Anne Melender Kukkapaita 2

Joskus päätin että teen aina maanantaisin blogiin jonkinlaisen asupostauksen. Miten kiva aloittaa työviikko pienellä kevyellä asuinspiraatiolla. Jotenkin tässä kotihousuelämässä se sitten on jäänyt sikseen. Tänään kuitenkin teki mieli pukeutua oikein farkkuihin ja kukkapaitaan, vaikkei ohjelmassa ollut muuta kotoa poistumista, kuin pieni kaupungilla piipahtaminen.

Sain jokin aika sitten päähänpinttymän pikkukukkaisesta paidasta, vähän Liberty-henkisellä printillä. Etsiskelin sopivaa monesta kaupasta, mutten löytänyt mieleistäni. Satuin kaupunkikävelyllä vilkaisemaan Maanantaimarketin ikkunaa ja yhdessä rekissä pilkisti juuri sellainen kukkakangas jota olin haaveissani etsinyt. Piipahdin kauppaan sisälle ja kas kummaa, paita oli juuri minun kokoani ja vielä puuvillakangasta, joka oli minulla se mieleisin materiaalikin. Tällaiset uuden konseptin second hand -kaupat ovat kyllä aivan ihana lisä kaupunkikuvaan, Turussakin on monta kivaa vastaavaa liikettä. Maksoin paidasta 3 euroa ja olen siihen hurjan tyytyväinen.

Anne Melender Kukkapaita 5
paita second hand (Maanantaimarket) / farkut A.P.C. / sukkikset Swedish Stockings (The Ateljé)

Yhdistin kukkapaitaan leveälahkeiset A.P.C:n farkkuni ja The Ateljésta joskus tilaamani pitsiset sukkahousut. Ihan jus saa luopua sukkahousuista, tällaiset pitsisukkahousut ovat kivat just nyt välikautena. Plus minusta hauskat lenkkareiden ja farkkujen yhdistelmässä.

Anne Melender Styleby
Styleby on oikeastaan ainoa muotilehti mitä ostan

Ajattelin juuri eilen illalla, etä pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni muutenkin kaunistautumisen suhteen. Jotenkin olen lipunut siihen, että kuljen vaan meikittä ja hoidan ihoakin joka toinen päivä pelkällä perusvoiteella, vaikka kaapissa on ihania seerumeita, öljyjä ja muita eliksiirejä. Ajattelen että kyllä tästä inspiroidun kun lumet on sulaneet ja tulee taas semmoinen kepeämpi fiilis. Jos vielä koronatilannekin helpottaisi ja voisi alkaa kesää kohti elää hitusen vapaammin.

Tätä itsensä hemmotteluinspiraatiota haen usein lempilehdestäni Styleby:stä. Se on minusta the lehti, silloin kun kaipaa tyyli- ja kauneusinspoa ja vähän trendituulahduksia. Virkistävää oli tälläkin kertaa viettää hetki tuon lehden parissa, plus tulee pidettyä huolta ruotsinkielestä, kun sitä ei enää työn puolesta joudu käyttää.

Anne Melender Nyx
Maskiaikaan luomiväri on se juttu päivämeikissäkin

Koska en usko, että maskin käytöstä ihan vähään aikaan luovutaan, kaipaan silmämeikkiin jotain keväthauskuutta. Ennen toin väriä kasvoille huulipunalla, mutta koska huulet eivät näy, ajattelin testata värikkäämpää luomiväriä. Ostin NYX-merkin luomiväripaletin, jossa on murrettuja värillisiä sävyjä. Etenkin nuo tummat turkoosit näyttävät aika kivalta luomilla. Sävypaletin nimi on dark mystic, jos joku muu innostuu samasta. Levitän tuota luomiväriä suurella pensselillä koko yläluomelle häivyttäen. Minusta tulee melkein kivoin kun käyttää kerralla vain yhtä väriä.

Anne Melender Kukkapaita 8

Nyt toivottelen kaikille jaksamisia tässä koronatilanteessa ja kevään odotuksessa. Kenties arkiset piristykset auttavat meitä ja luovat positiivista tunnelmaa pieneltä osaltaan. Halauksia!

4 Comments

 1. Kiva postaus. Juttu antoi toivoa paremmasta ajasta ilman matkustus- ja tapaamisrajoituksia.

 2. Ihanan kukkapaidan olit löytänyt! Ja sopii ihanasti farkkujen kanssa.
  Minäkin olen aina ihaillut liberty-kuosia ja voit uskoa että koin olevani taivaassa kun kävin Lontoossa Liberty-tavaratalossa hypistelemässä kankaita. Olen jostain syystä panostanut ihonhoitoon ehkä enemmän kuin koskaan nyt korona-aikana – joten kannustan sinuakin 🙂 Mulla on nyt Essen herkän ihon hoitosetti meneillään neljättä viikkoa ja iho on niin hyvässä kunnossa ja pehmeä. Kevätaurinko on oven takana ja on kiva ottaa säteet vastaan kun iho voi hyvin.
  Hankkimasi luomiväripaletti on huikea. Käytän paljon elefantinvärisiä ja roosanruskeita luomivärejä sillä lailla utuisesti koko luomella ja nyt olen tehnyt rajaukset just noilla turkooseilla, mitä paletissasi on. Toimii tosi hyvin raikastavana luomivärinä.
  Ihanaa kevään odotusta sinne!

 3. Anne

  Kiitos Maarit 🙂 Sama minä olin aivan huumassa Lontoon Libertyllä, jotenkin niihin pieniin söpöihin kukkakuoseihin ihastuu aina. Joo oot ihan oikeassa, nyt jos koskaan olisi aikaa hoivata ihoa. Itselläni ehkä motivaatiota vie laiskuuden lisäksi se, että en huomaa mitään eroa hoidanko enemmän tai vähemmän.Tai siis suurta eroa 🙂 Mä ihailenkin aina sun upeita silmämeikkejä, kyllä pitää itsekin jaksaa vällillä tosiaan edes sipaista luomiväriä. Mun mieskin sanoi eilen, että kyllä se meikki vaan tekee eron heh.

  Ihanaa kevään odotusta!