Keksi yhtenä päivänä, että voisin esitellä teille muutamia minun tämän hetken ehdottomia kosmetiikkalemppareita. Olen näistä niin innoissani joka kerta kun käytän, että halusin jakaa tätä iloa teillekin. Sitäpaitsi välillä on kiva freesata kosmetiikkaosastoa, vaikka vain omaksi piristykseksi ja mikäs parempi ajankohta kuin sesongin vaihtuminen.

Esittelin nämä Instagramin Storyissa, mutta välillä asioita on hyvä säilöä tänne blogiinkin, jos joku haluaa hakea myöhemmin tietoa aiheesta. Pidemmittä puheitta, tässä tulee viisi ihanaa kosmetiikkatuotetta joista juuri nyt pidän kovasti.

tällä puikolla taikoo sävyä ja eloa iholle

Clarins Glow 2 Go

Tämän puikon ostin kesällä, kun kaipasin iholle hitusen sävyä ja kolmiulotteisuutta. Bongasin puikon jostakin lehdestä alunperin. Ihastuin heti tähän tuotteeseen palavasti. Näitä on kahta eri sävyvaihtoehtoa, minulla on sävy golden peach. Puikossa on hitusen päivetystä antava ja kasvoja muotoileva tummempi sävy ja persikan sävyinen poskipuna. Tässä on kimalletta hillitysti, iho hehkuu enemmänkin kuin kiiltelee.

Käyttö: Levitän viivan puikosta kasvoille ja ”buffaan” sen iholle tuollaisella meikkivoidesiveltimellä. Levitän ruskeaa sävyä poskipäiden alapuolelle ja persikan sävyistä poskipunaa sen jälkeen poskipäiden korkeimpiin kohtiin. Levitys varmasti onnistuisi sorminkin, mutta minusta lopputuloksesta tulee siveltimellä kauniimpi.

sävyä ja hohdetta iholle

Lumene Arctic Sun ihon sävyn heleyttäjä

Tämän Lumenen ihon sävyn heleyttäjä -voiteen ostin myös kesäaikaan, koska ajattelin että se toisi kasvoilleni hitusen päivetystä, mitä minun on vaikea auringosta saada. Voide osoittautuikin todella hyväksi ostokseksi. Väriä se tuo kasvoille maltillisesti, mutta se ennemminkin kirkastaa ja elävöittää ihoa. Käytän tätä värivoiteen asemasta kasvoilla, lisään tämän seuraksi vain peiteainetta kasvojen keskiosan ongelmakohtiin. Muuten haluankin että oma iho hehkuu tämän alta ja tällä vain sävy tasoittuu ja muuttuu hivenen lämpimämmäksi. Pidän myös siitä miten tällä tulee valossa elävää hehkua iholle. Kyseessä on kausituote, joten tätä ei ole aina valikoimissa. Pitääkin käydä ostamassa varastoon.

Mádara Derma Collagen -seerumi

Mádaralta on ihan äskettäin tullut uusi Derma collagen -sarja, johon kuuluu seerumi ja kasvovoide. Sain nämä äskettäin testiin ja erityisen ihastunut olen tähän Hydra-Fill Firming -seerumiin. Itselleni seerumi on ehkä tärkein kasvojenhoitotuote, joka menee kosteusvoiteidenkin edelle. Kollageeni on tarpeellista ihon nuorekkuuden ja kimmoisuuden säilyttäjänä, tässä seerumissa se on täsmäaseena. Paitsi että iho saa tästä himoittua kollageenia, seerumi tuntuu ja tuoksuu unelmaisen ihanalta – mikä ei aina luonnonkosmetiikassa ole itsestäänselvää. Ihanan ylellinen ja raikas.

Shiseido Lip liner Ink duo

Bongasin Sofia Ruudun Storyista tämän kätevän huultenrajauskynän. Minulle käy aina niin etten muista terottaa huultenrajauskyniä, vaan meikkipussin pohjalta löytyy monta täysin terätöntä kynää. Tässä ihastutti ensimmäisenä tuo kärki, joka kierretään hylsystä esille. Lisäpisteet toisessa päässä olevasta huulten pohjustusaineesta, joka toimii kätevästi huulirasvana. Minulla on sävy 02 beige. Tällä kynällä saa  hoidettua neutraalin ja huolitellun huulimeikin, eikä tarvitse miettiä missä on teroitin.

Lakme Teknia -shampoo

Olen ihan yllättynyt että top 5 -kosmetiikkasuosikkeihini päätyi shampoo. Mutta niin vaan ihastuin tähän Lakmen shampooseen, että se oli ehdottomasti otettava näihin suosikeihin. Suihkutuotteissa oikeastaan olen tavallistakin tarkempi – ensinnäkin toivon pakkaukselta helppoa käytettävyyttä suihkutilanteessa. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin yrittää avata hankalaa korkkia liukkain käsin. Tässä pullossa on helposti avattava korkki, kapea pakkaus (helppo pitää kädessä) ja putelin pinta on kivan mattapintainen. Sisältökin toimii; pidän shampoista jotka vaahtoavat runsaasti ja joita riittää pieni annostelumäärä, sellainen juuri on tämä Lakme. Lisäksi aine huuhtoutuu helposti hiuksista ja jättää niistä ihanan raikkaa ja puhtaan. Lopuksi vielä kehaisen viehättävää tuoksua, ah se lisää myös suihkunautintoa. Minulla on jo toinen pullo menossa tätä ja ostin saman sarjan hoitoaineenkin, sekin oli ihan jees ja siinä on pumppumekanismi, joka on kätevä.

Toivottavasti löysit jonkun uuden suosikin näistä poiminnoistani. Olisi muuten kiva jos muutkin innostuisivat jakamaan omia kosmetiikkasuosikeita.

2 Comments

  1. Kiitos vinkistä: kävin ostamassa Lumenen hehkuvoiteen. En meikkaa, kosla ihoni on hyvä, mutta näin talvea kohti alan kaivata just pientä sävyä lämmittävää voidetta. Täytyy huomenna testata 😊Ja siinä telineessä, josta ostin, luki että voide on myynnissä kuluttajien pyynnöstä. Ehkä ei sit kausituote?!

  2. Anne

    Hei aivan mahtavaa jos tää olisikin pidempään saatavilla. Toivottavasti pidät tästä 🙂 kiitos kommentistasi!