”Kaupallinen yhteistyö Nanso

Tätä Nanson postausta minulta on oikein toivottu, syysuutuuksissa on ihania juttuja ja minä poimin niiden joukosta omat lempparini – teemalla muutama vaatekappale, jotka muodostavat hyvän pohjan monelle asukokonaisuudelle. Kaikki nämä valitsemani vaatteet sopivat yhdisteltäväksi keskenään ja ne toimivat hyvin erilaisissa tilanteissa. Jos siis mietit millä täydennät syksyn perusvaatevalikoimaa, tässä on hyvä esimerkki ajattomasta ja tyylikkäästä kokonaisuudesta.

Tähän valitsemaani kokonaisuuteen kuuluu takki, mekko, neulepaita, puuvillapusero, housut ja sukkahousut. Näistä vaatekappaleista saa muodostettua monta erilaista asukokonaisuutta.

Alekoodi: Saan tarjota seuraajilleni kaikista normaalihintaisista tuotteista -20 % alennuksen koodilla: ANNE20 – koodi on voimassa syyskuun loppuun saakka. Ja huomio, alekoodi toimii myös myymälässä.

pitkähelmainen takki on käytännöllinen hameiden ja mekkojen kanssa

Hilka-takki

Tähän syksyyn Nansolta on tullut kevyt Hilka-villakangastakki, jossa on huppu. Takin fiilis on sama kuin suositussa Ylle-takissa, eli kevyt ja mukava takki, jonka voi heittää minkä tahansa asun päälle. Rakastan sitä että sen saa kiedottua vyöllä ja tarvittaessa voi suojautua hupun sisään. Mutta yhtä kivalta takki näyttää rennosti auki puettuna. Tämä lämmin ruskea sävy myös ihastutti minua suuresti.

neule sopii hyvin mekon päälle kerrostettavaksi

Nomparelli-mekko

Minusta on oikeasti kehkeytynyt mekkoihminen, nyt on niin monenlaisia ihania mekkoja, Nansollakin erilaisia kivoja vaihtoehtoja. Ihastuin kovasti mustavalkokuosiseen Nomparelli-mekkoon. Sen kuosi on ajaton ja selkeä, mutta silti siinä on vähän vaihtelua yksiväriseen. Näissä kuvissa ei näy, mutta pidän kovasti myös hihojen pussimaisesta leikkauksesta ja vyötärön kuminauharypytyksestä, jolla mekko asettuu kantajansa vartalolle kauniisti. Mekkoa on helppo asustaa eri tilanteisiin, reilujen kävelykenkien kanssa se on viehättävä arkiasu, kun taas korkeiden korkojen kanssa hyvin juhlavampaan tilaisuuteen sopiva. Tässä olen vielä pukenut päälle villapaidankin – pidän kerrospukeutumisesta.

Tiesittekö että Vogue on kotimainen merkki ja Nanson kanssa samaa yritystä. Voguen sukkahousuja on kätevästi saatavilla Nanson myymälöissä ja verkkokaupassa. Koska kun valitsee asukokonaisuuksia on kiva täydentää ne heti sopivilla sukkahousuilla. Valitsin Nomparelli-mekon kanssa kuviosukkahousut Voguen mallistosta. Nyt kiinnostaa juuri tuollaiset hillitysti kuvioidut sukkikset, jotka ensisilmäyksellä näyttävät yksivärisiltä, mutta niissä on kiva kuviointi kudonnassa.

yksityiskohdat viimeistelevät asukokonaisuuden, kuten kauniit sukkahousut

näissä kuvissa ei ehkä näy, mutta kuvaushetkellä tuuli kovaa ja hiukset lensivät koko ajan minne sattuu – ei ollut kovin seesteistä

Siro-pusero

Rakastan valkoisia t-paitoja, ne luovat ehdottomasti vaatekaapin perustan itselleni yläosien osalta. Lämpimään vuodenaikaan valkoiset teepparit toimivat sellaisenaan ja viileämpänä kautena kerrostan ne neuleiden alle. Nansolle on tullut ihania ribbineulospaitoja ja toppeja. Ribbineulos myötäilee kauniisti vartaloa ja on mukava päällä. Tämä napillinen Siro-pusero on superpehmoinen ja sopii kauniisti mihin tahansa asukokonaisuuteen pohjaksi. Mustien housujen kanssa puserosta tulee todella klassinen ja rennon tyylikäs kombo. Tätä samaa paitaa on myös pehmeän puuterisen sävyisenä, mutta minä valitsin itselleni uskollisesti valkoisen version.

