Tänään on ollut kiva ja aktiivinen päivä. Ollaan juostu kaupungilla erilaisten työasioiden merkeissä, kivaa vaihtelua minun kotityöpäiville. Piipahdettiin samalla myös täällä Turussa Puutorin laidalla olevaan Kokorin Pop Up -kauppaan, joka on Saanan ja Ollin viehättävissä tiloissa. Oi miten ihana tunnelma siellä olikaan, ihastuin niin paljon, että napattiin samalla asukuvat tänne blogin puolelle. On niin kiva saada vaihtelua asukuvamiljööseen.

Kokorin korit

Olen Instagramissa jo kertonutkin tästä tapahtumasta, moni on sieltä voinut koriasiaa bongata. Mutta kerronpa nyt hitusen vielä itse Kokorista.

Kokori on uusi suomalainen yritys, joka tuottaa käsinpunottuja koreja pohjoisghanalaisten kyläläisten kanssa. Toiminnassa on tärkeää että korinpunojanaiset saavat reilun palkkion tekemästään työstä, näin myös tuetaan koko pienviljelijäyhteisön kestävää kehitystä. Korit on punottu tiheiksi vahvasta heinäkasvista, tämän takia ne ovat erityisen kestäviä ja joustavia. Kaikki värjäykset on tehty kasviväreillä. Jokainen kori on uniikki ja tekijänsä taidonnäyte.

Takki, pusero ja laukku Marimekko *takki ja laukku saatu / farkut A.P.C / tossun Converse

Nyt on kyllä ihana kun trenssikelit on alkaneet, lopulta välikausi on aika lyhyt ja koska rakastan mun trenssejä, on ihana käyttää niitä. Jalkaan on nyt eksynyt useimmin Conversen mustat tossut, ne ovat kivaa vaihtelua valkoisille lenkkareille. Mukavuus vaan on itsellä ykkösjuttu ja siksi erilaiset tossut ovat vaatekaapin käytetyimpiä kenkiä. Tämä oli tällainen mukava ja rento kaupunimenoasu.

 

Tuo kasvi on ihana ja samoin tietysti suojakorikin

Kuvat puhukoot puolestaan! Kuten näkyy tämä oli kuin pieni keidas tuuliseen ja syksyiseen hetkeen. Saan hirmusti energiaa kauniista ja viehättävistä asioista. Värimaailmakin tässä Saanan ja Ollin studiossa on hurmaavan pastellinen ja herkkä. Saanan ja Ollinkin tekstiilit ovat ihania.

Kokorin Pop Up Turussa 9. – 12.9.2020, osoite: Sibeliuksenkatu 7

Sain vielä mukaani pienen suloisen korin. Sille löytyy varmasti paljon käyttöä, ihan säilyttimenä ja myös mukana kulkevana kassina. Rakastan korikasseja, ne ovat niin käytännöllisiä. Mutta nyt taidan laittaa tuon esille makuuhuoneeseen tai eteiseen.

Kirjoitan tätä juttua nyt ihan silmät sikkurassa, tämä päivä on ollut niin tapahtumarikas ja koko viikkokin, että en oikein keksi edes mitään järkevää sanottavaa – halusin kuitenkin tallettaa nämä kuvat tänne vielä tämän päivän puolella.

Comments are closed.