Kyllä tekee välillä hyvää lähteä omalta pihalta kaupungin keskustaan ja nähdä ystäviä. Vaikka kuinka ihanaa on haahuilla omalla pihalla, niin täytyy myöntää, että viimeaikoina olen välillä ollut siitä vähän tuskastunut. Kun toinen on töissä ja olen päivisin yksin kotona, käy aika välillä pitkäksi, vaikka mitä puuhastelisi, etenkin nyt kun teen töitä puoliksi kesäteholla. Olen antanut itselleni luvan ottaa vähän loman kannalta; kevät oli hektinen ja kiireinen ja tapahtui paljon työrintamalla. Nyt on aika vähän rentoutua sen suhteen ja kehitellä voimia syksyn suunnitelmiin – niitä on tulossa nimittäin.

Tämä kuvien ihastuttava brodeerattu puuvillamekko on saatu Vilona Storesta ja sen merkki on Bruuns Bazaar. Ihastuin ensinäkemältä mekon paitamaiseen malliin, jota pitsimäinen puuvillakangas ihanasti pementää. Eilen oli aivan täydellinen sää nauttia kevyestä mekosta ja syy pukeutua oikeasti mekkoon, koska kaupunkireissu.

Vinkki: Vilonassa on alkanut alennusmyynti ja siellä on superlöytöjen lisäksi kaikki normaalihintaisetkin vaatteet -30% alessa, esim. tämä mekko. Ostin itselleni sieltä myös toisen mekon, ihanan valkoisen kepeän puuvillamekon, näette senkin varmasti pian. (Vilona lähettää tuotteita pyynnöstä myös muualle Suomeen). Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan halusin vinkata oma-alotteisesti. Parhaiten näet valikoimaa seuraamalla heitä Instagramissa.

 

mekko Vilona Store / laukku Marimekko / tossut Superga *asu saatu)

Istahdettiin Maijan ja Henriikan kanssa viltille Maijan vehreälle kerrostalopihalle, syötiin Maijan leipomaa raparperipiirakkaa ja juotiin kylmää kombuchaa. Ihan täydellinen kesähetki. Portsan kaupunginosa on kyllä yksi lemppareimmistani täällä Turussa. Ihanat vanhat puutalot näyttävät niin idylisiltä.

Oli myös ilo saada samalla nämä asukuvat, kiitos Maijalle kivoista kuvista.

Palaan vielä tuohon ”pihakyllästymisjuttuun”, juttelin kavereillekin että etenkin viime viikolla olin vähän surkeana, kun tuijotin somesta kaikkien kesäisiä menoja ja istuin päivisin yksin kotona. Teki mieli myös pukea nätit vaatteet, mennä ulos syömään ja tehdä johonkin retki. Jennikin kirjoitti juuri hyvin blogissaan siitä että pitääkö kesällä koko ajan mennä johonkin ja ”suorittaa” kesää. Käykää lukemassa hyvä kirjoitus tästä.

Minua helpotti keskustelut siskon ja ystävien kanssa – kuten aina. Tiedän että se on itsestä kiinni, että lähteekö liikkeelle, vai jääkö vaan yksin pihalle. Toisaalta, annan itselleni luvan nauttia myös siitä sisällä/pihalla yksin kyhjöttämisestä jos siltä tuntuu.

Olen myös superiloinen seuraajistani, teistä siellä ruutujen takana. Instagramissa on niin paljon ihanaa vuorovaikutusta, teidän viestit aina jaksaa piristää päivää ja niistä saa itselle hyvää mieltä.

Nyt on kyllä vuoden paras aika, kaikkialla on niin kaunista ja hyvä fiilis. Nautitaan, niin menoista kuin rauhoittumisestakin, siltä miltä kulloinkin hyvältä tuntuu. Yritetään muistaa olla koko ajan miettimättä ”pitäisi”.

 

Comments are closed.