Olin äskettäin tyttökavereideni kanssa aivan ihanalla illallisella ja vierailulla PopÅ:n pian avattavassa showroom/myymälässä sekä konseptiin kuuluvassa asunnossa, jossa meille illallisen valmisti Ravintola Gustavo. Oli kyllä aivan ihana nähdä pitkästä aikaa omia kavereita Maijaa ja Hennaa ja sen lisäksi PopÅ:n Annaa ja Susannaa sekä Be Designin Betteä. Ollaan kaikki tunnettu jo monia vuosia ja olikin hauska muistella mitä kaikkea vuosien varrella on ennättänyt tapahtua.

Susanna kertoo Pop Å:sta:

PopÅ on viiden vuoden ajan toiminut Turun keskustassa pop up – teemalla kooten yhteen Suomalaista designia.
Nyt halusimme tuoda PopÅ :n pysyvämmäksi osaksi kaupunkikulttuuria.
PopÅ tulee olemaan uniikki kolmen kerroksen kokonaisuus, johon kuuluun lifestylekaupan lisäksi asunto sekä ullakkotila. Kivijalassa sijaitsee kaupan lisäksi Be Designin, Kitzenin sekä Duratin showroomit.
PopÅ-lifestylekauppa avaa ovensa torstaina 11.6. Humalistonkadulla ollen auki jatkossa lauantaisin.

Avajaisviikon aikataulut: to 11.6. – la 13.6. Klo 11-16.

Oletko jo tutustunut Hetkinen-kosmetiikkaan – aivan ihania tuotteita. Kuvassa tuoksukynttilä ja käsienpesu/hoitosetti

Myymälästä löytyy monia kivoja suomalaisia brändejä. Turkulaisista merkeistä edustettuna on esimerkiksi Be Design ja Hetkinen-kosmetiikka. Lisäksi myynnissä on Cozy Publishingin kirjoja, Finarten mattoja, Made by Choisen ihania huonekaluja jne.

PopÅ sijaitsee aivan hurmaavassa vanhassa talossa Turun keskustassa. Vanhan talon puitteet luovat sekä myymälään että asuntoon ihan omanlaisensa viehättävän tunnelman. Kiva että Turkuunkin saadaan tällaista uutta ja kivaa konseptia.

Myymälässä piipahduksen jälkeen siirryimme PopÅ -asuntoon. Siellä meille oli valmiina Ravintola Gustavon illallinen – tarjolla oli menu, joka tulee nyt heti listalle kun ravintola aukeaa. Olipa aikamoinen kokemus sekin kun huippukokki ja oma sommelier palvelivat vain meidän seuruetta.

Vinkkaankin, että tämä kokemus on tilattavissa PopÅ -asunnolle – jos sinulla on vaikka seurue, joiden kanssa haluat järjestää intiimin illallisen tai pienet juhlat.

 

Koko asunto kylpi illan heleässä valossa ja vaalea sisustus pääsi täysillä oikeuksiinsa – kuljimme ympäri huoneita huokaillen. Made by Choisen kauniit huonekalut ovat hurmanneet minut jo aiemmin ja oli kiva nähdä niitä livenä. Haluan hankkia ehdottomasti jonkun tuolin heidän valikoimistaan itselleni. Tuo satulavyöverhoiltu lounge-tuoli on Joanna Laajiston suunnittelema – hän suunnitteli sen alun perin Nanson myymäläkonseptiin ja se on tulossa pian tuotantoon.

kattaus oli rennon raikas
tässä valmistuu alkuruoat

 

pääruokana oli mustekalaa

makuuhuoneet oli sisustettu raikkaasti ja ilmavasti

Täydellisen kauniin ja kätevän vuodesohvan on suunnitellut Bette Eklund. Noiden käsinojatyynyjen sisällä voi säilyttää petauspatjoja. Mekanismi aukeaa todella näppärästi. Ja katsokaa miten ihania pieniä yksityiskohtia tuo lehtiteline ja valaisin.

Tässä on muuten yksi aivan ihana vinkki Turkuun – jos teet tänne kesäretken ja etsit majoitusta, niin kannattaa tsekata PopÅ-asunto, siellä on mitä ihanimmat puitteet viettää lomapäivät. Harmi kun en saanut teille kunnolla kuvia, esimerkiksi avokeittiö marmoriseinineen oli aivan mieletön. Palaan kyllä vielä varmasti kuvailemaan tuonne joskus, tila on niin huikean kiva. Niin, jos myös tarvitset kaunista tilaa tapahtumaan tai kuvauksiin, niin kannattaa pitää mielessä tämä!

Kiitos vielä Susanna, Anna ja Bette <3

Comments are closed.