Skagerak Vester 1

Yksi kivoimmista asioista uuden kodin suunnittelussa on tietysti myös siihen liittyvä sisustussuunnittelu. Meillä on jo valmiiksi suurin osa huonekaluista ja valaisimista, mutta jotain uutta uuteen taloon toki varmasti hankitaan. Olen alkanut haaveilla erityisesti tammisista ruokapöydäntuoleista meidän Muuton tammipöydän seuraksi. Joskus ajattelin että kokotamminen ruokailuryhmä olisi tunkkainen, mutta nyt olen alkanut ihailla ajattomia tammiruokaryhmiä.

Meille tulee betonilattia, niin sen pariksi etenkin lämmin puinen ruokaryhmä sopisi aivan ihanasti. Pidän myös siitä, että kodissa on rennon ja kutsuvan näköistä – jotenkin puinen ruokailuryhmä vaan tuo heti kodikkaan fiiliksen. Tammisia ajattomia tuoleja on monella valmistajalla, melkein vaikea valita kaikista ihanista. Vielä tuolivalinta ei ole ajankohtainen reiluun vuoteen, mutta ainahan saa fiilistellä.

Betonilattian seuraksi haluan kotiin tammea muissa yksityskohdissa, kuten kiintokalusteissa ja huonekaluissa.

Skagerak Vester 2

Skagerak Vester-tuoli

Juuri nyt olen ehkä eniten ihastunut Skagerakin Vester-tuoliin. Se on alun perin suunniteltu Tanskalaiseen rannikkohotelliin ja se voitti viime vuonna Vuoden paras huonekalu -palkinnon Tanskassa. Pidän paljon tuolin tukevasta ulkonäöstä, jossa on sopivassa suhteessa kantikkuutta ja pyöreyttä. Ja katsokaa miten ihanat nuo messinkiset pienet detaljit. Meillä on Woodnotesin Siro-baarituolit, jotka ovat myös tammea ja messinkisillä yksityiskohdilla. Sopisivat nätisti niiden kanssa yksiin. Muutenkin ajattelin taloon messinkiä pieninä ripauksina sinne tänne, kuitenkin niin että ensikatsauksella ei huomaa että sisustuksessa kulkee messinki siellä täällä – saitteko kiinni mitä tarkoitan.

Nämä fiilistelyt on niin kivoja, mutta kyllä oikeasti pyrin nauttimaan myös tästä kodista missä nyt asutaan. Kuten olen aiemminkin sanonut, itselleni on tärkeää tehdä kulloisestakin kodista mieleinen siihen hetkeen.

Postauksen kaikki kuvat: Skagerak

Comments are closed.