Anne Melender Popa Turku 16

Pitkän tauon jälkeen palataan postaussarjaani Turun kivijalkakaupoista. Vierailin viehättävässä PopÅ-kaupassa, joka on itselleni tuttu monen vuoden ajalta. PopÅ on yhdistänyt ihanasti monta paikallista pienyrittäjää jo vuosien ajan. Konsepti on laajentunut pop up -kaupoista kokonaiseksi lifestyle-konseptiksi, tarjoten sisustusputiikin lisäksi myös upeita PopÅ -huoneistoja vuokrakäyttöön – niin majoittumiseen kuin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseenkin.

PopÅ:lle on juuri auennut uudet nettisivut, sieltä löytyy myös verkkokauppa – iloinen uutinen jos et pääse paikan päälle ostoksille.

Anne Melender Popa Turku 3
Annon koreja ja tekstiileitä
Anne Melender Popa Turku 2
Kuvan taideteos on Kirsimaria Törösen

Anne Melender Popa Turku 11

Anne Melender Popa Turku 5
Ah miten ihailen tuota Kolho-tuolia, tällaisen olemme tilanneet meille kotiin
Anne Melender Popa Turku 19
Kitzenin keittiö ja Duratin upeat taso ja välitila

Kuvasin teille tunnelmia ja yksityiskohtia myymälästä, nyt on oikein mainio hetki tehdä paikallisesta pikkuliikkeestä jouluisia ostoksia kotiin ja lahjaksi. Myymälä on juuri nyt täynnä kaikenlaista tarkoin valittua pientavaraa. Edustuksessa on myös upeita Made by Choice -huonekaluja, Be Designin tuotteita, Finarten mattoja ja tekstiileitä. Tiloissa toimii myös keittiöliike Kitzenin ja Duratin showroomit.

Anne Melender Popa Turku 14

Anne Melender Popa Turku 4

Lemmikille

Lemmikkiäkään ei ole unohdettu PopÅ:ssa, täältä löytyy koiralle Venandi Design -lemmikkikulhot sekä Yoran koiranruoat – eli ihanat joulupaketit lemmikille. Venandi Designin koiranruokakuppi on valmistettu biopohjaisesta materiaalista, joka sisältää puukuitua. ”Käyttämällä biomateriaaleja ja raaka-aineita tehokkaasti voimme vähentää hiilijalanjälkeä merkittävästi.”

Anne Melender Popa Turku 6

Ihanaa ekologista kosmetiikkaa

PopÅ:sta löytyy turkulaisen Hetkinen-merkin luonnonkosmetiikkaa. Ihastelen pelkästään jo tuota pakkausdesignia, parasta tietysti myös tehokas luonnonkosmetiikkasisältö. Aivan täydellinen hemmottelulahja. Tiesittekö että PopÅ:sta löytyy myös minun ihonhoitoguruni Katja Kokon Yin Your Skin -sarjan tuotteita! Harmi kun eivät osuneet näihin kuviin, mutta täältä voit hankkia itsellesi tai lahjaksi Katjan kehittämiä ihonhoitotuotteita.

Anne Melender Popa Turku 7
Hanna Heinon artesaanimaljakot on kehitetty kuivakukan oksille

Esimerkiksi näitä tuotteita löydät PopÅ:sta:

-Hetkinen cosmetics
-Anno
-Saana ja Olli-Be Design-Musta5101: mustikka-aineita vielä erä!
-Mayn: mm. viimeiset valkoiset korit
-Venandi Design -lemmikkikulhot ja Yoran koiranruoat (lemmikille joululahjapaketit)
-Cozy Publishing -kirjoja
-Hanna Heinon artesaanimaljakot kuivakukille
-Duratin leikkuulautoja erä
-Hermandian miesten puiset rusetit
-Katja Kokon Yin Your Skin Guasha -kauneudenhoitotuotteet
-Popå:n omat tuotteet kuten kahvi ja vaaterekki

Anne Melender Popa Turku 8

Be Design ja Saana ja Olli

Turkulaismerkkien Be Designin ja Saanan ja Ollin tuotteet ovat olleet PopÅ:n valikoimaa ihan alusta saakka. Ihana miten paikalliset yrittäjät ovat aikanaan yhdistäneet voimiansa, siitä PopÅ pitkälti aikanaan syntyikin.

Anne Melender Popa Turku 10

Hylly täynnä käytännölisiä ja houkuttelevia lahjoja

Putiikin kauniin avohyllyn on rakentanut Kitzen mittatilaustyönä, heiltä onnistuu kalusteet erityistoiveiden mukaan, myös värisävyn pystyy itse määrittelemään. Tällaisistakin toiveista voi jutella PopÅ:ssa. Mutta jos ei ole kalustetarvetta, niin aina voi ihailla hyllylle järjesteltyjä tuotteita. Valikoimista löytyy vielä kovasti haluttuja Mayn koreja ja Musta-sarjan tuotteita. Hyllyltä voi myös ostaa kauniita sisustuskirjoja Cozy Publishingin upeat kirjat ovat täällä myynnissä. Itseltäni löytyy esimerkiksi tuo viherkasvikirja, aivan upea teos.

Anne Melender Popa Turku 12

Keskellä myymälää on Be Designin pukkijaloista rakennettu pöytä, Finarten matto ja ympärillä Made by Choicen tuoleja. Erityismaininta itseltäni vielä Made by Choicelle, rakastan heidän leikkisää muotoilua ja oivaltavaa tapaa käsitellä puuta. Nämä kaikki tuolimallit ovat kuin koruja, yksittäinenkin ”tuolitaideteos” piristää sisustusta. Niin ja PopÅ:sta löytyy myös Sera Helsingin tuotteita; matto-ostoksilla siis kannattaa piipahtaa täällä katselemassa vaihtoehtoja.

Anne Melender Popa Turku 13

Sisääntulossa on kaksi Be Designin Fan-jakkaraa, jotka muodostavat puolipyöreän penkin. Päällä on Annon koreja, jotka ovat oivallisia pienen tavaran säilyttämiseen – vaikka juuri eteisessä. Samalla korit pehmentävät sisustusta ja tuovat luonnonrouheutta tiloihin. Tällainen kori olisi ihana lahjaidea, sen voi täyttää vaikka jouluherkuilla.

Anne Melender Popa Turku 15  Anne Melender Popa Turku 17

Anne Melender Popa Turku 18

PopÅ:n omaan mallistoon kuuluu yksinkertainen kattokiinnitteinen rekki. Tällainen minulla on kodinhoitohuoneessa ja se on ollut mitä mahtavin. Lattiatilaa säästyy jalallisen rekin sijaan. Näitä kannattaa tiedustella jo nyt, muuten rekkejä voi pian tilata PopÅ:n verkkokaupasta.

Anne Melender Popa Turku 20

Kuvassa vielä kertauksena PopÅ:n aukioloajat nyt joulun alla  7.12. – 23.12.2020  – muina aikoina myymälä/showroom palvelee lauantaisin tai sopimuksen mukaan.

Laitan tähän vielä linkin aiempaan juttuuni PopÅ-asunnosta, ihanat puitteet yöpyä Turun keskustassa tai järjestää (sitten kun se taas on mahdollista) pieniä juhlia.

Comments are closed.