Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 2

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä ihan reaaliaikaisen postauksen tänne. Nappasin äsken kameralla kuvia meidän olohuoneen tunnelmasta juuri nyt, ilman mitän somistelua tai siistimistä. Eipä tässä postauksessa muutenkaan ole erityistä pointtia, mutta joskus on kiva tallentaa tänne muistiin satunnaisia hetkiä ja ajatuksia.

Sohvalla (joka odottaa puhtaita päällisiä) loikoilee kaksi pientä karvakaveria, tuo on heidän lempipaikkansa päivisin. Mieluusti torkkupeitto vierellä, että saa loikoilla sen sopukoissa. Sohvalla on keväiset tyynyt Marimekon valikoimista – en voinut vastustaa noiden geometrista kuviointia ja sävymaailmoja. Tällaisilla tyynyillä meidän vaaleaan olohuoneeseen tulee vähän meininkiä. Tauluissa on myös väriä, mutta on kiva tuoda iloisia pilkahduksia myös sisustukseen ja tyynyt ovat siihen mitä mainioin keino.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit

Sohvapöydällä on juuri nyt lempparein maljakkoni (minun lempimaljakkostatus vaihtelee huomattavan usein). Löysin taannoin kirppikseltä Finlandia-maljakon ja se on minusta kaikessa kölhöydessään erittäin hieno. Nyt laitoin siihen vapun kukkakimpusta jäljelle jääneet oksat. Pöydällä on myös Gauharin tuoksukynttilä, mietin pitäiskö se sytyttää näin sadepäivän kunniaksi. Lehtipinon päällimmäisenä on Australiasta saakka tilattu The Local Project -bookazine. Seuraan heitä Instagramissa ja olipas ihana yllätys miten upea tuo bookazine olikaan kun se vihdoin saapui. Jo pelkkä kansikuva on niin ihana, että katse osuu siihen vähän väliä.

En muuten siivonnut kuvista edes latauksessa olevaa kännykkääni, jep, meillä suosituin kännykän latauspiste on tuossa.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 6

Tätä bookazinea selaillessa tulee kyllä sukellus aivan upeaan sisustus/arkkitehtuurimaailmaan. Nyt etenkin etsin kaikkialta inspiraatiota Villa Woodsin tyyliin. Välillä vaan huomaan tasapainoilevani monotonisen harmonisen sisustuksen välillä ja toisaalta vähän värikkäämmän sisustuksen välillä. Itse pidän molemmista. Huomaan että meidän olkkarissakin vaihtelee kovin tuollainen vaalea pehmeä värimaailma ja sitten voimakkaammat väripilkut – veri vetää molempiin suuntiin. Ehkä ei ole pakko olla uskollinen vaan jommalle kummalle tyylille.

Minäpä näytän; tässä kaksi näkymää sohvalta käsin.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 3

Ikkunaseinustalla on harmoninen väriskaala ja Adean Bonnet Club -nojatuoli on seesteisen rauhallinen niin muodoiltaa kuin verhoilultaankin. Pidän tästä harmoniasta, ihailen rauhallisuutta ja pehmeyttä. Ikkunalauta on ehkä suosikkiyksityiskohtani tässä kodissa. Olen yrittänyt somistaa sen maltillisesti, ettei se ole täytetty koko matkalta tavaralla, vaan että siinä on muutama harkittu yksityiskohta ja kirjapinot tuomassa rentoutta. Vierastan pelkillä esineillä somistamista.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 5

Sohvaa vastapäätä taas on pieni seinänpätkä, jossa isän upea teos tuo väriä. Leikkisyyttä taas tilaan tuo Made by Choicen Kolho-nojatuoli, jota rakastan. Se on monella tapaa erityinen meille. Tilattiin tuoli PopÅ:n kautta vuuosipäivälahjaksi*tuolista on saatu alennusta. Kaivataan molemmat leikkisyyttä sisustukseen ja tässä huonekalussa on sitä, samalla se on kuitenkin huikea taidonnäyte designista, puusepäntyöstä, materiaaleista ja vielä mukavuudestakin.

Sivupöydällä on Menun Torso-pöytävalaisin, joka antaa pehmeyttä muodoillaan, mutta myös ilta-aikaan tunnelmallisella valollaan. Yleensä iltaisin meillä on vain tämä valaisin päällä tuomassa pehmeää valoa huoneeseen.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 10

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 8

Kotona parasta on kauniit arkiset asiat siellä täällä, joissa silmä viivähtää virkistymässä.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 7

*kuvan kengät saatu

Olen tänään pukeutuneena luonnonvalkoiseen college-asuun jonka olen löytänyt Lindexiltä. Päivänä jolloin ei ole erityisiä menoja, tällainen kollariasu on minusta paras valinta. Tykkään käyttää sisällä joko sukkia tai kotikenkiä. Sain Terhi Pölkiltä kenkälähetyksen, jossa oli nämä ihanat Vera-sandaalit. Odotan kovin, että pian saan tepastella myös ulkona noilla mukavilla sandaaleilla, tällaiset suoraan jalkaan potkaistavat kengät ovat nyt erityisesti mieleeni, käytännöllistä ja mukavaa. Olen ihastellut koko kevään muotikuvissa tämän tyylisiä sandaaleita ja kiva että mieleiset löytyi kotimaiselta merkiltä.

Anne Melender Terhipolkki Sandaalit 9

Me jatketaan täällä töiden tekemistä ja toipumista. Olin eilen koko päivän sängyssä pahan migreenin takia ja omat karvaiset hoitajani ovat aina tukena ja vieressä. Taitaa heilläkin olla pöppörö olo puolentoista vuorokauden nukkumisputken jälkeen.

Comments are closed.