Anne Melender Marimekko Solveig 2

Tänään perjantaina ollaan vietetty yhteistä vapaapäivää, molemmilla on tiedossa töitä viikonloppuna, niin oli ihanaa nauttia rennosta perjantaista. Kauppareissulla tehtiin pieni puistokierros ja napattiin nämä asukuvat.

Juuri äsken lopeteltiin Suvin kanssa meidän Koti-Live -lähetys Instagramissa. Aiheena oli tällä kertaa vaatejutut; juteltiin omista lempivaatteista ja kaikkea sekalaista pukeutumiseen liittyvää mitä tunnin aikana mieleen tuli. Oli taas niin mukavaa ja ollaan tosi kiitollisia, että siellä on niin uskollinen joukko seuraajia meidän lähetyksiä seuraamassa – lämmin kiitos!

Katso Koti-Live tästä

Anne Melender Marimekko Solveig 3

Luottovaatteet ja vaatekaapin kulmakivet

Juteltiin Suvin kanssa siitä mitkä on meidän luottovatteita ja mitä uutta ollaan tähän syksyyn hankittu. Molemmat viihdytään parhaiten villapaidoissa, eli siitä on tullut meidän vaatekaappien kulmakivi. Muutenkin meiltä kyseltiin vaatekaapin kulmakivistä – ne ovat meillä valkoiset t-paidat ja paitapuserot, neuleet, ja farkut (etenkin mustat pillifarkut ja perussiniset farkut).

Minä olen hankkinut tähän syksyyn kaksi takkia, Marimekon untuvatakin ja tämän Nanson kevyen villakangastakin. Rakastan tämän Nanson Hilka-takin sävyä ja pehmeyttä. Takki on mukavan rento tällaisen oleskeluasun päällä ja yhtä upea myös fiinimmän mekkoasun kanssa. Hyvä takki nostaa rennonkin asun tyyliä.

Anne Melender Marimekko Solveig 4
tämän syksyn villein ostokseni on ollut nämä Marimekon Solveig-kengät

Anne Melender Marimekko Solveig 5

Tämän syksyn ehdottomasti villein ostokseni on ollut Marimekon näyttävät Solveig-nilkkurit. Ihastuin niihin ensinäkemältä, etenkin mukavuuteen, mutta toisaalta myös siihen, miten ne piristävät muuten melko neutraalia tyyliäni. Minulla on suurin osa takeista ja laukuista mustia ja ruskeita, kengissä on näitä molempia sävyjä ja bonuksena tuo sykähdyttävä sininen kärki. Olen äärimmäisen tyytyväinen tähän ostokseen, olen joka kerta hyvilläni kun laitan kengät jalkaan.

Joskus kannattaa uskaltaa tehdä rohkeita valintoja asuun, kun tyyli on muuten simppeli, pieni säväys nostaa ilmettä.

Anne Melender Marimekko Solveig 6

Pitkästä aikaa otin käyttöön Chanelin klasikkolaukkuni. Yhteen aikaan käytin sitä tosi paljon, mutta nyt se on ollut kaapissa lepäämässä. Ajatelin että käytän sitä säästellen, sillä tästä laukusta en aio ikinä luopua. Toisaalta minulla on nyt monta aivan ihanaa muutakin laukkua, joita olen ilolla käyttänyt. Mutta pidän Chanelista erityisen paljon rentojen asujen kaverina, kuten tämä kokonaisuus, jossa on oleskeluasu yhdistettynä tyylikkääseen villakangastakkiin.

Anne Melender Marimekko Solveig 7

(takki Nanso*saatu / neule HM / t-paita ja trikoohousut NOSH*saatu /

kengät Marimekko / laukku Chanel)

Varsinaisena asuna minulla on hyvin tyypillinen kokonaisuus, johon pukeudun kotitoimistossa ja asioilla käydessäni. Luonnovalkoinen muhkea neule ja alla laadukas t-paita ja siistit Minea-collegelegginsit. T-paita ja trikoohousut ovat NOSH-vaatemerkiltä, voin lämpimästi suositella heidän trikoovaatteita, ne on mielettömän laadukkaita. Neuleen löysin HM:stä äskettäin, mietin ostaisinko sen myös harmaana, kun materiaali ja malli on niin kivat.

Anne Melender Marimekko Solveig 11

Meinasin tarttua tänään mekkoon, mutta mukavuus vei voiton. Pakko sanoa että tämä asu oli erityisen mieleinen. Mutta odotan jo sitä hetkeä kun mennään johonkin vaikka syömään ja saa laittautua hitusen hienommin.

2 Comments

  1. Ilahduin ihan kamalasti silloin, kun kerroit ostaneesi nuo Marimekon nilkkurit. En tiedä miksi. Tykkään niistä aivan hurjan paljon. Itselle ovat liian rohkeat, kun olen tällainen beige-harmaa-valkoinen-musta tyyppi. Noi Solveigit vaan on niin ihanat ja sopivat sinulle aivan erityisesti. Ihanaa syksyä toivottelen!

  2. Anne

    Voi miten ihana oot <3 Nää on kyllä aivan ihanat, emmin itsekin vähän tuota väriä, mutta mies painosti ostamaan (joskus näemmä niinkin voi tapahtua) ja oon ollut tosi tyytyväinen. Aivan ihanaa syksyä sinulle ja kiitos kun kommentoit!