Jokin aika sitten päätettiin ystävämme Henriikan kanssa järjestää meidän takapihalla pienet oman elämän Food Stories -kuvaukset. Mikään ei ole mukavampaa kun puuhata yhdessä ystävän kanssa jotakin ja vielä sellaista, mistä tulee näin kaunis lopputulos. Henriikka tekee työkseen ruokajuttuja paikallislehteen ja tällä kertaa annoin hänen vallata meidän keittiön ja seurasin sivusta miten ihana marenkijälkiruoka rakentui.

esipaistettu omenahyvepohja, joka maistuisi näinkin vaikka jäätelön kera

Kaikkia vaiheita täytyi hyödyntää. Sillä aikaa kun jälkiruoan pohja, eli omenahyve paistui uunissa, stailasimme yhdessä kuvauspaikan kuntoon. Pihan pöydälle levitettiin pöytäliina ja kasattiin pino astioita ja auringonkukkakimppu.

Minusta on aivan ihana ottaa erityisesti tällaisia tunnelmallisia ruokakuvia, koska joka kerta oppii niistä lisää. Ja oppii myös somistamisesta ja kuvakulmista ja kuvankäsittelystä.

niin ihana setti, vielä tarkenee nauttia jälkiruokaa pihallakin, jos kietoutuu vaikka vilttiin
olen sanonut aiemminkin, että tämän kesän ihanin spotti pihalla on tuossa puun alla

Kaura-omenapaistos jäätelöllä ja marengilla

Tällä kertaa omenahyveestä jalostui uunijäätelöherkku, jonka ohjeen löydät tästä linkistä. Kuvaustouhujen palkinto olikin se kun saatiin iskeä kiinni itse jälkiruokaan. Uunijäätelö toimi todella hyvin omenahyveen ja kondensoidun maidon kanssa. Kannattaa testata, tämä on myös supernäyttävä jälkiruoka, jonka pystyy hyvin valmistella etukäteen, jos vaikka on vieraita tulossa. Me tehtiin tämä annoskulhoihin, mutta yhtä hyvin reseptin voi toteuttaa yhteen suurempaan astiaan.

eikö aika ihanan näköiset jälkkärit

Resepti: kaura-omenapaistos jäätelöllä ja marengilla

romanttisissa tunnelmakuvissa on aina oma viehätyksensä

Hauskin juttu oli ehkä tuon viimeisen savukuvan tekeminen. Jossain vaiheessa oltiin saatu kameran taakse vielä mun mies, jolta tilattiin savukuva. Ulkona tuuli sen verran voimakkaasti että savukuvan saaminen oli aika monen yrityksen tulos. Muutama savuinen kynttiläkuva saatiin, mutta mistään ei tullut ihan täydellistä. Mutta koko kuvaus- ja herkuttelupäivä oli muuten täydellinen.

Kannattaa testata tuota jälkkäriä, oli herkkua!

Comments are closed.