Anne Melender Gauhar Mekko 2

Hei nyt on se aika vuodesta, kun kytätään koska alppiruusupuistot puhkeavat täyteen kukkaansa. Me oltiin eilen viettämässä kivaa vapaapäivää ja piipahdettiin illan suussa Raision alppiruusupuistossa kurkkaamassa tilannetta. Kukinnat olivat vielä aika alussa, jotkut lajikkeet kukkivat jo täysillä, mutta iso osa oli vielä nuppuvaiheessa. Eipä tuo haitannut, puisto on aina ihan maaginen ja minusta kauneimmillaan illalla. Nyt tämän puiston laidalle oli myös avattu pieni pinkki kahvilakoju.

Anne Melender Gauhar Mekko 3 Anne Melender Gauhar Mekko 4

Taisin olla eilen aika hyvällä tuulella muutenkin. Molemmilla oli vapaata ja niin on tänäänkin. Se tarkoittaa että saatiin viettää laatuaikaa ulkona upeassa säässä. Käytiin syömässä pitsat Ruissalon telakalla ja kurkattiin sinne äskettäin avattua uutta Tenlén-ravintolaa, huimat puitteet siinä niin ulkona kuin sisälläkin, täytyy pian päästä testaamaan heidän ruokaa. Miten mahtavaa että nyt koronatilanne on vähän helpottanut ja päästään taas nauttimaan ulkona syömisistä. Ruissalo on muutenkin niin maaginen paikka – taisin eilen todeta että kun sinne menee niin on taatusti onnellinen sen kauneuden ja tunnelman keskellä.

Anne Melender Gauhar Mekko 5

Anne Melender Gauhar Mekko 6 Anne Melender Gauhar Mekko 7

Tänään ollaan menossa tontille merkkaamaan säilytettäviä puita. Rakennuslupahakemus on jätetty sisälle ja jännitetään koska se tulee. Olenko jo sanonut miten paljon odotan että tontilla alkaa fyysisesti edistymään kunnolla. Mietin jo että jos maatöiden jälkeen voisi edistää ensi kesään suunniteltuja pihatöitä jotenkin, olisi kiva tehdä hyödyllistä sillä aikaa kun ammattilaiset tekee perustuksia ja odotellaan talopakettia.

Halutaan säilyttää tontilla vanhoja suuria puita mahdollisuuksien mukaan, vaikka niistä tulee roskaa, koetaan että metsäinen tunnelma on sen arvoinen.

Anne Melender Gauhar Mekko 11 Anne Melender Gauhar Mekko 12

(mekko Gauhar * saatu / neuletakki Gauhar / korikassi Kokori * saatu / tennarit Superga * saatu)

Minulla oli eilen päällä Gauharin ihastuttava puuvillamekko ja lämmikkeenä neuletakki. Olin oikein odottanut koska saan pukea tuon suloisen mekon säiden puolesta. Tuollainen sersucker-kangas on minusta niin kivan näköistä puuvillaa, pinnassa on eläväinen aaltomainen kuvio. Ihastelen myös tällaisesta kankaasta tehtyjä lakanoita. Villatakille oli välillä ihan tarvettakin, mutta enimmäkseen päivä oli niin lämmin, että illallakin oli ihan ok olla kevyessä mekossa.

Anne Melender Gauhar Mekko 14

Anne Melender Gauhar Mekko 15

Muistivihon blogiaiheista

Tästä tuli nyt oikein kunnon kuvapläjäys, mutta en voinut valita vain joitakin kuvia kun näistä tuli minusta niin kivat. Mietin muuten eilen mitä kirjoittelisin blogiin, minulla on sellainen muistivihko, mikä on ihan täynnä kivoja muistiinpanoja aiheista. Tuntuu ettei todellakaan ole pulaa ideoista, mutta lopulta päädyn kuitenkin aina höpöttämään intuitiolla mitä sattuu. Mutta olen suunnitellut tekeväni jotain paljon toivottuja sisustuspostuksia esimerkiksi – mitä kaikkea tehtiin meidän vuokrakodin parantamiseksi, millainen uusi Wilfa-kahvinkeitin on, miten järjestellä sohvapöydälle asetelma jne. Tarvitsen vaan oikeanlaisen inspiraation toteuttaakseni tuollaisen ”valmiin ajatuksen”. Nyt kesällä sitä ehdottomasti on vähän hunningolla, menee fiiliksen mukaan ja se tekee kuulkaa hyvää. Omassa työssä syksy ja kevät ovat ehdottomasti tiiviimpiä aikoja ja tarvitse tällaista leppoisuutta siinä välissä, että jaksan ideoida kiireen keskellä.

Anne Melender Gauhar Mekko 16

Onneksi on Instagram ja stoorit; minusta on kaikista mukavinta jakaa siellä hetkiä ja ajatuksia omista päivistäni

Mutta onneksi on Instagram ja etenkin stoorit. Minusta on kaikista mukavinta jakaa siellä hetkiä ja ajatuksia omista päivistäni, siinä tämä oma impulssiivisuuteni tulee parhaiten esille. Nyt odotan innolla tätä päivää, sillä viikonloppuna toinen on töissä ja olen taas kotosalla itsekseni – minun ei tule helposti lähdettyä yksin mihinkään muualle kuin koirien kanssa kävelemään. Paitsi, ollaan kyllä menossa Maijan kanssa sunnuntaina brunssittelemaan, ihanaa nähdä ja vaihtaa kuulumisia ja vielä syödä samalla toisten tekemää ruokaa.

Anne Melender Gauhar Mekko 18

Loppuun vielä kokemuksia Gauharin villatakista, minua pyydettiin kertomaan millainen se on käytössä. Voin lämpimästi suositella, villatakki on pyörinyt minulla koko ajan mukana päällä tai kassissa tai tuolin selkänojalla. Se on ikään kuin mukana kannettava viltti itselleni, koska kesällä tarvitsen sellaista kuitenkin. Neule ei ole yhtään nyppyyntynyt tai kärsinyt kovassa käytössä, vahva suositus materiaalille.

2 Comments

 1. Kiitos uudesta vaatemerkki vinkistä.
  Lomailen kohta Helsingissä ja aion vierailla myös paikallisessa Gauhar-myymälässä.
  SInne kun on hotellilta sopivan pituinen kävelymatka.
  Arvostan, että tuotteet on suunniteltu Suomessa, vielä hienompaa tietenkin olisi,
  jos ne myös valmistettaisiin täällä.

 2. Anne

  Ihana jos sait uuden merkin vinkiksi, Gauhar on ihan mun suosikkeja, heidän vaatteet on ajattomia ja laadukkaita. Merkin takana on myös ihastuttavat naisyrittäjät <3