Selailin tänään vanhoja kuvia, joskus niitä on vaan kiva katsella ja miettiä hetkiä jolloin ne on otettu. Törmäsin näihin reilun vuoden takaisiin kuviin meidän olkkarista. Oltiin juuri myyty tuosta seinältä String-hyllystö ja pöydän ympäriltä seiskatuolit. Odoteltiin tilalle uusia tuoleja ja hyllyä. Koska olen malttamaton, niin en voinut antaa paikkojen olla tyhjänä lyhyttäkään aikaa, joten pyöräytettiin tuo Asplundin Snö-lipasto eteisestä olkkarin puolelle. Järjestelin siihen asetelman ja suunnittelin inspiraatiokollaasia tekemääni ilmoitustauluun.

Näistä kuvista on tullut yhdet kaikkien aikojen lemppareimmat ja palaan aina välillä katsomaan näitä. Ehkä se on tietynlainen tekemisen fiilis josta näissä tykkään, olen vähän omissa maailmoissani (kuten aika usein), suunnittelen ja ideoin (kuten aika usein) ja lisäksi sisustus on nätti, muttei ihan täydellinen (kuten aika usein ei). Eli nämä kuvastavat paljolti asioita mitä teen ja mistä tykkään visuaalisesti.

Olen kyllä ehdottomasti tässä työssä sen parissa minkä koen itselleni ominaiseksi. Saan käyttää luovuuttani ja ideointikykyäni. Sometyö on myös visuaalista ja kaikki mitä luon on oman näkemykseni tulosta.

En ole muuten täällä blogin puolella vielä maininnutkaan, että viime perjantaina olin Asennemedian juhlissa ja sain ihanan palkinnon siellä. Paitsi että oli aivan ihana juhlia Asennemedian 5-vuotissynttäreitä, oli niin kivaa nähdä kollegoita. Kun itse asun täällä Turussa, tulee liian harvoin nähtyä ”työkavereita” ja käytyä vaikka työskentelemässä Asenteen toimistolla. Tätä mahdollisuutta hyödyntäisin ehdottomasti enemmän jos olisin lähempänä. Ilta osui ystävänpäivään ja oli mitä kivointa tietysti juhlia sitä työystävien parissa.

Niin siihen palkintoon; oman iltani kruunasi vielä Asenne Awardseissa pokkaamani palkinto. Se tuli Siivouscornerille ja kategoriassa ”vuoden konsepti”. Olin aidosti yllättynyt ja otettu kunniasta. Palkinnon minulle oli vielä sponsoroinut ihana yhteistyökumppanini Marimekko – sain sen himoitsemani Emmaretta-vyölaukun ja hotelliyön GLO Hotellin Marimekko-huoneessa.

Rakastan keksiä konsepteja ja ihana että olen onnistunut Siivouscornerissa luomaan jotakin mistä tekin olette tykänneet. Nautin kyllä siitä että saan jakaa asioita teidän kanssanne ja innostaa yhteiseen tekemiseen. Siivouscorner on vielä kehitysvaiheessa ja odotan vaikka mitä kivoja juttuja sen osalta tulevaisuudessa.

Juuri nyt työn alla on suunnitella meidän työhuoneeseen pientä muutosta. Tällä hetkellä se on ajautunut aika pahaan tilanteeseen ja koska oikeasti vietän siellä työpäiviäni, haluan laittaa paikat kuntoon ja sellaisiksi että viihdyn siellä. Työympäristö on tärkeä ja nautin siitä että kun nostan katseen tietokoneen ruudulta, minulla on jotain nättiä mitä katsella. Siksi ehkä usein siirryn tekemään myös olohuoneen puolelle töitä, sellaisia mihin ei tarvita tietokonetta. Läppäriä en enää käytä kotioloissa, kun tottuu laadukkaaseen pöytäkoneeseen, ei vanhaa läppäriä avaa ellei ole pakko. Sitäpaitsi työasento pysyy ehdottomasti helpommin hyvänä ison pöytäkoneen kanssa.

Olen aina tykännyt paljon erilaisista mood boardeista. Tämä kyseinen on nytkin työhuoneen hyllyn päällä. Olen sen aikanaan tuunannut IKEA:n tammisesta taulun kehyksestä. Poistin lasin ja maalasin taustalevyn kalkkimaalilla. Minusta tuosta tuli tosi nätti ja tuo väri on ihana edelleenkin. Olen vaan harmittavan harvoin muistanut vaihdella kollaaseja siinä..

Kyselin juuri tänään tämän setin kuvan puitteissa siitä, miten usein pyöritätte huonekaluja kotona. Itse harrastan kalustekarusellia joskus, mutta enemmän kyllä pienten yksityiskohtien osalta. Erilaisia asetelmia on rentouttava kokeilla ja luoda.

minun instagram: @anne_muotimielessa

Mutta nyt on muuten jännät paikat minun Instagramissa, ihan juuri saan 10 000 seuraajaa tililleni ja se tarkoittaa että Storyihini tulee linkitysmahdollisuus. Sitä olen odottanut tosi paljon, nyt on eri asia päästä juttelemaan siellä, kun voi laittaa suoraan pyyhkäisyn asiaan josta kertoo.

Tämän viikon agendalla on vielä asukuvien kuvaaminen, minulla on vaikka mitä kivaa kuvattavaa teille. Ja Siivouscornerkin on tulossa torstaina – aiheena siisti vessa. Eli juuri niin sekalaista sisältöä kun minulta odottaa voikin.

Kivaa viikkoa!

6 Comments

 1. Hei! Olisin kysynyt, voisiko siivouscorner näkyä jatkossa paremmin täällä bloginkin puolella, niin kuin aluksi. Itse en tykkää niinkään seurata instan kautta, mutta jutut kiinnostaisivat kovasti 😀 Onnittelut palkinnosta!

 2. Samaa mieltä Riikan kanssa. Onnittelut palkinnosta!

 3. Komppaan edellisiä, seuraan siivouscorneria blogissa, en muualla. Kiitos mukavasta blogista!

 4. Anne

  Hei Riikka! Kiitos onnitteluista <3
  Otan toiveen vastaan ja tiuhennan tahtia Siivouscornerin juttujen suhteen täällä blogissakin. Ihan just tulee seuraava juttu liittyen vessan siivoamiseen 🙂

 5. Anne

  Kiitos ja kiitos myös Siivouscorner-toiveesta, tiuhennan sitä täällä bloginkin puolella.

 6. Anne

  Mukava että pidät blogista ja viihdyt täällä 🙂
  Otan tuon Siivouscorner-toiveen huomioon.