Valkoinen väri muuten sopii yllättävän monelle ihmiselle. Itselläni on vaalea iho, mutta koen että valkoinen on aina raikas valinta.

tämä väriyhdistelmä on mieleeni; mustaa ja valkoista ripauksella pehmeää ruskeaa
kaikille sopiva housumalli

Tinka-housut

Tänä syksynä mustat perushousut ovat erityisen muodikkaat, ovathan ne klassikko ja aina toimivat, mutta nyt mustia housuja näkyy entistäkin enemmän. Minulle mieluinen malli on väljälinjainen ja rento. Nanson Tinka-housut ovat ihan nappivalinta. Vyötäröllä on takana joustava kuminauha, lahje hitusen vajaamittainen, sivusaumoissa taskut (tärkeää)  ja lahkeissa on rennosti leveyttä. Tuo 7/8 pituus on aika mainio, kun olen itse suhteellisen lyhyt (163 cm) toimii nämä mukavasti, ettei tarvitse lyhennellä lahkeita, mutta pidemmässäkin jalassa nämä ovat kivat, silloin vain enemmän vielä culottes-tyyppiset. Mustissa housuissa hitusen lyhyempi lahje keventää lookia. Sitäpaitsi se mahdollistaa ”housujen asustamisen”. Nyt voi vielä kulkea paljain nilkoin, mutta viileällä ilmalla kivat sukat ja sukkahousut näkyvät hauskasti lahkeiden alta. Myös nilkkurit ovat kivan näköiset lyhyemmän lahkeen parina.

vähän pelotti istua tuossa kaiteella…

Tuohi-neulepusero

Minähän en voi valita asukokonaisuutta ilman neulepaitaa. Yksi syksyn lempiasioista on villapaidat – tämän muistan todeta ihan joka syksy. Nansolla on aivan hurmaavia neulepaitoja tänä(kin) syksynä. Tähän valitsemaani asukokonaisuuteen sopi mielestäni parhaiten Tuohi-neulepusero pehmeässä beigen sävyssä. Ajaton perusneule täydentää kaikkia asuja. Tuohi-neule on niin kevyen ilmava, että siihen tekee mieli pukeutua ihan joka tilanteessa. Saattaa olla että olen vetänyt sen kotona aamuvilussa pyjamankin päälle.

 

Minusta tästä valitsemastani setistä tuli aivan ihana syysperuspuvusto. Parhaita vaatteita on sellaiset, mihin tarttuu kaapissa intuitiolla – kun ei jaksa miettiä mitä pukee päälle. Silloin korostuu ajattomuus ja selkeys sekä ennen kaikkea mukavuus. Ainakin itsellä tosiaan se mukavuus painaa paljon vaakakupissa, mutta onneksi mukavat vaatteet voivat samalla olla myös kivan näköisiä. Nanson syysuutuuksissa on juuri sellaisia vaihtoehtoja. Muistutus vielä tähän loppuun, alekoodilla ANNE20 saa kaikista Nanson normaalihintaisista vaatteista -20 % alennuksen syyskuun lopuun saakka, toimii myös myymälässä kassalla.

Pehmoisia ja villapaidantäyteisiä syyspäiviä toivottelen!

4 Comments

  1. Aivan ihana tuo takki!

    Tuosta valkoisen värin käytöstä, niin itselleni aina kun kokeilen jotakin valkoista tulee heti ns. lääkäri olo. 😂 Myönnettäköön, että minulta löytyy siltikin yksi valkoinen pellava ns. tunika jota käytän kesällä rannalla. Muuten en osaa pukeutua valkoiseen, vielä.

  2. Anne

    Niin minustakin takki on ihana! Se on totta, että jos ei ole tottunut käyttämään valkoista, saattaa tulla juurikin lääkäritakkiolo. Mutta sitä ei minusta tule ainakaan t-paitojen kanssa, usein syksymmällä sen valkoisen t-paidan päälle vielä pukee jakun tai villatakin tai neulepaidan. Ripaus valkoista raikastaa kivasti syysasuja. 🙂

  3. Kiitos alekoodista! Hyödynsin sen Tinka-housuihin.

  4. Anne

    Heippa! Voi miten mukava kuulla että löysit alekoodilla mieluisen jutun 🙂 Tinka-housut on kyllä aivan mahtavat.