Anne Melender Ruudullinen Liina

Minulla alkoi kesäloma! Olen aivan innoissani että voin hetken vaan rentoilla ja haahuilla ja on vielä mitä lämpimin ja kaunein kesä. Tämä väliaikaiskoti on alkanut tuntua entistä enemmän kodilta ja oikeastaan joka päivä ihmettelen miten meillä kävikin näin hyvä tuuri tämän kanssa. Ehkä osasyy tähän on meidän vehreä parveke, minusta sen sijainti on täydellinen. Välillä vaan istun ruokapöydän ääressä sisällä ja katselen olohuoneen ikkunoista ja parvekkeelta näkyvää vehreyttä – melkein voisi kuvitella olevansa puutarhan keskellä. Ja niin me tavallaan ollaankin, sillä taloyhtiön piha on oikein kiva ja rehevä. Pari kertaa on jo kannettu meidän pieni kaasugrilli pihalle ja grillattukin siellä, pitää ehdottomasti tehdä sitä paljon tänä kesänä.

Anne Melender Ruudullinen Liina 5

Mitä odotan kesältä eniten <3

Kesältä odotan kaikista eniten perheen näkemistä! Meidän porukat ja sisarukseni lapsineen ovat tulossa tänne Turkuun visiitille. Sitten käydään itsekin jossain vaiheessa Kokkolassa. Miten kiva nähdä läheisiä livenä. Innostun myös siitä että voi tavata kavereitakin enemmän, tänäänkin ollaan suuntaamassa piknikille rannalle porukalla.

Kesältä odotan myös marjoja ja herkkuja. Olen ihan hulluna marjoihin (kuka ei olisi) ja herneisiin. Nyt syön niitä kyllä niin paljon että jaksaa taas talven odottaa kesäherkkuja. Pakkasen kautta käyneet marjat vaan ei ole sama asia. Myös uusia perunoita syödään urakalla, ei ole helpompaa kesäruokaa, siihen kylkeen vaan joku ihana kylmä soossi ja jotain paistettua vihannesta ja ehkä protskua niin se on siinä.

Anne Melender Ruudullinen Liina 6

Ruudullinen pöytäliina

Vaikka leikkokukat on suuri rakkauteni, pidän kesällä usein taukoa kukkakimpuista. Tämä kyseinen kimppu on rakentunut kaupan edullisesta pioninipusta ja kukkakaupasta ostetuuista kahdesta näyttävästä leikosta. Ihaninta on yhdistellä erilaisia kukkia. Mutta kuten sanottu, kesällä ihailen kukkia luonnossa, niin ehkä se virkistää kun sisällä on selkeämpää. Kukkia laitan sitten erityishetkiin, kuten näissä kuvissa meidän tunnelmalliseen parvekeherkutteluun.

Ruudulliset pöytäliinat on nyt trendikkäitä. Olen etsinyt pöytäliinaa meidän retkiä varten, on kiva levittää retkipaikan pöydälle tai maahan joku liina. Löysin Eurokankaasta klassista puuvillaista ruutukangasta edulliseen hintaan ja ostin kaksi eri väristä pätkää ruutukangasta. Paitsi että ovat kuvissa nättejä, niin myös käytännössä tarpeellisia.

Anne Melender Ruudullinen Liina 7

Me odotellaan rakennuslupaa toivottavasti pian saapuvaksi ja sitten tontilla kaadetaan puita. Niin jännää päästä näkemään miten se muokkautuu. Ollaan tilattu maatyöurakoitsija ja heti kun maatyöt on tehty alan jo suunnitella mitä pihapiirin hyväksi voisi ehkä syksyn aikana tehdä. Nyt on kyllä tarpeen nauttia rennosta kesästä, koska syksy ja talvi on varmasti kiireistä aikaa niin töiden kun raksankin suhteen.

Anne Melender Ruudullinen Liina 8

Edulliseen pionikimppuun sujautetut näyttävät leikkokukat tekevät kimpusta runsaan ja mielenkiintoisen. Ruutupöytäliina tuo välittömästi huvilatunnelman parvekkeelle.

Anne Melender Ruudullinen Liina 9

Omissa kanavissani voi ehkä olla välillä vähän hiljaisempaa, silloin kun vietän aikaa perheen parissa. Mutta tarkoitus on kuitenkin olla somessa aktiivinen ihan intuition mukaan. Joten kyllä sieltä Instagramista minut varmasti löytää päivittäin jossain muodossa. Täällä blogissakin varmasti tulee näkymään erilaisia kesäfiilistelypostauksia. Mutta näitä hommia teen ihan kesämielellä!

Comments are closed.