”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Sinituote

Syksyaskareet pihalla

🧹🍂 Siivouscorner palasi pitkäksi venähtäneeltä kesätauolta syksyisten pihapuuhasteluiden merkeissä. Näytän jaksossa nopeat siivousvinkit sisääntulon siistimiseen ja terassin huoltamiseen. Nyt on aika tarttua kotimaiseen harjaan ja lakaista lehdet puupinnoilta ja laatoituksilta.

Katso tämä #siivoucsorner-jakso tästä.


🍁Sinituotteen ulkoharjat valmistetaan Suomessa ja niiden yksityiskohtia on tarkkaan mietitty. Tiesittekö että harjasten pituudella on merkittävä vaikutus harjaustyön toimivuuteen – minä en tiennyt ennen kuin kokeilin. Optimaalinen harjaspituus lakaisee tehokkaasti ja taipuu ahtaisiinkin väleihin. Vinkkaanpa samalla myös SINI:n uutuustuotteesta – lumitaltasta, joka on mielestäni melkein kuin pihan nysväri. Sillä voi irroittaa myös erilaisia kasvustoja ja puhdistaa ahtaita välejä. Pyyhkäistään siistimisinnossa myös ikkunapellit ja ulko-ovet, sekä suojataan grilli hupulla. Tarkemmat vinkit ja tuotetiedot löydät videolta.

💨🍁Oli muuten aikamoinen syyspäivä kun näitä piha-askareita tein, mutta tulipas hyvä mieli. Tämän #siivouscorner -jakson näet Instagramistani @anne_muotimielessa Storyjen kohokohdista.

Tässä teille suora linkki tuohon jaksoon.

Write A Comment