Anne Melender Balmuir Kasmirmekko 2Täällä on ollut hyvin kiireisiä päiviä, olen tehnyt urakalla hommia pakettiin, että pääsen ajoissa nauttimaan joulun odotuksesta. Kuvasin eräänä heleänä päivänä nämä kuvat ja toivon, että juuri tuollainen venyttelevän leppoisa olotila saavuttaisi minut pian. Toki päässä painaa välillä raksastressi, mutta kiitos ihanalle miehelleni ja hänen isälleen – he ovat painaneet siellä pitkää päivää paukkupakkasista huolimatta. Itse olen saanut keskittyä tietokoneen äärellä tapahtuviin raksahommiin.

Anne Melender Balmuir Kasmirmekko 4

Joulunodotuksen kohokohta on Helsinki-reissu siskon kanssa!

Huomenna on kivaa tiedossa! Me lähdetään siskoni Suvin kanssa yhdessä pienelle joulufiilistelyreissulle Helsinkiin. Ollaan varattu huone Hotel St. Georgesta ja aiotaan nauttia yhdessäolosta ja jouluisesta Helsingistä. Miten mahtavaa nähdä siskoa ja samalla rentoutua yhdessä. Pääsette varmasti Instan kautta mukaan meidän reissulle. Tässä juuri pohdin mitä laittaisin päälle. Onneksi pakkanen on vähän hellittänyt, mutta silti vaikea miettiä asua, joka olisi ulkona lämmin, mutta sisällä ei liian kuuma.

Anne Melender Balmuir Kasmirmekko 5
Kasmirmekko Balmuir / sisäballerinat Flattered

Näissä kuvissa ylläni on Balmuirilta ostamani Edna-kasmirneulemekko. Ostin sen joulun ajan yleisvaatteeksi, mekossa voi mennä vieraisille, syömään ja toisaalta rentoutua kotona. Tällaiset monikäyttöiset mukavat vaatteet ovat mieleeni. Unelmaisen pehmeä kasmir vain paranee käytössä (kuulemma). Olen käyttänyt vasta kerran mekkoa, kun olimme edellisen kerran Helsingissä ja illastettiin perheen kanssa Hotelli Vaakunassa. Ajattelin että tämä toimii kivasti vaikka nahkahousujen kanssa rennompana asuna. Sitten kun olen kuluttanut mekon ihan loppuun, se saa toimia pehmoisena kasmiryöpaitana.

Saan aina paljon kysymyksiä noista kuvissa näkyvistä sisätossuista. Sain ne viime vuonna tähän aikaan mieheltä synttärilahjaksi ja ovat todella hyvät. Nämä ovat Flatteredin Nina-teddysandaalit, samoja on edelleen heidän mallistossa.

Anne Melender Balmuir Kasmirmekko

Nyt odottelen tuollaista alimman kuvan kaltaista fiilistä, mieluiten joulusomisteiden ympäröimänä suklaarasia ja kirja kainalossa. Olen jo aloittanut kodin joulukoristelunkin, oikeastaan se on todella hyvässä vauhdissa – kuusikin tuotiin kellarista itsenäisyyspäivänä. Seuraavaksi voinkin esitellä millainen jouluilme täällä meidän kodissa nyt on.

Comments are closed.