Innostuin tässä työpäivän päätteeksi seikkailemaan tietokoneen arkistoissa, nimittäin kurkkaamassa kuvia viime keväältä, erityisesti asukuvia. Halusin muistella mitä lempparivaatteita minulla olikaan tässä hetkessä viime vuonna kun ilmat alkoivat selvästi lämmitä. Poimin tähän postaukseen joitakin asukuvia ja pari muuta ihanaa kuvaa. Joskus harmittaa, että kivat kuvat jäävät vähälle käytölle/näytölle.

Tuossa ylimmässä kuvassa olemme seikkailemassa Raision alppiruusupuistossa, ehdittiin paikalle ihan viime tipassa – juuri eilen sanoin että toivottavasti tänä vuonna muistetaan mennä sinne ajoissa. Se aika onkin varmasti näillä hetkillä. Päällä on farkkutakki, ikisuosikkini valkoinen t-paita ja ihana Minimumin hame. Olen saanut hameen ja t-paidan ihanasta Vilona Storesta, joka sijaitsee täällä Turussa. Siinä viehättävä pieni putiikki jossa suosittelen käymään jos olet Turun kävelykadulla liikkeellä.

Kuvissa näkyvä korikassi ja valkoiset tennarit odottavatkin eteisessä jo käyttöä.

Satunnainen räpsäisy kotona, yksi lempipaitapuseroistani on Nanson. Tykkään miten laskeutuvaa kangasta se on ja se sopii ihanasti mustiin korkeavyötäröisiin farkkuihin. Korkeavyötäröisiin housuihin sopii hyvin valuvat yläosat, jotka on helppo pukea vyötärön sisälle.

Tämä oranssin sävyinen asu oli yksi viime kesän lemppareista. Minulla on noita Minimumin puuvillaneuleita useampi – itse asiassa möin jo tuon oranssin pois ja jätin kaappiin harmaan ja luonnonvalkoisen version. Samsoen satiinihame oli viime kesän luottohame aina kun piti miettiä jotain hitusen kivempaa päälle. Se saa varmasti tänä kesänäkin käyttöä. Jalassa on kauniit korkkarit, jotka olen myös saanut Vilona Storesta. Oranssinpunainen oli näemmä viime kesän lempiväri, tykkään kyllä siitä edelleen.

Vielä yksi asu, minun piti tehdä blogiin postaussarja 3 x pellavapaitis – mutta huomasin että muistin tehdä sen vain kaksi kertaa, yksi uupuu. Mutta tämä Nanson valkoinen pellavapaita on edelleen suosikkeja, joten varmasti näkyy asukuvissa vielä. Itse asiassa minulla on tämä paita myös oliivin sävyisenä. Housut on Second Femalen ja nekin saatu Vilona Storesta – sanoinhan että siinä kaupassa on ihania vaatteita. Laukku on ikivanha Fendi, jonka olen antanut lainaan kavereilleni, kun itse ei ole tullut sitä käytettyä.

Tällä viikolla pitäisi vihdoin tulla lämmintä, näitä asuja voisi taas alkaa käyttää – ihanaa!

Ps. Olipas minulla lyhyet ja vaaleat hiukset…

Comments are closed.