Anne Melender Marimekko UumoillaOnpas ihana syysloma takana! Käytiin loppuviikosta perheeni luona Kokkolassa ja se tarkoittaa sitä, että kaikki arkiset normaalit koti- ja työasiat sai hetkeksi jättää jäähylle ja keskittyä olemaan pitkästä aikaa perhepiirissä.  Nelisen päivää hurahti nopeasti ja kyllä se teki hyvää, nautitaan jopa pitkistä automatkoistakin kun saa katsella kauniita maisemia ja rauhoittua.

Vanhempien kotona saa aina ihastella kauniita yksityiskohtia, isän taidetta ja äidin kauniita sommitelmia. Sain taas itsellekin inspiraatiota. Vaikka päätin pitää somelomaa, niin muutamia Storyja päivitin kuitenkin Instagramiin, en vaan malttanut olla näyttämättä joitakin yksityiskohtia. Piipahdettiin tietysti myös Suvin perheen parissa ja Villa Fregatissakin.

Anne Melender Marimekko Uumoilla 2

Nautin taas kun sain katsella isän taidetta ja poimin jälleen mukaani yhden uuden taulun. Tuo yksinkertainen teos sopi niin täydellisesti meidän makuuhuoneen nurkkaan. Siinä on jotenkin samaa henkeä kun Hayn tuolissa ja hyllykössä.

Anne Melender Marimekko Uumoilla 3

Kokkolassa on tosi paljon kivoja sisustuskaupppoja ja lempparini on Laatukalusteen myymälä, missä myydään juuri niitä samoja merkkejä, mitä omassa sisustusliikkeessäni aikanaan. Tällä kertaa ostettiin nuo kaksi Hayn muovilaatikkoa, jotka aion järjestellä työhuoneeseen pikkusälää taltuttamaan. Tällaisia samanlaisia kokoontaittuvia muovilaatikoita on nyt monessakin kaupassa, mutta pidän erityisestä Hayn laatikoiden pehmeistä värisävyistä, siksi valitsin juuri nämä. Piti ostaa mukaan myös Suvin esittelemiä Hayn kierrekynttilöitä, mutta ne oli juuri nyt loppuunmyyty (kuulemma pian tulee lisää). Nythän Instagramissa kiertää ohjeet miten itse voi tehdä trendikkäitä kierrekynttilöitä. Minusta on kiva kun tulee tällaisia hauskoja pikkujuttuja, joilla voi piristää kotia sesonkiin.

Nythän Instagramissa kiertää ohjeet miten itse voi tehdä trendikkäitä kierrekynttilöitä.

Anne Melender Marimekko Uumoilla 4

Pari uutta villapaitaa!

Esittelenpä nyt samalla teilla kaksi ihanaa villapaitaa, jotka ostin viikolla. En voinut vastustaa tätä Marimekon Uumoilla-neulepaitaa – viime vuonna jäin ilman sitä ihanaa lilaa versiota kun mietin liian kauan. Tällä hetkellä kuitenkin elän tuonne kevääseen saakka villapaidoissa, joten ehkä se on tuote johon mieluiten nyt satsaan vaateosastolla. Onpa tuo pinkki myös ihanan näköinen kuvissakin – jep, sitäkin mietin tässä työssä.

Anne Melender Marimekko Uumoilla 5

Toinen ihastuttava edullisempi villapaitavinkki; HM:n valikoimista löytyy villa-alpakka -neulepaita, johon ihastuin heti. Luonnonvalkoinen sävy on kaunis, ei liian kellertävä ja pidän tuosta syvään uurretusta kauluksesta – se näyttää kivalta vaikka topin tai mekon päälle puettuna. Tästä samasta on ihana harmaakin sävy.

Ensi viikosta tuleekin todella kiireinen, hyvä että lepäsin muutaman päivän, niin jaksaa innolla palata töiden pariin.

Comments are closed.