Tuntuu ehdottomasti että kesä jatkuu vielä, no meillähän se jatkuu sikäli että toisen kesäloma on vielä pari viikkoa jäljellä. Itse olen hiljalleen alkanut palata työrytmiin, mutta onneksi tämä työni mahdollistaa myös vapaahetket. Viime viikko oltiin joka päivä jossakin, alkuviikosta Helsingissä ja Asuntomessuilla, sitten tehtiin päiväretki Tampereen suunnalle ja loppuviikosta vietettiin näiden kuvien maisemissa ihanaa päivää Louhisaaren kartanon puutarhassa ja sitten vielä pitkään ystävien kesken joen rannassa Nerossa istuskellen. Paljon tekemistä ja sen vuoksi viikonloppu kotona tuntuikin mahtavalta, tarvitsen pientä rauhoittumista menemisten välissä.

Huomenna suunnataan pitkästä aikaa Kokkolaan moikkaamaan minun perhettä, ihanaa!

Juttuja joista kirjoitan blogiin lähiaikoina

Kunhan tässä vielä rentoilen hetken, tarkoitus on että blogi siirtyy myös pikku hiljaa tiuhempaan päivitystahtiin. Olen varannut muistilistaani paljon juttuja, joista haluan kirjoittaa. Eniten listalla on kotiin liittyviä päivityksiä – väliovien vaihto ja mustat ovenkahvat, kylpyhuoneen pieni päivitys, olohuoneen somistamista ja työhuoneen uudet työtuolit (täydellinen Torilöytö). Voisin myös kirjoittaa postauksen missä kerron mitä kaikkea olen löytänyt viime aikoina käytettynä, koska tajusin että olen tehnyt aivan älyttömän ihania second hand -löytöjä.

mekko Y.A.S / hattu Balmuir / aurinkolasi Ray Ban / tossut Superga

Mutta syksyllä vaatejutut kiinnostavat myös, niitäkin on luvassa toki. Rakastan erityisen paljon syksyn vaatteita, ah villapaitakausi on pian täällä (vaikka toki kesäilmoista eniten nautinkin). Luvassa siis myös tyyliasioita tällä kanavalla. Yksi ihana vaateyhteistyö on tuloillaan esimerkiksi lähiaikoina, sain juuri tänään lähetyksen mitä pehmoisimpia trikoovaatteita.

Miksi muuten meidän kaikki yhteiskuvat Henriikan kanssa oli hassuja – mulle käy aina niin, että kaverikuvat jää julkaisematta. Tässä nyt yksi ei niin täydellinen otos. Istuskellaan Mannerheimin kylpylän terassilla Louhisaaren puutarhassa.

Tällä kertaa ei vierailtu Louhisaaren kartanossa sisällä, sinne pääsee vain opastetuilla kierroksilla. Mutta ehdottomasti täytyy käydä sielläkin. Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa jos satutte Turun seudulla käymään, pelkkä puutarhakin oli aivan ihastuttava. Alueella on myös kahvila, josta saa lounasta ja herkullisia munkkirinkileitä.

Oletteko lukeneet Mannerheimin keittokirjoja? Tuli aivan nostalginen olo tuolla keittiöpuutarhassa, historian havinan saattoi niin aistia. Noita upeita iisoppeja ensin luultiin laventeleiksi, mutta onneksi minun Storyissa seuraajani korjasi että ne ovat tosiaan iisoppia. Höh, itselläni on komeat iisoppipuskat myös pihalla enkä heti tunnistanut kun oltiin niin ”laventelipellon” lumoissa. Ihanat kuitenkin.

Nyt kipaisenkin omaan puutarhaan nauttimaan taas yhdestä aurinkoisesta päivästä. Ihanaa viikkoa kaikille, olitte sitten jo arjessa tai vielä lomalla.

4 Comments

  1. Hei, siivous cornerissa pesit lattioita sinin laminaattiluutulla. Onko sinulla useampi luuttu vai miten toimit?
    Eli vaihdatko luutun välillä puhtaaseen vai huuhteletko vain hanan alla.

  2. Anne

    Hei Pia, käytän välillä yhtä luutua, teen niin että minulla on ämpärissä pesuaineliuos ja käväisen huuhtelemassa moppiosan hanan alla, sitten kastan ämpäriin ja pesen. Nyt ostin toisenkin moppiosan, niin voin tehdä niin että moppiosat ovat sangossa pesuainevedessä ja vaihdan aina suoraan uuteen moppiliinaan ja lopuksi pesen ne pesukoneessa sitten puhtaaksi. Ammattilaisethan tekevät juuri niin että pesuainevedessä on useampi puhdas liinaosa ja sieltä otetaan aina puhdas, eikä lattianpesun aikana huuhdella liinoja. Kotisiivouksessa minusta voi tehdä mikä itselle on luontevinta. Joskus vain nihkeäpyyhin, silloin saatan vaan suihkuttaa pesuaineliuosta, joka on mietoa, suoraan moppiosaan ja pyyhin sillä irtopölyt. Tapoja on monia, riippuen lattian likaisuusasteesta.