Terveiset olohuoneesta – nappasin äsken muutaman kuvan tänne, koska tuli sellainen hyvä fiilis. Nyt kun syyskuu on alkanut, on ihana tsekata kodin sisustusta syksyiseen asuun. Mitään isoa muutosta en tänne kaipaa, koska palaset ovat pikku hiljaa loksahdelleet paikoilleen. Mutta onpa silti tullut muutama uusi hankinta tehtyä – ne ovatkin olleet erityisen mieluisia.

Möin jokin aika sitten taas karsimisvimmassa vaatekaapin ja sisustuksen ylimääräisiä juttuja pois, niinpä toin tilalle jotakin uutta. Yritän välttää keräämästä itselleni liikaa mitään, se on jatkuva prosessi kun kuitenkin on innostunut sisustamisesta ja pukeutumisesta. Mutta sitä mukaa kun tulee sisään, on myös mentävä ulos.

Kuvassa on viimeisin huonekaluhankinta, uusi TON-tuoli, jonka tilasin Laatukalusteesta. Kävin heidän myymälässä Kokkolan reissulla ja ihastuin tuohon tuoliin entistä enemmän kun näin sen myymälässä. Kaavailin tuolin sijoittamista makuuhuoneeseen, mutta toistaiseksi haluan ihailla sitä paljon, joten sijoitin sen kuitenkin näkyvämmälle paikalle olohuoneen ruokatilaan. Pidän hirmuisen paljon tästä kokonaisuudesta. Ruokapöydän ympärillä on neljä yhtenäistä tuolia ja kaksi satunnaista – mieleiseni kokonaisuus syntyy juuri tällaisista yhdistelmistä.

Ruokapöydän ympärillä on neljä yhtenäistä tuolia ja kaksi satunnaista – mieleiseni kokonaisuus syntyy juuri tällaisista yhdistelmistä.

koska hän rakastaa tyynyjä erityisen paljon
mun lempihetki on uuden sisustuslehden seurassa tuossa

Muutama uusi juttu

Olohuoneessa on myös Marimekolta pari uutukaista, lisäsin sohvalle syksyisen tyynyn ja vihdoin ostin itselleni Ming-maljakon kirkkaana. Olen pitkään halunnut kirkasta selkeää maljakkoa, jossa on kapea suuaukko. Tämä valinta oli täydellinen, huomasin sen heti kun asettelin auringonkukkia maljakkoon. Nyt on tukeva ja näyttävä vaasi pitkävartisemmille kukille ja oksille. Lisäksi maljakko on upea tyhjänäkin.

Sohvalla taas on sekalainen tyynykokoelma, josta nauttii myös tuo pieni karvainen poika. Ennestään siinä oli Adealta nojatuolin mukana saatu vihertävä tyyny, joka on kotimaisen Annalan huonekalukangasta, sen pehmeä sävy on ihanan neutraali. Pyöreän Marimekon tyynyn ostin keväällä ja tykkään siitä todella paljon, niinpä se sai edelleen tehdä seuraa uudelle syksyisemmälle Marimekon Pieni Letto -tyynylle. Minusta tällaiset vähän epäsovinnaiset yhdistelmät ovat kivoja, kun muuten sisustus on neutraali.

kuvan ihana kori on Kokorin, heille tulee pian Pop Up -myymälä Turkuun *kori saatu

Olohuoneessa on nyt kovin kutsuva tunnelma, välillä vain istun ja ihailen näkymiä. Tai niin teen aina kotona. Koti on itselle kyllä niin tärkeä rauhoittumisen ja inspiraation lähde. Pidän siitä että kaikki on järjestyksessä ja minun ei tarvitse liikaa stressata tekemisistä. Tästä ajatuksesta muuten otankin kiinni ja pureudun siihen tarkemminkin kanavissani jatkossa – olkoon se yksi syksyn teemoista.

7 Comments

 1. Epäsovinnaiset yhdistelmät ovat kyllä parhaita. Niihin katse pysähtyy ja ne houkuttelevat selvittämään ja katsomaan aina uudestaan. Rikkovia muotoja ja väriyhdistelmiä, jotka eivät mene ihan suorinta reittiä tajuntaan ja tietenkin ne olla möllöttävät juuri eleettömästi muuten niin rauhallisessa ympäristössä, että pääsevät yllättämään.

 2. Tosi kivalta näyttää teidän olohuoneen syysfiilis! 😊 Ja ihana tuo KoKori! Voitko vinkata PoP up-kaupasta vielä tarkemmin, että missä ja milloin se on?

 3. Anne

  Hei onpa ihanasti luonnehdittu 🙂 Kyllä, juuri noin ajattelen minäkin. Kiitos kivasta kommentistasi.

 4. Anne

  Oi kiitos, kiva kuulla 🙂 Kokorin korit on tosi kauniita ja laadukkaita ja mikä myös tärkeää – vastuullisia. Turun Pop Up on 9. – 12.9. Saanan ja Ollin studiolla, osoite on Sibeliuksenkatu 7 ja se on avoinna 11-19

 5. Mikä tuon takaseinän sävy on? Onko luonnosakin ihana pellavaisen vihertävä kuin kuvassa? Haen tuollaista maalia lipastoon ja muuallekin:)

 6. Anne

  Seinän sävy on NCS S 2005-Y ja joo on juuri kuvailemasi sävy, hitusen vihertävä pellavaisen sävyinen, ehkä näissä kuvissa vähän heleämpi kuin luonnossa 🙂