Meillä juhannus tavallaan jatkui vielä alkuviikon, kun molemmilla oli vapaata työjutuista. Tiistaina päätettiinkin tehdä pieni retki lähiseudun maisemiin. Ajettiin ensin Raision alppiruusupuistoon katsomaan vieläköhän siellä löytyy kukkia, edes kuihtuneita. No niitä ei löytynyt enää – olen käynyt nyt kolmena vuonna peräkkäin siellä ja aina myöhästynyt parhaasta kukinta-ajasta. Ajettiin sitten Ruissaloon lounaalle, siellä on telakkarannassa aivan viehättävä Avelia-putiikki, jossa toki piipahdettiin. Vieressä on Zake-rantaravintola, jossa syötiin erittäin hyvää pitsaa. Ilma ja tunnelma olivat täydelliset, ihan kuin olisi aidosti piipahtanut Italiassa.

Nyt harmittaa ettei meillä ollut kameraa mukana, päivän aikana olisi saanut niin ihania kuvia. Nyt löysin nämä muutamat räpsyt kännykästä, kun olin päivitellyt Instagramiini tunnelmia.

Lounaan jälkeen haluttiin mennä rannalle fiilistelemään merituulta, josko se vähän raikastaisi. Suunnattiin Kuuvan nokkaan, joka on hitusen rauhallisempi kallioranta keskellä Ruissaloa. Rannalle on pieni kävelymatka metsätietä pitkin, joka sekin oli aivan ihana rauhoittava hetki. Kunnes sitten saavuimme rantakalliolle, näkymä oli todella merellinen karujen kallioiden ja meren äärellä. Nyt meillä ei ollut eväitä mukana, kun juuri lounastimme. Tänne tulee mielellään pidemmäksikin aikaa istumaan ja nauttimaan piknik-eväistä.

rannan metsiköstä löytyi yksi suuri kukkiva alppiruusukin

 

pellavamekko Tommy Hilfiger / hattu Balmuir / varvastossut Havaianas

Viihdyin koko helteisen päivän ilmavassa valkoisessa pellavamekossa. Onneksi olin juuri edellisenä päivänä ostanut Loviisan Aitasta tuon klassisen Balmuirin panamahatun. Nyt todellakin tulee hattu tarpeeseen. Olen aina luullut, että minulle ei sovi mikään hattu, mutta kun iskin tämän koemielessä päähäni, niin tiesin että olin löytänyt täydellisen hatun itselleni.

Nyt kesäaikaan otan blogissa hitusen rennommin, postausvälit ovat vähän normaalia pidempiä. Mutta Instagramissa, etenkin Storyissa kyllä jaan teille tekemisiäni ja kesätunnelmia, jos en ihan niin aktiivisesti kuin muulloin, niin kuitenkin säännölliseen tahtiin.

Ihania hellepäiviä, nautitaan näistä!

Comments are closed.