävy on monen ammattilaisen suosima Ruby Woo. Vielä ajattelin etsiä jonkun enemmän oranssiin taittavan punaisen sävyn.

Ai niin ja viikonlopun kuumin puheenaihe on ollut minun Storyissa meidän tuleva talvilomamatka. Kyselin matkavinkkejä ja sain valehtelematta yli sata yksityisviestiä aiheeseen. Ehdotuksia tuli paljon, mutta selkeästi aika samoja vaihtoehtoja. Eniten suosituksia tuli näille kaupungeille: Lissabon, Krakova, Praha, Lontoo, Pariisi, Budapest, Amsterdam, Berliini, Madrid, Porto, Rooma, Wien, Oslo... Vielä ei olla saatu päätettyä mitään. Tutkailin kaikkia paikkoja, etenkin sääennusteita (mitä ne nyt osaavat vielä kertoa parin viikon päähän) mutta näyttäisi että Lontoossa olisi melkein lämpimämpää kun mainituissa. Jotenkin se Lontoo innostaisi kuitenkin vaikka siellä vähän aikaa sitten tulikin käytyä. Kunpa saataisiin joku päätettyä!

Comments are closed.