Joululahjavinkit

Flattered-tossut / Kokori-kori / Kent-vaateharja/ lastenkirja / Malia-kynttilä/

Bonden Living -tyyny / Gauhar-neulehuivi / Sauso-käsineet / Patyka-suihkugeeli

Me ollaan sovittu läheisten kanssa maltillisesta joululahjomisesta jo vuosia sitten. Se ei kuitenkaan tätä lahjaintoilijaa hillitse, sillä minä voin aina miettiä mitä antaisin jos antaisin ja jakaa näitä vinkkejä toisille. No, varmasti jotain hankin itsekin lahjapakettiin, mutta kuten aina, teen joululahjaostokset vasta viime tipassa. Poimin tähän kollaasiin sellaisia juttuja, joita itselläni jo on ja jotka olisivat minusta ihania lahjoja. Paitsi huomasin unohtaneeni miehet, tai no tuo Patykan suihkugeeli sopii mainiosti kaikille, samoin vaateharja – sellaiset yhteiset ihanat käyttölahjat ovat parhautta.

-Minulla oli äskettäin synttärit ja toivoin mieheltä lahjaksi noita Flattered-merkin teddyballerinoja. Kauniit kotitossut ovat mitä ihanin lahja, itse ainakin tykkään aina käyttää tossuja tai sukkia kotona ollessa. Nämä ovat niin ihanat että en melkein raaski käyttää niitä.

Kokorin koreja minulla on kaksi kappaletta ja ne vaan ovat aivan ihania. Heillä on juuri nyt pop up -kauppa Helsingissä ja suosittelen piipahtamaan siellä, jos satutte nurkille. Laadukas ja kaunis kori on mainio ja käytännöllinen lahja, oikeastaan kenelle vain. Omassa korissani on nyt keittiön avohyllyllä ruokalehdet.

-Tiedätte että kaikenlaiset kotiaskareet ja huoltamiset ovat minulle mieleisiä. Arkive Ateliér on keskittynyt nimenomaan vaatteiden ja asusteiden huoltamiseen ja heidän valikoimista löytyy sekä ohjeet että tuotteet siihen miten saat pidettyä huolta vaatekaapin aarteista. Hyvä vaateharja on tärkeä väline ja aivan mahtava lahjaidea, sopii ihmiselle jolla on jo kaikkea – paitsi laadukasta vaateharjaa.

-Sain kivan pr-kirjalähetyksen Cozy Publishingilta ja siinä oli mukana tuo kollegani Home via Laura-blogin Laura Tirkkosen kirjoittama lastenkirja, joka opastaa lasta tarinan muodossa vastuulliseen tavarasuhteeseen. Kirjan kauniin kuvituksen on tehnyt Kaisa Huotari. Tätä suosittelen lämmöllä lahjaksi lapselle! Kirjaa voi tilata esimerkiksi Cozyn verkkokaupasta.

Malian tuoksukynttilät ovat ihania. Itseltä löytyy tällainen vaatekaapista, siellä se antaa ihanaa tuoksua. Toki otan sen välillä esille ja poltankin sitä tunnelmoitihetkinä. Mutta minusta ihana tuoksukynttilä on muutakin kuin vain poltettavaksi tarkoitettu. Malia-kynttilät on tehty soijavahasta. Heille on tullut valikoimiin myös huonetuoksuja.

Bonden Livingin kotimaisesta villasta valmistetut tekstiilit ovat kerrassaan ihania kaikin puolin. Olen edelleen ihastunut meidän makuuhuoneen sängyllä olevaan villatyynyyn sekä henkäyksen ohueen ja lämpimään torkkupeittooni. Anna lahjaksi kestävää kotimaista sisustusiloa.

Gauharin pehmoinen huivi on ihana, paitsi tunnultaan, myös värisävyltään – en vaan voi vastustaa tuota kaunista kaurapuuron sävyä. Tähän on ihana kietoutua ja voisin kuvitella että kuka vaan ihastuisi tällaiseen ylelliseen lahjaan ikihyviksi.

-Yksi talvipukeutumisen perusasia on laadukkaat käsineet. Haluan omistaa aina yhdet hyvät nahkahanskat ja olen aina ihaillut kotimaisen Sauson käsineitä. Hyvät nahkahanskat maksavat, mutta kestävät vuosikausia oikein hoidettuna ja kun ei vaan hukkaa niitä. Itse en ole tainnut muuten ikinä hukata nahkahansikkaita.

-Patykan suihkugeeli on aivan älyttömän ihana! Olen tainnut jonain toisenakin jouluna siitä vinkata. Patykaa löytyy vaikkapa ihanan Biodellyn valikoimista. Jos mietit jotakin arkea ilahduttavaa pientä käyttölahjaa niin kokeile tätä Patykan suihkugeeliä, tai osta itsellesi, et pety.

*kollaasin kuvat linkattujen valmistajien

Comments are closed.