Anne Melender Chanel Laukku 2

Jotenkin tämä maanantai alkoi tosi kivasti – niin kivasti että mieleen putkahti monta kivaa asiaa (voinko vielä sanoa monta kertaa kiva) ja ajattelin listata niitä tänne blogiin. Joskus tuli tehtyä enemmän tällaisia random-postauksia satunnaisista jutuista. Voisikohan aktivoida tätä puolta, mitäs sanotte.

Oikeastaan heräsin lievään päänsärkyyn aamulla, sillä jännitin tämän päivän vuosittaista gyniskäyntiä – jännitän sitä ihan joka kerta, vaikka se on ihan normi tarkistuskäynti, jota siis taas jännitin aivan turhaan, kun ei ole mitään vaivoja. Mutta ennen tuota koettelemusta, mentiin käymään tontilla mittaushommissa. Minä ja Flora lähinnä toikkaroitiin lumihangessa, kun mies isänsä kanssa mittaili talon ja autotallin paikkaa. Tämä oli vaan meille hahmotusmittaus, että tiedetään mihin rakennukset haluttaisiin. Mutta meni siinäkin muutama tunti ulkosalla. Olin sitten varustautunut kumisaappailla ja villasukilla, no jalathan siinä jäätyi. Oletin että siellä on märkää, joten kuivat jalat ja villasukat riittää lämmöksi. Voin kertoa ettei ihan riittänyt.

Mutta parasta on, että mittauksen tuloksena hahmotettiin talon paikkaa ja sitä vähän siirretäänkin, eli kannatti tsekata kunnolla ajatukset. Flora oli urheasti mukana, hän onkin nyt erikoishemmottelussa, kun Lätsä meni Hennan luokse ”hiihtolomailemaan”. Saadaan olla vähän tyttöjen kesken.

Anne Melender Chanel Laukku 3

Gyniskäynnin jälkeen tuli niin hyvä mieli; taas oli yksi asia hoidettu ja pelkotila kestetty. Piipahdin kaupungilla ja ostin meidän sängynpäätytyynyihin uudet tyynyliinat. Meillä on päädyn virkaa toimittamassa suuret 60×80-kokoiset nojailutyynyt ja ne kaipasivat uusia tyynyliinoja. Löysin Stockan Casa-mallistosta ihanat perkaalipuuvillatyynyliinat, näitä oli herkullisissa sävyissä. Etenkin vaniljan ja beigen sävyt ihastuttivat, mutta otin kuitenkin perinteiset valkoiset.

Anne Melender Chanel Laukku

Nappasin kaupungilta myös smoothien ja pari uutta sisustuslehteä. Ah, ihan juuri asetun sohvalle noiden kimppuun. Tänään on ollut aika pilvinen päivä ja parvekeistuskelun sijaan otan Floran kainaloon ja uppoudun sohvannurkkaan lehtien kanssa.

Anne Melender Chanel Laukku 4
Ruukkuvalaisin on Menun

Pakko vinkata tässä myös uudesta kotimaisesta Taiga-luonnonkosmetiikkasarjasta, joka lanseerattiin tänään. Sain viime viikolla pr-lähetyksen ihania tuotteita, joista kaksi tässä kuvassa. Erityislempparini olivat kasvoöljy, se imeytyy hetkessä iholle kun vähän hieroo ja tuo kasvovoide joka tuoksuu miellyttävälle (ei aina itsestään selvää luonnonkosmetiikassa). Voidepurkki on muuten pumppumekanismilla, eli on hygieninen ja annostelu on helppoa.

