Lato 004

Tällä hetkellä päässä pyörii vahvasti tietenkin meidän taloprojekti, miten Villa Woods muotoutuu ja mitä sinne valitaan. Voisi ajatella että meille valintojen tekeminen on helppoa, kun tiedetään paljon materiaaleista ja vaihtoehdoista, oma tyylikin on hyvin selvinnyt. Silti sitä jotuu välillä punnitsemaan ja puntaroimaan mikä olisi paras ratkaisu. Meillä Villa Woodsin visuaalisena ohjenuorana on oman tyylin noudattaminen, ajaton, aikaa kestävä ja silti ripaus ajan henkeä. Miten tätä sitten pyritään noudattamaan, se selviää tässä projektin edetessä. Otan tietenkin teitä mukaan kanavissani ja samalla kaikkea tätä tulee näkymään Villa Woodsin instagram-tilillä, kunhan tosiaan projekti pääsee täysillä vauhtiin.

Seuraa instagramissa @talovillawoods

Ajattelin että on hyvä listata itselle asioita joista on aina tykännyt ja jotka oman näkemyksen mukaan ovat ajattomia ja aikaa kestäviä valintoja. Listaan niitä tähän postaukseen, jospa tästä on teillekin iloa.

  • Luonnonmateriaalit
  • Sisal
  • Betoni
  • Tammi (muutkin puulajit)
  • Teräs ja kromi (muutkin metallit)
  • Valkoinen
  • Perinteiset laattakoot
  • Klassikkovalaisimet; Tolomeo on edelleen lempparini
  • Luonnonkivet
Lato 007
sohvan voi sijoittaa osittain myös ikkunan eteen, tilankäyttö ratkaisee, ei se mitä sohvan takana on

Kun innoissaan seuraa somea aktiivisesti ja katselee toisten rakentajien valintoja, voi tulla helposti vähän epävarmaksi omista ratkaisuista. Itse koitan välillä karistaa mielestäni kaiken näkemäni ja keskittyä siihen mistä olen aina tykännyt. Tietenkin ymmärrän, että minulle se on helpompaa kun olen niin pitkään työskennellyt sisustusalalla ja seurannut pienestä tytöstä saakka sisustusmaailmaa ja trendejä. Oma tyyli on syntynyt jo nuorena ja siitä olen varma. On varmasti eri asia innostua aikuisiällä sisustamisesta ja olla yhtäkkiä luomassa sitä omaa tyyliä – mutta kannattaa muistaa että se on meillä kaikilla luonnostaan.

Lato 009

Kun näkee tarpeeksi paljon jotain asiaa, siihen silmä tottuu ja se tuntuu turvalliselta valinnalta.

Sekin miksi yhtäkkiä ”kaikilla” tuntuu olevan samoja juttuja on ihan luonnollista. Kun näkee tarpeeksi paljon jotain asiaa, siihen silmä tottuu ja se tuntuu turvalliselta valinnalta. Siksi some on hyvä tuki omia valintoja tehtäessä. Olisiko kenties sinun valintasi erilaisia, jollei olisi somea inspiraationa.

Mutta muistutan samalla myös somekuplasta poistumisesta. Tekee ihan hyvää tutkailla vanhempia sisustuslehtiä ja kirjoja, joita ehkä löytyy omasta kirjahyllystä tai vaikka kirppikseltä. Mitkä valinnat näyttävät edelleen kivoilta 10-15 -vuotta vanhoissa julkaisuissa. Samalla myös voi miettiä miten koti elää vuosien varrella, ehkä jotain näyttäviä asioita haluaa muuttaa vaikka muutaman vuoden päästä, silloin on helpointa, jos ne ovat kevyitä yksityiskohtia, jotka on helppo vaihtaa.

Lato 010

Postauksen kaikki kuvat ovat Kannustalon sivuilta, Helena Karihtalan sisustamasta messutalosta – se on edelleen niin upea ja ajaton!

Ah, näistä asioista voisi kirjoittaa vaikka kuinka pitkästi. En edes tiedä mikä tämän pointti oikein oli, mutta näin sunnuntaiaamuna halusin vaan muistuttaa ajattomuudesta ja omasta tyylistä ja siitä että uskoo omiin näkemyksiin ja jos on niistä epävarma, niin pyytää apua ammattilaiselta – kiinteät ratkaisut eivät ole koskaan edullisia.

Comments are closed.