”kaupallinen yhteistyö Nosh

pienet ovelat jujut vaatteiden leikkauksissa, kuten tässä SANDRA-collegejakussa hihojen puhvit

Yksi syksyn inspiroivimmista jutuistat on syyspukeutuminen – ehdottomasti syyskauden vaatteet ovat lemppareitani. Etenkin kun sää on sellainen, että voi pukeutua hitusen runsaammin, mutta vielä ei palele. Nyt kun arki on aika pitkälti kotona, sekä työn että vapaa-ajankin puitteissa, huomaan tarttuvani erityisen mielelläni yksinkertaisiin ja mukaviin vaatteisiin.

Oman vaatekaappini peruspilareita ovat aina olleet selkeälinjaiset yksiväriset perusvaatteet, joita maustan kuviollisilla yksittäisillä vaatteilla. Tämä sama kaava pätee niin arki- kuin juhlatyyliini. Huomaan nopeasti mitkä vaatteet kaapissani ovat niitä mihin tartun mieluiten, siitä otan oppia seuraaviin hankintoihin, sen tyylisiin vaatteisiin haluan satsata eniten.

Tutustuin keväällä kotimaiseen NOSH-vaatemerkkiin, joka toimii yksittäisten yrittäjien kautta tai verkkokaupan kautta. Toimintamalli on sellainen, missä on erittäin helppo tukea nimenomaan paikallisia pienyrittäjiä, tilaamalla vaatteita NOSH-edustajien kautta. Edustajat myös järjestävät vaatekutsuja kodeissa ja kutsuilta voi tilata vaatteita ja pääsee mukavasti hypistelemään ja sovittelemaan niitä.

Toki mallistoa voi tilata suoraan myös NOSH-verkkokaupasta. Näissä kuvissa esittelen ihka uudesta NOSH Women Syksy 2020 -mallistosta omia lemppareitani sekä NOSH Women suosikkimalliston tuotteita.

INKA-trikoopuserossa on kaunis kermanvalkoinen sävy ja nätisti kaarrettu helma
trikoohousujen lahkeensuissa on pienet halkiot

NOSH-vaatteet on valmistettu pääosin erittäin laadukkaasta trikoosta. Uskokaa pois, trikoo-kankaissa on suuria eroja. Olen käyttänyt paljon jo keväällä saamiani NOSH-trikoovaatteita ja huomannut, miten laadukasta ja miellyttävää heidän käyttämä kangas on. Etenkin mustissa trikoovaatteissa laatu korostuu, niihin ei tartu helposti pöly ja ne eivät haalene pesussa.

Kuvassa minulla on MINEA-collegelegginsit, INKA-trikoopusero ja SANDRA-collegejakku.

Huomaan nopeasti mitkä vaatteet kaapissani ovat niitä mihin tartun mieluiten, siitä otan oppia seuraaviin hankintoihin, sen tyylisiin vaatteisiin haluan satsata eniten.

hillitty kuosi elävöittää pitkähelmaista mekkoa

Olen hyvin tarkka siitä millaisista kuvioista pidän vaatteissani. Vierastan kuoseja jotka eivät ole omaan makuun sopivia, nämä ovat aina suuresti mieltymyskysymyksiä. Tämä kuosi on kuitenkin sellainen josta pidin heti. Pikkukukkaiset pitkähelmaiset mekot ovat melkein jo nousseet vaatekaapin perusjutuiksi, tässä mitä mukavin versio. Asustan itse mielelläni mekot rennosti tossuihin, mutta kenkävalinnalla tämä mekko taipuu vähän hienompaankin hetkeen.

Kuvassa minulla on päälläni ANIS-mekko mustana.

laadukkaissa vaatteissa materiaalin lisäksi myös leikkaus on mietitty tarkkaan

Trikoovaatteissa myös leikkaus on äärimmäisen tärkeää. Pidän esimerkiksi tämän mekon vyötärölinjasta, jossa on tuollainen laskos. Käänsin sen itselläni ylöspäin, näin sain mekosta omalle vartalolle mittasuhteisiin oikeanlaisen mallin. Pieni säädettävyys on aina plussaa vaatteissa. Pidän myös NOSH:in paidoissa siitä, että hihat on aika kapeat ja esimerkiksi paidoissa on tarpeeksi pituutta. Minusta myös v-kaula-aukot on mitoitettu kauniisti, niin paidoissa kuin mekoissakin.

maailman mukavin mekko jossa on myös taskut – siitä erityisplussat

Tämä musta VERA-neulosmekko on ollut jo kovassa käytössä. En heti keksi ajattomampaa ja monikäyttöisempää vaatetta. Nyt lämpiminä päivinä riittää kun mekon kanssa pukee tossut tai sandaalit. Syksymmällä tämä on aivan ihana paksujen sukkahousujen ja nilkkurien kanssa. Kankaassa on kiva raitamainen struktuuri, joka tekee siitä huolitellun näköisen. Tässä on vaate joka muuntuu rennosta oloasusta työvaatteeksi ja vaikka illallisellekin oikeanlaisella asustuksella. Malli on myös kiitollinen, se sopii monenlaiselle vartalotyypille. Helmassa on resori, joka pitää mekon skarppina, erityismaininta kuitenkin taskuille, jotka antavat mekolle myös muotoa.

NOSH:in suosikkivaatemallisto on mielestäni nerokas. Jokaisen vaatekaapissa on paikka perusvaatteille, joiden ympärille pukeutuminen rakentuu. NOSH on koonnut näistä kokoelman ala- ja yläosia. Trikoohousuja ja paitoja on useita malleja, joista jokainen löytää helposti oman lempparinsa.

NOSH Women Syksy 2020 -mallisto on juuri julkaistu, itse asiassa verkkokaupassa tänään. Siellä on muitakin kivoja uutuuksia näiden esittelemieni omien suosikkieni lisäksi. Ja vinkki täydellisten trikkohousujen etsijöille, NOSH Women suosikkimallistossa on useita erilaisia trikoohousumalleja.

Tyyli- ja vaatejuttuja on kovasti toivottu blogin puolelle – toivottavasti piditte tästä vinkistä.

5 Comments

  1. Kiva taskumekko! Minkälaista kokoa nömö ovat, mitä esim itse valitsit mekosta että se on juuri sopivan löysä?

  2. Anne

    Noshilla on tosi monta ihanaa trikoohousumallia, niistä on helppo löytää kyllä mieluinen. Huomaan itsekin että asun suunnilleen trikoohousuissa kotosalla, ne vaan on niin mukavat – mutta parasta on kun löytää mallin missä voi siirtyä samoissa housuissa myös vaikka kauppareissulle tms. ihmisten ilmoille 🙂

  3. Anne

    Kiitos, tuo taskumekko on mun lemppari! Mulla on kaikista pienin koko ja musta ne vastaavat oikeaa kokoa, mallit on sellaisia, että ei haittaa vaikka ottaisi kokoa suuremman kuin normisti tai normikoon, vähän sen mukaan miten väljää haluaa.

  4. Hei. Itse olen myös ihastunut Noshiin. Menee lapsen kanssa leikkipuistossa, kaupassa, kuin myös skarpimpina vaatteita toimistolla 🙂 kestää pesua ja käyttöä. Palautuu kuosiinsa ja olen samoja mekkoja käyttänyt ennen raskautta, raskaana ja taas sen jälkeen 🙂