Anne Melender Aarikka Laukku 2

Bongasin hauskan asuhaasteen Net-a-Porterin Instagram-tililtä. Siinä Sienna Miller tähditti heidän haastevideotaan, jossa hänellä oli tehtävänä valita asu erilaisiin tilanteisiin. Olin jo sängyssä yöpuulla kun huomasin tuon videon ja sain saman tien idean toteuttaa samanlainen, omalla tavallani tosin.

Laitoin heti kysymystarran instan tarinoihin ja pyysin seuraajilta ehdotuksia mihin eri tilanteisiin rakentaisin asukokonaisuuden. Voi niitä tuli paljon ja tosi hyviä ehdotuksia. Poimin tai enemmänkin yhdistelen niitä ja toteutan näitä asuhaasteita Storyjen puolella – saatan jotkut asut kuvata tänne blogiinkin.

Minkälainen asu sinusta on esimerkiksi ”smart casual”

Anne Melender Aarikka Laukku 3
ihana laukku on Aarikan *saatu

Anne Melender Aarikka Laukku 5

Nyt etenkin kun mitään suurempia juhlia tai kokoontumisia ei ole tiedossa, tällainen mielikuvapukeutumisleikki on mielestäni tosi hauskaa. Siinä saa inspistä ja ideoita (toivottavasti) – sitäpaitsi on mukava nähdä miten joku toinen pukeutuu mihinkin tilanteeseen.

Esimerkiksi tällaisia ehdotuksia sain:

 • työpaikkahaastatteluun
 • tapaat vanhan ystävän jota et ole nähnyt kahteenkymmeneen vuoteen
 • ylioppilasjuhliin vieraana
 • haatattelu Talo&Koti -lehteen
 • Linnanjuhlien jatkot (mun kaapissa voi olla haasteita tähän)
 • vuosipäiväillallinen poikaystävän kanssa (tää onkin viikonloppuna oikeesti, heh)
 • ensitreffeille
 • smart casual
 • jouluaattoon (oon yleensä pyjamassa)
 • kylmässä hallissa katsomassa joulunäytöstä –> sen jälkeen syömään
 • business-tapaaminen jossa pitää esitellä asia jota ei tunne omakseen
 • työtapaamiselta suoraan drinkeille tyttöjen kanssa
 • rento illanvietto ystävien kanssa
 • firman juhlat
 • mökkiolosuhteisiin
 • iltajuhla
 • ristiäiset

Yhdistelin näitä vähän kun moni toivoi samaa. Selkeästi eniten toivottiin illalliselle/juhliin asuja. Toinen suosikki oli erilaiset työelämään liittyvät tilanteet. Täytyy sanoa että onpa kiva päästä näitä toteuttamaan – tulee vähän potkua itsellekin laittautumiseen, vaikka vaan videota/kuvaa varten.

Anne Melender Aarikka Laukku

Tästä saa kuka tahansa napata itselleen saman haasteen jos haluaa! Olisi kiva nähdä muidenkin asuja eri tilanteisiin – toteuttaa voi instassa tai blogissa. Ja jos teette instassa, niin tägätkää mut, voin sitten jakaa teidän asuhaastekuvia.

Comments are closed.