”kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Sinituote

Syksyaskareet pihalla

đŸ§č🍂 Siivouscorner palasi pitkĂ€ksi venĂ€htĂ€neeltĂ€ kesĂ€tauolta syksyisten pihapuuhasteluiden merkeissĂ€. NĂ€ytĂ€n jaksossa nopeat siivousvinkit sisÀÀntulon siistimiseen ja terassin huoltamiseen. Nyt on aika tarttua kotimaiseen harjaan ja lakaista lehdet puupinnoilta ja laatoituksilta.

Katso tÀmÀ #siivoucsorner-jakso tÀstÀ.


🍁Sinituotteen ulkoharjat valmistetaan Suomessa ja niiden yksityiskohtia on tarkkaan mietitty. Tiesittekö ettĂ€ harjasten pituudella on merkittĂ€vĂ€ vaikutus harjaustyön toimivuuteen – minĂ€ en tiennyt ennen kuin kokeilin. Optimaalinen harjaspituus lakaisee tehokkaasti ja taipuu ahtaisiinkin vĂ€leihin. Vinkkaanpa samalla myös SINI:n uutuustuotteesta – lumitaltasta, joka on mielestĂ€ni melkein kuin pihan nysvĂ€ri. SillĂ€ voi irroittaa myös erilaisia kasvustoja ja puhdistaa ahtaita vĂ€lejĂ€. PyyhkĂ€istÀÀn siistimisinnossa myös ikkunapellit ja ulko-ovet, sekĂ€ suojataan grilli hupulla. Tarkemmat vinkit ja tuotetiedot löydĂ€t videolta.

💹🍁Oli muuten aikamoinen syyspĂ€ivĂ€ kun nĂ€itĂ€ piha-askareita tein, mutta tulipas hyvĂ€ mieli. TĂ€mĂ€n #siivouscorner -jakson nĂ€et Instagramistani @anne_muotimielessa Storyjen kohokohdista.

TÀssÀ teille suora linkki tuohon jaksoon.

Comments are closed.