Anne Melender Gnocchi Vuoka

Tekaisin eilen illalla (kyllä me syödään usein illalla vasta illallinen, vähän keskieuroopan tyyliin – johtuu myös työajoista) nopean gnocchivuoan. Tämä on niin hyvää ja oikeasti helppo tehdä, niinpä lupasin Instagramin puolella jakaa reseptin eteenpäin.

Rakastan tällaisia helppoja ja maukkaita ruokia. Tässä on vinkki teillekin, jos ette ole vielä kokeilleet. Tästä ohjeen annoksesta riittää hyvin kahdelle ja jos tekee lisäksi vaikka salaatin, niin siitä syö useampikin. Joku raikas salaatti tämän sivuun sopii tosi hyvin.

Anne Melender Gnocchi Vuoka 2

Gnocchivuoka

1 pussi Gnoccheja

1 tölkki tomaattimurskaa

1 mozzarellapallo

raastettua parmesania, tuoretta basilikaa, suolaa, pippuria, paprikajauhetta, sokeria

-paista gnocchit pannulla, niin että ne saavat hitusen väriä pintaan, kuuma pannu, lyhyt paistoaika on hyvä

-sekoita tomaattimurskan joukkoon haluamasi mausteet, ohessa minun käyttämäni (jos jaksat, niin tomaattisoosista tulee parempi keittämällä sitä etukäteen noin 30 minuuttia, minä en tehnyt tätä)

-kasaa vuokaan gnocchit, tomaattikastike, parmesanraaste ja revi päälle basilikat ja mozzarella

-paista uunissa 200-asteessa noin 20 minuuttia – koristele vuoka lorauksella oliiviöljyä ja mustapippurirouheella

Anne Melender Gnocchi Vuoka 3

Vinkki: Kokit ja Potit on myös tehnyt ihanan gnocchivuokaohjeen, kurkkaa tästä.

Tämä gnocchivuoka on muuten mainio brunssiruoka viikonlopuksi. Gnocchit on vähän kuin perunainen pasta, taikinassa on usein perunaa jauhojen lisäksi. Näitä mykyjä käytetään ihan pastan tapaan, kannattaa testata jos et ole vielä maistanut.

Comments are closed.