*postaus sisältää pr-lahjoja

Anne Melender Invase 2

Minusta tuntuu että kaiken uutisoinnin ja siihen liittyvän ahdistuksen vastapainona olen viime päivinä saanut pikkuisen kevätiloa kukista. Sain ihanan kukka-aiheisen pr-lahjan Kukkaverstaalta, nimittäin Aalto-vaasiin laitettavan InVase-kukkatuen ja Hanataba-kukkapidikkeen. Kävin ostamassa muutamia leikkokukkia asetelmia varten ja sujautin ne kotiin tullessani väliaikaisesti koivunoksien kanssa samaan maljakkoon. Siitä syntyi kuin vahingossa ihana pääsiäiseen sopiva kukkakimppu. Helppo ja nopea koristelu. Koivunoksat poimimme reilu viikko sitten tontilta ja tosi nopeasti niissä alkoi jo lehdet vihertää. Risut ovat Muuton Ridge-maljakossa. Se on näyttävä esine ihan tyhjänäkin, mutta pitäisi useammin laittaa siihen myös kukkia.

Anne Melender Invase 3
Korkeat kimput ovat näyttäviä sisustuksessa, kannattaa joskus laittaa vaikka sohvapöydälle tavallista korkeampi kukka-asetelma, se luo tilaan jännitystä.

Tällainen tuli rennosta pääsiäishenkisestä oksakimpusta. Minusta on muutenkin ihana ostaa kukkakaupasta satunnaisia leikkoja ja yhdistellä niitä summamutikassa. Koska pidän melkein kaikista kukista, lopputulos on minusta yleensä kaunis. Olen muutenkin enemmän rentojen asetelmien ystävä.

Anne Melender Invase 4

Tällä kertaa poimin Piia Jaalalta ranskalaisen tulppaanin, jaloleinikin, salvian (en ole varma onko se salvia), kärhön ja jonkun tuommoisen oksamaisen kukan, jonka nimeä en tiedä. Ajattelin asetella nämä ilmavasti Aalto-vaasiini InVasen avulla.

Anne Melender Invase 5

Anne Melender Invase
InVase ja Hanataba tulevat kauniissa mustissa laatikoissa, ihana lahjaidea myös!

*tuotteet saatu pr-lahjana

Anne Melender Invase 6

Kukkia voi kuvata vaikka kuinka, ne ovat niin kauniita ja ehkä oma lempparikuvauskohteeni. Ne ovat kauniita myös ennen vaasiin päätymistä. Tällä kertaa en vielä testannut tuota Hanatabaa, jätän sen seuraavaan kertaan. Mutta voi että miten mahtava oli asetella Aalto-vaasiin kukkia, kun ne sai pysymän halutussa asennossa.

Anne Melender Invase 8

Tällainen asetelma syntyi nyt. Pidän siitä että kimpussa on korkeuseroja. Laitoin mukaan pienen koivunoksan ja kuivakukan minkä poimin kirjahyllyn maljakosta. Varret asettuivat helposti InVasen avulla haluttuun asentoon. Kuvan maljakko on Iittalan uusiolasia, joten se on kauniin sinisen sävyinen. Minulla on kirkaskin Aalto-maljakko, mutta olen juuri nyt eritysen viehtynyt siniseen sävyyn muutenkin ja tämä maljakko taitaa olla ihan lempparini juuri nyt. Aalto-maljakko on muuten hyvä valinta myös ruokapöydälle, sillä se on suhteellisen matala ja laakea, eli kimput eivät vie liikaa korkeustilaa pöydässä.

Anne Melender Invase 9

Laitoin asetelman olohuoneen sohvapöydälle, sen sävyt sopivat sattumalta hyvin olohuoneen värimaailmaan. Neutraali valkoisen, kerman, beigen ja ruskean kokonaisuus heleytyy kummasti, kun siellä täällä on pieniä raikkaita väripisteitä. Tuo Marimekon Tuubi-tyynynpäällinen on myös minun kevätpanostus olohuoneen tekstiilipuolella. Marimekolla on minusta ihania ja kohtuuhintaisia tyynynpäällisiä, joilla saa juuri sen pienen hauskan jujun tilaan.

Marimekosta puheen ollen, esittelin Instagramin stooreissa ostamani Marimekon pellavaliinan, teen pian jutun pääsiäiskattauksesta niin näette miltä pöytäliina näyttää silitettynä kattauksessa.

Comments are closed.