Hei ihanaa maanantaita, tajusin juuri, että mun perinteinen maanantain asupostauskonsepti on ollut vähän huonossa tahdissa. Kyllä se vaan on niin, että tuommoiset joulun ja talven juhlakaudet lomineen sekoittaa ihmisen työmoodin pahasti. Nämä kuvat napsaistiin viime viikolla, kun käytiin kaupungilla asioilla. Meille osuu usein arkipäiville yhteisiä vapaapäiviä ja silloin hoidetaan kotiasioita ja kaupunkiasioita yhdessä.

Pakko mainita tuosta kahvimukista – en ikinäkoskaan osta take away -kahvia, mutta tuona päivänä aamukahvit jäivät vajaaksi, niin ostettiin autoon lisäkahvit. Ja otin mukin tahallani kuviin rekvisiitaksi, koska muistatteko vanhoja blogiaikoja; asukuvien trendikkäin asuste oli pahvinen kahvimuki.

Pidän eniten siitä, että minulla on vähemmän omannäköisiä ihania vaatteita, jotka ovat järjestyksessä ja hallinnassa

Saappaat ja farkut on ehkä talven itselleni kiinnostavin kombo. Etsin pitkään hillitympiä saappaita, mutta kaikissa oli liian pitkät ja massiiviset varret tai korkeat korot, niin päädyin lopulta bootseihin. Pakko sanoa, että olen ollut niihin tosi tyytyväinen, etenkin hameiden kanssa ovat olleet ihan älyttömän hyvät. Usein kun lähtee vaikka illalla ulos, miettii mitkä kengät laittaisi, niin nämä on olleet loistavat. Tykkään kyllä tosi paljon myös tällaisesta arkisemmasta yhdistelmästä. Kapeat, ei ihan pillit farkut ja saappaat on moderni yhdistelmä.

Uuden takin löysin taannoiselta Helsingin matkalta. Se oli täysin heräteostos alerekistä. En vaan voinut jättää sitä ostamatta, mutta tiedän jo nyt, että tuolle tulee olemaan paljon käyttöä ja pitkään. Ihanan vyölaukun puolestaan sain tosiaan palkinnoksi Asenteen juhlissa, palkinnon lahjoitti Marimekko. Emmaretta laukkua olin katsellut jo muutenkin, niin olin erittäin iloinen tästä valinnasta. Tykkään napata pienen laukun kaunpunkimenoihin, jolloin ei tarvitse kantaa mukana kuin puhelin, lompakko ja huulipuna. Tätä voi käyttää näpsäkästi myös olalla tai harteiden yli, kun laittaa hihnan pitkään asentoon. Muutenhan laukku on vyölaukkumalli.

Tästä on tulossa kiire viikko töiden puolesta, teen vielä etukäteen vähän töitä varastoon, sillä meidän on tarkoitus lähteä viikonloppuna Kokkolaan ja tulla takaisin vasta ensi viikon tiistaina. Ihana nähdä pitkästä aikaa perhettä. Niinpä minulla on ensi viikolle ajoitettuja hommia myös tämän viikon työpäiville. Mutta on mukava kun voi itse ajoittaa tekemisiä.

Muuten jos vaatejutuista vielä mainitse sanasen; olen tosiaan siivonnut viime aikoina entisestään vaatekaappiani. Ja voi että miten iloinen olen siitä väljyydestä mitä siellä on nyt. En voi ollenkaan ymmärtää miten joskus omistin kokonaisen huoneen vaatteille. Muistatteko meidän vierashuone oli aikanaan mun ”pukeutumishuone”. Olin haaveillut vuosikausia omasta pukeutumishuoneesta, mutta kun sellainen oli, niin huomasin, että en kuitenkaan jaksa pyöritellä niiden vaatteiden kanssa alituiseen. Pidän eniten siitä, että minulla on vähemmän omannäköisiä ihania vaatteita, jotka ovat järjestyksessä ja hallinnassa. Niinpä olen ottanut tavaksi karsia valikoimaa usein ja myös toki harkita sitä uusien hankkimistakin. Eniten minun tulee osteltua uutta alennusmyyntiaikaan tai juuri sesongin vaihtuessa.

Minkälaisia vaatejuttuja te muuten toivoisitte mun kanaviin? Olen huomannut, että Storyjen peilin kautta kuvatut asuinspot on tosi tykättyjä, niitä pyrin laittamaan enemmän. Mutta entä muuten, onko teillä jotakin erityistoiveita.

Ihanaa viikkoa!

2 Comments