Kodinhoitotila.jpg 2

Tuleeko sinun hanasta vettä liian terävällä paineella ja

haluatko säästää veden kulutuksessa?

Siivouscornerissa vinkattiin arkea helpottavasta ja samalla myös energiaa säästävästä yksinkertaisesta vinkistä – nimitäin hanan poresuuttimesta. Tiedättekö sen, kun hanasta tulee voimakkaalla ja terävällä suihkulla vettä, niin että sitä myös roiskuu ympärille liikaa. Samalla tietysti vettä kuluu paljon, kun paine on kovalla ja vesipäästössä on vähän ilmaa.

Onneksi hanoihin voi vaihtaa pienellä vaivalla poresuuttimen, joka pehmentää veden virtausta lisäämällä päästöön ilmaa – tuntuu että vettä tulee ihan yhtä reilusti kuin ennenkin, mutta virtaus ei ole terävä – eli ei roiski. Samalla kun vaihtaa tämän ekologisemman poresuuttimen, säästyy veden kulutusta.

Seuraa minua ja #siivouscorner -jaksoja Instagramissa @anne_muotimielessa

Kodinhoitotila.jpg 7

Katso Siivouscorner-jakso jossa selviää miten tällä pienellä ja edullisella keinolla hanan käytettävyys muuttuu mukavammaksi ja ennen kaikkea vettä säästyy yllättävänkin paljon. Jakson voit katsoa alla olevasta linkistä – linkki vie sinut Instagramiin.

Siivouscorner – hana

Comments are closed.