Anne Melender Gauhar Villatakki 2

Viime viikon ihanin juttu oli se, että lämpimälle villatakille tuli tosi vähän käyttöä! Mutta vaatenäkökulmasta ihanaa on se, että kaapissani on tulevaan kesäkauteen täydellinen kevyt ja ilmava neuletakki. Nyt ajattelin nimitäin puhua lähinnä villatakista.

Olen koko kevään etsinyt kesäpukeutumista täydentämään ihanaa neuletakkia. Sovittelin monia erilaisia kaupoissa ja mietin mikä olisi oikea valinta, sellainen joka ihastuttaa joka kerta kun sen pukee päälle ja joka kestää kassissa pyörimisen, kotona nyhjäämisen ja myös paremmissa menoissakin asun täydentäjänä. Lopulta päädyin ostamaan Gauharin upean neuletakin, joka on kuitenkin samalla tosi rento.

Anne Melender Gauhar Villatakki 7Minulla on tästä samasta materiaalista ja sävystä ennestää Gauharilta saatu kaulahuivi ja neulepanta, valitsin sen vuoksi kaikista kivoista sävyistä tämän kauran ruskean. Voin kuvitella miten ihana setti samasta materiaalista tehty kaulahuivi ja neuletakki ovat sitten syksyllä. Nyt iloitsen tästä villatakista tuollaisessa rennossa kaupunkiasussa ihan takkina, lämpiminä kesäiltoina ajattelin sujauttaa villatakin harteille lämmittämään kesäistä mekkoa. Minulla on tämä neuletakki nytkin päälläni (topin ja pyjamanhousujen kanssa) kun kirjoitan sunnuntaiaamuna tätä juttua.Anne Melender Gauhar Villatakki

Kuvan asu: neuletakki Gauhar / t-paita Minimum / laukku Marimekko *saatu / farkut Toteme / tossut Converse

Anne Melender Gauhar Villatakki 4

Onkohan mustat Converset nyt ne tämän kevään hittikengät, näitä ainakin bongaan nyt joka paikasta. Vissiin se ”must” malli on 70’s -versio. Mulla on ihan perusversio urheilukaupasta.

Anne Melender Gauhar Villatakki 5

Kuvassa on minun ehkä tulevan kevään eniten käytetty look – perusfarkut ja valkoinen t-paita. Jalassa kevyet mustat tossut ja kainalossa lempilaukku, jota olen käyttänyt koko talven ja en malta vaihtaa sitä vieläkään mihinkään muuhun, vaikka kaapissa on monta muutakin ihanaa laukkua. Joskus vaan ihastuu johonkin laukkuun niin paljon, että haluaa napata sen mukaansa aina kun astuu ovesta ulos.

Noista Totemen Original -farkuista on kyllä sanottava, että ne eivät ole omalle kroppatyypille imartelevimmat. Ostin tänä keväänä Leviksen 501 -malliset farkut ja ne ovat mukavammat päällä ja mallikin sopii itselleni paremmin. Mutta koska nämä olivat aika arvokkaat farkut, sinnitellen käytän niitä – ellen sitten päädy myymään niitä eteenpäin. Farkut on aina niin vaikea juttu, että mitkä ovat ne mieleisimmät käytössä ja mitkä istuu omaan vartaloon parhaiten. Pidän nyt aika korkeasta vyötäröstä ainakin.

Anne Melender Gauhar Villatakki 6  Anne Melender Gauhar Villatakki 8Muuten olen kyllä nauttinut suunnattomasti viime viikon helteistä, kuten varmasti me kaikki. Se että on saanut kulkea kevyessä mekossa iltaan saakka, ah. Me ollaan myös viime viikolla ulkoiltu taas hurjan paljon, ulkoilusta on tullut meidän uusi yhteinen lempijuttu, toivon että tää harrastus pysyy päällä ainakin siihen saakka kun syksyllä alkaa rakennushommat, jotka sitten varmaan vie kaiken vapaa-ajan.

Nyt näyttää siltä että talo voisi saapua syyskuussa, tai viimeistään marraskuussa. Kaikki riippuu vähän rakennusluvasta ja Kannustalon tilanteesta. Sitten odotellaankin sitä hetkeä kun ulkoa valmis talo luovtetaan meille ja päästään tekemään sisätöitä. Niin jännää. Nyt me kootaan tarjouspyyntöjä ja suunnitellaan sisätilojen materiaalivalintoja. Anne Melender Gauhar Villatakki 10

Tässä on ollut laiska ja leppoisa sunnuntaiaamu. Pian lähdetään liikkeelle nauttimaan päivästä – luvassa on ainakin ulkoilua ja ehkä grillailuakin. Tekisi mieli myös piipahtaa jossain rannalla veden äärellä. Eilen oltiin moikkaamassa Maijaa ja Kerttua, oli niin kiva nähdä vähän ystävää pitkästä aikaa. Ihasteltiin myös Maijan remontin edistymistä, siellä oli niin kaunista – kurkatkaa vaikka hänen blogista!

3 Comments

  1. Mansikkaneiti

    Voi vitsit, ihana neule! Mikä koko sulla on tästä? Mietin itsekin tilaamista <3 Mutta M näytti olevan loppuunmyyty.

  2. Anne

    Toi on ihana villatakki! Mulla on S-koko, tää malli on sellainen että se toimii melkein missä koossa tahansa, että jos on normisti M, niin S menee varmasti, mut on istuvampi ja L taas on ihanan muheva. Mulle toi on aika väljä.

  3. Mansikkaneiti

    Kiitos, väljänä näyttää tosi hyvältä! ☺️