Madebychoisekollaasi

maljakko / huopa / valaisin / neulepaita / nojatuoli / lenkkarit

Oi miten kauan siitä onkaan kun viimeksi olen vääntänyt tänne jonkinlaisen kollaasin. Joskus näitä tuli tehtyä tosi usein ja ihan työksenikin tein asiakkaille kollaaseja. Nyt sai kyllä kieli keskellä suuta vääntää tätä kokoon. Ja tekniikkaakin vaikeampaa oli päättää mitä tähän valitsen. Oikeasti en hirveästi halua mitään juuri nyt. Mutta jos pitäisi jotain valita, niin toki (vaikka pähkäilyn jälkeen) keksin jotain. Kollaasissa on muuten yksi juttu joka on tilattu meidän yhteiseksi kolmivuotislahjaksi – joo se ei ole paita eikä kengät.

-Olen nyt aivan ihastunut erilaisiin keraamisiin kölhöihin maljakoihin. Kun niitä näkee tarpeeksi niin silmä alkaa tottua mitä kummalisempiinkin muotoihin. Näillä tuo sisustukseen sitä kivaa hauskuutta ja ajankohtaisuutta. Plus monet kukat näyttävät ihanilta umpinaisissa vaaseissa.

-Nyt on torkkupeitojen aika ja silmäni osuvat jatkuvasti graafisesti kuvioituihin villaviltteihin. Kivoja olen bongannut esimerkiksi Arketista, mutta tämä kollaasin Hakolan Laine-huopa on myös aivan ihastuttava. Pidän näissä huovissa erityisesti värikkäistä versioista, ne tuovat mukavasti potkua neutraaliin sisustukseen.

Valerie Objectsin valaisimia olen ihaillut jo tosi pitkään. Meinasin jo kerran tilata tuon seinävalaisimen meidän olkkariin sohvan vierustalle, mutta sitten järki voitti. Jospa katsotaan ensin miten seuraavassa kodissa seinävalaisimelle on paikka. Mutta tässä valaisimessa yhdistyy kivasti perinteikäs suutarinvalaisin ja moderni kaari.

-Villapaitoja saatan googlailla ihan vaan huvikseni välillä, koska aina voi löytyä erityisihania versioita. Nyt huokailin tuon Malene Birgerin kamelinvärisen neuleen perään. En varsinaisesti tarvitse uutta villapaitaa, joten en klikannut sitä omaan ostoskoriini. Mutta onhan se nyt upea.

-Pähkäiltiin kauan mitä ostetaan vuosipäivälahjaksi, nimenomaan kotiin ja yhteiseksi jotakin. Minusta se on kaikista järkevintä. Kaipaamme pientä kevyttä nojatuolia kokoelmiimme ja molemmat ihastuttiin tähän Made by Choicen Kolho-tuoliin. Sen on juuri sellainen rumankaunis esine, josta ei ole varma tykkääkö – me tykätään. Se on tilattu ja odotellaan kuumeisesti koska se tulee, vähän siinä vielä vierähtää ennen kuin päästään tuolia ihailemaan. Ajattelin että tällainen sopii jatkossakin vaikka makkariin, nyt laitan sen työhuoneeseen.

-Valkoiset lenkkarit; olen perinteisesti ostanut joka kauteen uudet valkoiset tossut, koska käytän niitä niin paljon että olen saanut ne kulumaan melkein puhki. Nytpä koronan takia ei ole tullut niin paljon liikuttua, että vanhat tossuni ovat vielä siedettävässä kunnossa. Niinpä jään vielä mietiskelemään ostaakko uudet vai ei. Vejan versiot kiinnostavat, täytyy käydä sovittelemassa vaikka Elementissä niitä, mielummin ostan ne kivijalasta kun tilaan verkosta.

 

 

Comments are closed.