Anne Melender Kuivakukka Kranssi 9

Täällä on päivä alkanut kerrassaan tunnelmoinnin merkeissä. Aamupäivän pieni siirtymä työpisteeltä olohuoneeseen kuvaushommiin virkisti kummasti. Nyt on minusta yksi vuoden ihanimmista valoista valokuvauksen kannalta – kyllä pidän tästä hämärästä, silloin kun on pieni valonkajo. Rakensin taas ikkunan eteen pienen somistuksen ja nautin tunnelmallisten kuvien ottamisesta.

Ajattelin tässä samalla esitellä muutaman kivan jutun, minusta on itse aina niin kiva katsoa toisten vinkkejä, niin tässäpä minulta teille muutama ihana juttu juuri nyt.Anne Melender Kranssi

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 3
tuoksukynttilä on saatu Gauharilta

Kuivakukkakranssi

Tilasin itselleni Johanna Pauliina Designilta aivan ihastuttavan kuivakukkakranssin. Juuri tällaiset pienet somisteet ovat niitä joilla kotia mieluiten koristelen talvikauteen. Ruskeasävyinen kranssi sopii nyt täysin siihen tunnelmaan mitä haluan tuoda tänne. En ole vielä päättänyt sille sopivaa paikkaa, mutta en ehkä päätäkkään, vaan se saa siirtyä ilahduttamaan ei paikkoihin talven aikana. Johanna on tosi taitava ja tekee ihania juttuja. Seuraan Johannaa Instagramissa ja on ihana miten sitä tutustuu mahtaviin tyyppeihin sitä kautta. Sain muuten häneltä yllärinä (ennen kranssin tilausta) kynttiläpaketin, kun kokeilin tehdä kierrekynttilöitä ja epäonnistuin surkeasti väärän tyyppisillä kynttilöillä. Kierrekynttilöihin täytyy olla parafiinikynttilä, steariinikynttilät eivät pehmene. Johanna sitten lähetti minulle nipun parafiinikynttilöitä yllätyksenä. Vielä en ole uskaltanut testata saanko ne onnistumaan, kun kynttilät oli niin ihanan värisiä, yksi niistä näissä kuvissa.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 4
Gauharin hiuspanta ja hiuslenkut on saatu

Sukkiksia ja hiusjuttuja

Ihanimmat hiuskoristeet löytyy Gauharilta, sain heiltä äskettäin aivan ihanan yllätyspaketin jossa oli jos mitä kivaa. Olen aiemmin ostanut jo yhden Gauharin hiuspannan ja nyt sain heiltä tuon lettimallisen, jota olinkin ihaillut. Myös söpöt hiuslenkut on Gauharilta saatu. Nämä on valmistettu Suomessa, iso plussa siitä. Toinen vinkki on mitä ihanimmista sukkahousuista, jotka tilasin The Ateljé:sta. Swedish Stockings valmistaa vastuullisia ja todella ihanasti mietittyjä sukkahousuja – nuo toiset ovat kasmirsekotteiset ja toiset pitsiset, miten ihanat.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 5

Paras muotilehti ja paras kasvojen putsari

Palkitsin itseni pitkästä aikaa paperisella muotilehdellä, minun lempparini on ruotsalainen StyleBy-lehti. Pidän siitä miten heillä on niin moderni ote kaikkeen ja jokaisesta numerosta saa idiksiä ja intoa. Nyt olen vasta selannut tämän, mutta lehdestä löytyi mm. vinkkejä uusista kiinnostavista sisustusjutuista.

Ostin taas iselleni Whamisan öljyputsarin kasvoille. Saan testiin paljon kosmetiikkaa ja myös ihania putsareita, jotka ovat olleet ihan ok – mutta ei oikeasti ole tullut vastaan tämän voittanutta. Öljy hierotaan kuivalle iholle kuivin käsin ja pyöritellään kunnes kaikki meikki on irronnut, tämä liottaa myös ripsarin. Samalla tulee tehtyä ihana kasvohieronta. Parasta tässä on se, että öljy liukenee veteen heti kun sen huuhtelee. Jos tällä tekee puhdistuksen oikein, eli hieroo tarpeeksi kauan ainetta ja huuhtelee huuolellisesti voi pitää valkoista kasvopyyhettä ja se pysyy puhtaana – uskokaa pois. Minusta tämä on joka pennin arvoinen tuote ja kasvojen puhdistuksen mullistaja.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 7
tällainen pysähtynyt tunnelma on minusta aivan ihana

Tällä viikolla on tullut juotua teetä. Tein Instagramissa kamppiksen Liptonille ja voi että miten ihana kamppis se olikaan – nimittäin tulipas sen ansiosta kutsuttua ystävä juomaan teetä minun seuraksi. Miksi liian harvoin muistaa kutsua ystäviä extempore kylään. Vaikka kuinka juttelee joka päivä virtuaalisesti, on se silti niin ihanaa nähdä livenä. Meillä syntyi taas hyviä idiksiä Henriikan kanssa, toivottavasti pian toteutetaan jotain ja tekin näette sitten.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 14Tilasin The Ateljésta myös Arkivé Atelierin Huolla-kirjan. Jossa kerrotaan kaikki vaatteiden, kenkien ja asusteiden oikeasta huoltamisesta. Olen vasta ennättänyt vähän selailla kirjaa, mutta siinä on todella paljon sisältöä ja mahtavia vinkkejä. Tällaista on todella hyvä opetella aina lisää. Ja suosittelen seuraamaan Arkive Ateliériä myös esim. Instagramissa, he laittavat sinne usein hyviä ohjeita.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 18Neulehuivi ja panta joihin rakastuin

Sain Gauharin paketissa myös unelmaisen pehmoisen kaulahuivin ja neulepannan. Minä en ole mikään huivien suurkäyttäjä, mutta tähän huiviin ihastuin heti. Se ei ole liian muhkea, mutta silti kuohkea. Huivi on aivan ihanan pehmoinen ja sekä huivi että panta on tehty Suomessa.

Anne Melender Kuivakukka Kranssi 21

Tällaisissa tunnelmissa syksy ei tunnu kyllä yhtään pahalta. Pienet päivänvalon pilkahdukset auttavat kovasti ja lempihetkeni on sytytellä hämärällä kynttilöitä jo päivällä ennen kuin ulkona on ihan pimeää. Kynttilänvalo on mielestäni ihaninta silloin kun se riittää ilman keinovalaistusta.

Haluan vielä sanoa, että tässä postauksessa mainitut yritykset – Johanna Pauliina Design, Gauhar, The Ateljé ja Arkive Ateliér ovat naisyrittäjien luotsaamia ja mielelläni nostan näitä esille!

Comments are closed.