”kaupallinen yhteistyö Biodelly

Kesä on kyllä ihanaa aikaa myös kauneuden hoidon kannalta, omat rutiinit ovat tyystin erilaiset kuin talviaikaan. Ihokin tuntuu erilaiselta ja kauneusrutiineista tulee ainakin itselläni erilaisia. Olen mukana kesän aikana Biodellyn ”Lupa olla luonnollinen” -kampanjassa. Siitä olen erityisen mielissäni, ensinnäkin Biodelly on itselleni mieluinen yritys, muistelen aikoja kun heillä oli Turussa kivijalkamyymälä, nykyisin Biodelly toimii verkkokauppana. Lisäksi kannatan erityisen mielelläni pieniä kotimaisia yrityksiä, joten luonnonkosmetiikkahankintojen tekeminen pienyrittäjältä ilostuttaa paljon.

Biodelly haluaa kampanjallaan innostaa naisia tuntemaan itsensä kauniiksi ja riittäviksi sellaisina kuin he ovat. Kampanjan tarkoitus on vahvistaa ja avartaa naisille mistä luonnollisessa kauneudessa on kyse. Sinulla on lupa olla juuri sellainen kuin olet.

Itse olen huomannut, että mitä enemmän ikää tulee lisää, sitä vähemmän stressaa itsessään asioista joille ei voi mitään. Sen sijaan nautin siitä että voin korostaa parhaita puoliani ja helliä itseäni mahdollisimman hyvillä tuotteilla ja elämäntavoilla. Yksi tärkeä osa kauneutta on lempeys itseä kohtaan. On turha toivoa pidempiä jalkoja tai tuuheampia hiuksia, sen sijaan kannattaa toivoa heleämpää ihoa tai positiivisempaa ajattelua itsestä. Asioita joihin voi vaikuttaa.

Tiedättekin että olen käyttänyt monta vuotta pääosin luonnonkosmetiikkaa ihoni hoidossa. En oikeastaan keksi syytä, miksi en valitsisi ihoni hoitoon luonnonkosmetiikkaa. Omalle iholleni kaikki kokeilemani tuotteet on sopineet mainiosti, mutta vuosien varrella on toki tullut omia lempparituotteita. Etenkin huomaan, miten ihon tarpeet vaihtelevat vuoden eri aikoina. Siinä missä talvella kaipaan paljon kosteutusta, keväällä ja kesällä iho nauttii heleyttämisestä. Siksi vaihtelen tuotteita vuodenaikojen mukaan, vaikka rutiinit minulla ovatkin aina samanlaiset; huolellinen puhdistus, kasvovesi/hoitovesi, seerumi, kosteusvoide ja mahdollinen öljy.

Mádaran aurinkovoiteessa on suojakerroin 30

Kesällä tärkeimpiä asioita on tietysti aurinkosuojan käyttö. En voisi kuvitella oleskelevani ulkona ilman aurinkosuojavoidetta. Ihon vanhenemiseen voi vaikuttaa paljon suojaamalla sitä auringolta tehokkaasti. Rakastan Mádaran kasvoille tarkoitettua aurinkosuojavoidetta, siinä on väriä mukana ja se tasoittaa ihon pinnan kauniiksi. Tämä riittää kesäisin ihon pohjameikiksi ja vaikka olisi vain pihalla koko päivän, on mukava olla hitusen huoliteltuna versiona.

Kauneudenhoitoni kulmakivi on myös veden juominen. Olen skarpannut tässä asiassa paljon, minulla on aina vesilasi siellä missä liikunkin, myös puutarhassa ollessani. Huomaan heti sekä olotilassani, että kasvoissani jos veden juonti on meinannut unohtua. Minusta kauneuden hoito on paljolti pieniä tekoja ja ajatuksia. Jo pelkästään sillä että muistat hemmotella itseäsi rauhoittumisella ja isolla lasillisella vettä on vaikutusta – koska tiedät että teit jotakin itsesi hyväksi. Kauneudessa iso osa on sitä miten suhtautuu itseensä, se välittyy taatusti ulospäin.

se hetki mitä koko talven odottaa, kun saa aloittaa aamun pihalla kevyessä aamutakissa

 

olen kevään ajan kokeillut Biodellyn myymää JOIK-sarjaa ja tykännyt siitä kovasti

 

Olen hehkuttanut kevään aikana erityisen paljon JOIKin virkistävää kasvovettä. Se todella tekee ihon heleäksi ja tuoksuu ihanan piparminttuiselta. Myös JOIKin kirkastava kasvovesi on ihana, sen sisältämät hedelmähapot poistavat kevyesti kuollutta ihosolukkoa ja näin se edistää ihon uusiutumista. Näitä kahta voin lämpimästi suositella ihon heleyttämiseksi.

Hoidan ihoani myös noin kerran viikossa tai kahdessa JOIKin kuorinnalla ja naamiolla. Heleys on nyt itselleni se innostavin asia ihon hoidossa. Tiedän että mikään voide estä vuosien saatossa kertyviä ryppyjä tai ihon luonnollista veltostumista, mutta missä tahansa iässä raikas, hoidettu ja heleä iho on parasta mitä voi toivoa.

Mitä kauneus minulle merkitsee? Ainakin sitä että hoitaa itseään sisäisesti ja ulkoisesti mahdollisimman hyvin, että on itselle hyvä ja uskoo itseensä – itsevarmuus on tärkein kauneuden elementti minulle. Sen lisäksi ulkoisesti toivon voivani hoitaa itseäni hyvää tekevillä rutiineilla. Kauneudenhoito on ilo, ei velvollisuus.

 

4 Comments

 1. Sari Lipponen

  Hei Anne!

  Kenen valmistajan tuo aamutakki on? Tosi kaunis – raikas ja kesäinen.

  Luonnonkosmetiikasta Madara minulla käytössä, mutta Biodelly vähän vieraampi. Pitääpä kokeilla.

  Ihanaa lauantai-iltaa. Saunanraikkaana omalla pihalla suihkulähteen solinasta nauttien : )

 2. Anne

  Hei Sari! Aamutakki on Nanson Uni-sarjaa – minulla on pyjama samasta sarjasta, tosi ihastuttava. Biodelly on luonnonkosmetiikan verkkokauppa, josta voi tilata juuri tuota Madaraa ja muita merkkejä. Ihanaa viikonlopun jatkoa ja voi miten kuulostaa ihanalta hetkeltä – saunasta suihkulähteen äärelle <3

 3. Sari Lipponen

  Kiitos vinkeistä. Nansolta teinkin toissa viikolla tilauksen pellavavaatteista.

  Tsekkaan myös tuon Biodellyn verkkokaupan.

  Suloista aurinkoista sunnuntaipäivää.
  -Sari-