”kaupallinen yhteistyö Nanso

Anne Melender Nanso Lakanat 8

Tiedättekö mikä aika vuodesta on juuri alkamassa – pellavasesonki! Fiilistelin kävelylenkillä yhtenä päivänä aurinkoa ja kevättä ja haikailin kesäisiä vaatteita. Mietin että haluaisin pukeutua pellavaan päästä varpaisiin ja silloin keksinkin että nyt alkaa pellavasesonki, joka mielestäni jatkuu tästä tuonne loppusyksyyn saakka. Siis eihän siinä mitään vikaa ole pukeutua pellavaan talviaikaankaan, mutta kyllä itse ainakin huomaan sijoittavani vaatekaapin pellavat lämpimään vuodenaikaan. Mutta mitä tulee taas sisustamiseen, niin pellavaa meiltä löytyy kodista kaikkina vuodenaikoina, vähintään lakanoista.

Esittelen teille tässä postauksessa Nanson ihanat Sarastus-pellavasarjan asut ja heidän uudet vuodetekstiilit. Olin kuulkaas hypätä tuoliltani kun näin ensimmäiset kuvat Nanson uusista lakanoista.

Minulla on teille alekoodi, joka on voimassa huhtikuun loppuun saakka!

Koodilla ANNE20 saa nyt kaikista Nanson normaalihintaisista tuotteista -20% alennuksen, alennus voimassa verkkokaupassa ja myymälöissä.

Anne Melender Nanso Lakanat

Anne Melender Nanso Lakanat 2

Nanson lakanat

Nanson lakanamallistossa on yksiväriset Linnea-pellavalakanat roosana ja oliivinvihreänä ja kukalliset Kissankello-pussilakanat, joiden materiaali on puuvillaperkaali. Valitsin meidän sänkyyn roosat Linnea-pellavalakanat, vaikka ne oliivinvihreät olivat myös todella kauniin väriset. Lisäsin yhden setin Kissankello-lakanoita mausteeksi.

Taidatte tietää että olen hitusen heikkona lakanoihin ja minulla onkin kokemusta monista eri lakanoista. Näistä Nanson lakanoista voin kyllä todeta, että pellava on pehmeintä mihin minä olen pellavalakanoissa törmännyt. Myös Kissankello-lakanoiden puuvillaperkaali on ihanan silkoista, eikä niihin tartu helposti pöly.

Anne Melender Nanso Lakanat 3

Vinkki petaukseen:

Meillä ei ole varsinaista päiväpeittoa. Keksin käyttää tässä petauksessa toista täkkiä päiväpeittona sijoittamalla sen poikittain sängylle. Nyt laitoin lakanan sisälle täkin, kun käytämme sitä myös nukkumiseen, mutta yhtä hyvin se voisi olla ihan koristelakananakin tuomassa ilmettä yksiväriseen petaukseen. Meillä on 120 cm leveä sänky, jossa normaalisti on yksi tuplaleveä täkki, mutta nyt ajattelin testata tällaista komboa, missä on kaksi 150 cm leveää täkkiä. Leveämmässä sängyssä molemmat täkit voi pedata poikittain, niin ilmeestä tulee selkeä. Mielestäni petauksesta tuli tosi hauska kahdella erilaisella lakanasetillä.

Anne Melender Nanso Lakanat 7

Anne Melender Nanso Lakanat 6

Sarastus-sarjan pellava-asut

Kuvassa minulla on Sarastus-pellavasarjasta paita ja housut. Valitsin tarkoituksella normaalia kokoani suuremman paidan, jotta se on rennon väljä. Tykkään sujauttaa paidan edestä housujen sisälle, jotta tuo vyötärönauha näkyy, mutta yhtä kivasti paita toimii väljästi housujen päälläkin. Tätä settiä on myös mustana, mutta jotenkin viehätyin nyt tuosta kermaisen beigestä sävystä. Housuista käärin lahkeet rennosti rullalle. Oi että miten odotankaan, että tarkenee mennä uloskin tuollaisessa kevyessä pellavasetissä. Nyt nautin tästä kotiasuna. Pellava onkin mitä mukavin materiaali kotioleiluun, se vaan pehmenee ja paranee käytössä.

Anne Melender Nanso Lakanat 10

Mutta katsokaas miten ihana tuo Sarastus-pellavamekko on. Tekisi mieli hiimailla tuossa pitkähelmaisessa mekossa koko ajan. Jos liehumekosta ei tule kesäfiilis niin ei mistään. Pidän siitä miten yläosa on istuva ja skarppi, mutta alaosa rennon väljä. Sivusaumoissa on taskut, mitä on aina erittäin suuri plussa mekoissa. Tätäkin mekkoa on myös mustana, mutta päädyin tässäkin pehmeään beigeen sävyyn. Mekko taipuu monenlaisiin tilanteisiin, riippuen miten sen haluaa asustaa.

Anne Melender Nanso Lakanat 11

Täten julistan pellavasesongin alkaneeksi. Ja näköjään en vaan voi vastustaa myöskään tuota rönsyilevää minttua, olen nyt siirrellyt sitä kotona jokaiseen huoneeseen. Koska nyt on vielä vähän viileitä päiviä ja joudutaan odottaa kesäistä lämpöä, saa minttukin olla vielä sisällä – peukut pystyyn että se selviää parvekkeelle saakka sitten kun lämpenee.

Muistutan vielä että koodilla ANNE20 saatte kaikista Nanson normaalihintaisista tuotteista -20% alennuksen. (Koodi voimassa huhtikuun loppuun saakka). Huomasitko muuten jo Nanson uudet ihanat pyyhkeet!

Comments are closed.