Anne Melender Chanel Laukku 5
Kylppärikuva on uudesta Residence-lehdestä, meikkipussi Iittalan

Kosmetiikasta puheen ollen, minun on pitänyt jo pitkään esitellä teille mielestäni aivan täydellinen nuden sävyinen huulisetti. Olen hehkuttanut tuota Shiseidon huultenrajauskynää ennenkin, se on kierrehylsyssä ja toisessa päässä on huulirasva. Minulla on siitä sävy nro 02 beige. Sain ystävältäni Henriikalta, joka tietää ”kaiken” meikeistä, loistavan vinkin huulikiillosta, jonka sävy sopii täydellisesti tämän rajauskynän sävyyn. Clarinsin 06 sävyinen huulikiilto on siis ihan täydellinen match tämän rajarin kanssa. Tätä settiä suosittelen jos tykkäät luonnollisesta huulimeikistä, mikä ei ole liian kalpea nude. Tosin nyt ei niin huulimeikille ole käyttöä maskin takia, mutta joskus.

Vinkkaan tässä samalla vanhaan postaukseeni omista kosmetiikkasuosikeista, lista on hyvin sama edelleen.

Anne Melender Chanel Laukku 8
Villaneule on HM ja laukku Chanel, rottinkitupsu on Kokori basket

Kiva juttu oli myös se, että siirryin UGGeista valkoisiin lenkkareihin tänään. Miten kiva kun keskustassa on melkein kuivat kadut. Nyt tekee mieli vähän miettiä jo keväisiä vaatejuttujakin, ehkä villapaitoja voisi lepuuttaa pikapuoliin. Tosin ostin äskettäin taas uuden neuleen, kun löysin HM:n raidallisen täysvillaisen neulepaidan. Se on vaan niin kiva, että ajattelin vinkata teillekin. Nyt kaupoissa näkyy taas raitaneuleita, mutta kannattaa olla tarkka materiaalilapun kanssa, suuri osa on akryyliä – tämä neule on täyttä villaa. Ja hei, kun tässä kelit kuivenee ja takki kevenee, niin on taas kiva miettiä minkä laukun olalle nostaa. Chaneliakin voisi taas käyttää välillä.

Anne Melender Chanel Laukku 9
Kukkapöytä on Ferm Livingin Plant box sävyssä cashmere

Kivaa on lasitetun parvekkeen lämpimyys. Siellä olen jo viikonloppuna istuskellut ja nauttinut auringosta. Vielä siellä on karu sisustus, mutta odotan kovasti että sinne saa muutakin vihreää kun nuo narsissit, jotka olen nyt laittanut Ferm Livingin uuteen parvekelaatikkooni. Meidän parvekkeelle ei voi laittaa kaiteeseen kiinnitettäviä kukkalaatikoita, joten ratkaisin tilanteen tuolla kukkapöydällä.

 

Anne Melender Chanel Laukku 7
Hayn säilytyslaatikoita on ihanissa sävyissä

Kivaa on myös se, että täällä järkkäily etenee pikku hiljaa. Pääsen kohta kaappien kimppuun, niitä täytyy vielä järkeistää, sillä olen muuttouupumuksessa lopulta sullonut tavarat vähän miten sattuu. Nuo Hayn kevyet muovilaatikot ovat osoittautuneet todella hyviksi, koska ovat pinottavia, niin saan hyllyille paljon tavaraa kerroksiin. Nyt vaan odotan inspistä, että saan laatikot sinne kaapiin sisälle saakka.

Yksi ei niin kiva juttu on se, että meidän naapurikämppää alettiin juuri remontoida ja noin kuukauden ajan sieltä kuuluu aikamoinen meteli päivisin. Toisaalta, kiva että kunnostetaan ja toivottavasti saadaan remontoituun asuntoon mukavat naapurit.

Luulen että kun kävelin kaupungilla, niin mulle tuli enemmänkin kivoja asioita mieleen tähän postaukseen, mutta unohdin jo osan niistä. Mutta olihan tässä jo kivaavastapainoa kaikelle koronasynkkyydelle. Se on vähän niin että tilanne on kestettävä ja mitä huolellisemmin se kestetään, sitä nopeammin se ratkeaa – toivotaan näin!

Saa muuten jakaa omia kivoja asioita tuohon kommentteihin <3

2 Comments