Anne Melender Nosh Kulma Tunika 3

Ihanaa marraskuun vikaa päivää ja maanantaita! Ajattelin aloittaa viikon positiivisesti, sillä minulla on superhyvä fiilis ja innostunut olo. Niin paljon kaikkea kivaa on suunnitteilla työrintamalla ja kotirintamalla. Odotan että pääsen kertomaan teille kaikenlaista, kun vaan asiat varmistuvat. Mutta meidän kotiprojekti on hyvällä mallilla ja se jos mikä on ihanaa ja jännittävää.

Näin loppuvuodesta kun työkiireet ovat huipentuneet ja kohta helpottavat, onkin mukava vähän tehdä yhteenvetoa miten on itse onnistunut ja mitä on saanut jo ensi vuodelle suunniteltua. Sitä työstän työpöydän ääressä ja oi että miten tykkään tällaisesta suunnittelusta. Olenko jo sanonut monta kertaa miten onnellinen olen tästä työstä ja siitä että saan teidän kanssa yhdessä tehdä mielekkäitä sisältöjä. Otan koko ajan vaikutteita siitä mistä te olette kanavissani tykänneet ja sen mukaan vahvistan sisältöjä ja myös yhteistyöprojekteja.

Anne Melender Nosh Kulma Tunika 4
Kuvan ihana lasinen munakoiso on lahja Iittalalta <3

Maanantai on aina vähän kuin pieni alku.

Maanantai on aina vähän kuin pieni alku – olen joskus sanonut etä inhoan alkuja ja niin yleensä onkin, koska se on pikkuisen jännittävää. Joskus se alku tuntuu tahmealta ja vähän ahdistavaltakin, joskus taas mahtavalta ja innostavalta. Niin kuuluukin, koska ihmisellä on tunneskaala joka elää. Tahmeina päivinä koitan kuitenkin keskittyä hyviin asioihin ja selättää ikävät tuntemukset – oman elämän ”self helppiä” parhaimmillaan. Joskus innostus ja hyvä fiiliskin syö voimia, sekin on ihan ok – mutta myös tekee pientä painetta, silloin saa aikaan paljon.

Vinkki: Kuvissa minulla on NOSH-merkin ihana asukokonaisuus, jonka jo Instagramin puolella (kaupallisessa yhteistyössä) esittelinkin. Olen pukenut nyt tuon asukokonaisuuden päälle monta päivää putkeen, nytkin se on päällä kun tätä naputtelen. Kulma-tunika ruusukullan sävyssä on hurmaava!

Anne Melender Nosh Kulma Tunika

Viime viikon kivoin juttu oli joulukuusi! Ostin meille ihka ensimmäisen tekokuusen. Perustelin sitä sillä, että kuusipähkäilyjä ei tarvitse jatkossa enää tehdä ja että kuusen voi laittaa jo näin hyvissä ajoin, jotta siitä voi nauttia myös vaikka tunnelmakuvaamisen kannaltakin. Jouluna en ikinä kuvaile mitään, koska haluan keskittyä joulun oleskeluun. Niinpä miltään vuosilta ei ole ihania jouluisia kuvia, joten ajattelin että nyt ehkä saan sellaisia otettua kun kuusi on jo paikallaan. Tekokuuset ovat myös kehittyneet vuosien saatossa ja tämä on oikein kivan näköinen. Taisin muuten myydä monta Powerin kuusta Instagramissa sitä esitellessäni, heh.

Seuraavaksi tällä kanavalla siis ehkä jouluisia tunnelmakuvia kotoa ja myös postausta haavetalon suunnittelusta!

Comments are closed.