”kaupallinen yhteistyö Odd Molly – artikkelissa on saatuja tuotteita”

Viimeaikoina sydämeni on täyttynyt erittäin suuresta ilosta ja onnesta. Olen nimittäin sellainen tyyppi, että tykkään paneutua niihin asioihin mitä teen ja annan mukaan koko sydämeni. Kun saan takaisin sydämellisyyttä isolla kädellä niin häkellyn. Tiedättekin että nykyään päätyöni on some. Jossain vaiheessa ajattelin, että teen rinnalla jotakin muutakin, mutta sitten tein päätöksen että panostan siihen mistä eniten tykkään ja annan sille sydämeni, niin katsotaan mitä tapahtuu.

Tällä hetkellä ainakin tuntuu ihanalta ja oikealta. Onneksi uskalsin jättää muut asiat sivuun ja keskittyä tähän. Suurin panostus itselläni on ollut Instagramin opettelu. Kyllä opettelu, vaikka olen sillä monen monta vuotta ollutkin. Olin aina pitänyt tätä blogia pääkanavanani ja muita sitten vain siinä sivussa. Mutta koska haluan kehittyä ja olla siellä missä tapahtuu, täytyi minun tutustua tähän asiaan uudelleen.

en ole ollut näin innoissani somesta sitten blogin alkuaikojen

Voin sanoa, että ei ihan helppo nakki, mutta kovin luonteva. Viime syksystä saakka olen näpytellyt kännykkää ahkerasti ja oppinut valtavan paljon, niin somesta kuin itsestänikin. Sanoin juuri siskolleni Suville, että en ole ollut näin innoissani somesta sitten blogin alkuaikojen. Nyt on taas samanlainen into ja innostus päällä. Tajusin että somettaminen on ennenkaikkea vuorovaikutusta – siihen sosiaalinen media pitkälti perustuu. Siihen nojaavat myös algoritmit ja muut vähän ärsyttävätkin sivuasiat.

Jos muistellaan millaista oli blogien alkuaikoina, silloin kommentoitiin ja verkostoiduttiin. Ihan sitä samaa on Instagram nykyään. Se innostaa kun saa ympärilleen samoista asioista innostuneita tyyppejä, joiden kanssa vaihtaa ajatuksia ja näkemyksiä.

Jossain vaiheessa kuvittelin, että Instagram on sitä että postataan nätti kuva ja odotetaan että mahdollisimman moni tykkää siitä. Ehkä se on joskus ollutkin sitä, mutta koska kehitys ja algoritmit, ei tili kehity ilman että on itse aktiivinen. Se on sitten toinen tarina että pitääkö tilin keittyä tai haluaako että se kehittyy. Itse olen niin kunnianhimoinen, että haluan oppia lisää asioista mitä teen ja tehdä työni mahdollisimman hyvin.

Mutta hitsit miten kivaa on ollut tutustua niin moneen tyyppiin virtuaalisesti ruudun takana. Toisten kanssa hymyin ja muutamin sanoin, toisten kanssa mielenkiintoisten keskusteluiden kera.

Eilen koitti minun Instagramissa maaginen hetki jota olin odottanut, sain 10 000 seuraajaa täyteen ja sen myötä Storyihini linkitystoiminnon. Se on ollut asia jota erityisesti olen odottanut, sillä kun juttelen paljon videolla, on ollut turhauttavaa, kun ei ole voinut linkittää asioita. Nyt voin.

Mutta tiedättekö mikä muukin oli merkittävää tuossa, tai vielä merkittävämpää. Se kannustus ja palaute ja myötäeläminen! Siitä tuli taas mieleen se minkä takia haluan viettää aikaani ja tehdä työtäni somen parissa. Sain hurjan paljon tsemppijakoja toisten Storyissa ja todella paljon ihania onnitteluita rajan rikkomisesta yksityisviestein. Tuntui niin ihanalta, että moni on seurannut tilannetta ja iloitsee mukana.

 

Tästä on hyvä jatkaa hommia. Kehittyä ja pitää intoa yllä. Blogikin pysyy mukana tottakai, en osaisi tästä luopua, mutta olen hyvin iloinen, että Instagram linkittyy blogiin entistä paremmin. Teitä on siellä vielä monia, jotka ette varmasti edes käytä Instagramia. Suosittelen testaamaan, se on oikein mukava paikka.

Vuorovaikutus on niin ilostuttava asia puolin ja toisin. Olen äärimmäisen iloinen jokaisesta minulle lähetetystä viestistä, oli se sitten reaktio tai kysymys. Vastaan aina kaikille ja koitan auttaa teitä parhaani mukaan. Kiitos kun olette messissä <3

Neule ja hame Odd Molly *saatu / bootsit Vagabond

 

Sanonpa vielä sanasen tuosta kuvien ihanasta asusta. Sain valita Odd Mollylta itselleni asun ja en voinut vastustaa tuota ihanaa henkäyksen pehmoista neuletta. Olen tykännyt todella paljon punaisesta Odd Mollyn mekostani ja tämä hame on samaa ihanasti laskeutuvaa viskoosia, joten odotan tällekin paljon käyttöä. Bootseja tykkään käyttää erityisen paljon hameen kanssa näin viileämmillä ilmoilla, tarkenee vaikka ohuissa sukkahousuissakin.

Kiitos kun ootte siellä!

Comments are closed.