”Kaupallinen yhteistyö Djusie

Anne Melender Djusie 3

Ne jotka ovat seuranneet minua pidempään, tietävät että olen viimeisen kymmenen vuoden aikana suosinut ihonhoitotuotteissa pääosin luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikka on ilahduttavasti modernisoinut kosmetiikka-alaa ja myös haastanut muita toimijoita uudistumaan.

Minun suuri esikuvani kosmetiikan suhteen on Katja Kokko, jonka oppeja olen soveltanut vuosien ajan omaan kauneudenhoitooni. Katja on luonnonkosmetiikka-alan uranuurtaja, joka on luonut uuden valloittavan ja tehokkaan Djusie-luonnonkosmetiikkasarjan. Jos ensivaikutelma jossain voi ihastuttaa, niin Djusiessa se todella hurmaa. Pakkausten visuaalisuuten ja fiilikseen on panostettu ja koko merkin brändi-ilme kuvineen on lähestyttävä, inspiroiva ja moderni.

Anne Melender Djusie 13
Upea Flourish-taidejuliste on Sanna Manderin luoma.

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon, joka on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa suojabarriäärissä.

Anne Melender Djusie 4

Minun ihonhoitofilosofiani

Katjan oppeja seuraamalla olen löytänyt omalle iholleni sopivan ihonhoitorutiinin. Toteutan enemmän on vähemmän -rutiinia itselläni. Djusien filosofia iskee täysin omaan ajattelutapaani. Haluan ihoni näyttävän luonnolliselta ja hyvinvoivalta – juurikin mehukkaalta. Jo nuorena oivalsin ensimmäisen stepin tärkeyden, eli ihon puhdistamisen. Uskon tehokkaaseen ja hellävaraiseen ihon puhdistamiseen, jossa suosikeitani on olleet hyvät öljyputsarit. Djusien öljyputsari nousi ensimmäisellä kokeilulla lempparikseni.

Joskus vuosia sitten laistin kasvoveden suhteen ja panostin enemmän kosteusvoiteeseen ja naamioihin. Katjan oppeja seuraamalla kuitenkin vakuutuin (monta vuotta sitten) kasvoveden/hoitoveden tärkeydestä puhdistuksen jälkeen. Ihon ph:n tasapainotus ja kosteuden tuominen ovat todella tärkeä ja rentouttava rutiini puhdistuksen jälkeen.

Kosteusvoiteita en ole unohtanut, mutta seerumit ja öljyt ovat korvanneet perinteisen voideajattelun omissa rutiineissani. Miten tehokas laadukas öljy onkaan, Djusien öljy riittää itselleni pelkästään ja sen lisäksi en ole nyt edes lisännyt kosteusvoidetta.

Vinkki: Suosittelen lukemaan Djusien sivuilta ihotietoisuudesta.

Anne Melender Djusie 9
Djusien kaikki kolme tuotetta on saatavilla upeassa Full Bloom Box -pakkauksessa.

Djusien kolme kovaa

Djusien valikoimassa on nyt aluksi kolme tuotetta, joiden avulla päivittäinen kasvohoito onnistuu. Nämä ovat ne tärkeimmät tuotteet – simppelin kasvohoidon perusta. Itse en laista väsyneenäkään iltaisesta kasvojenhoitorutiinista, mieluiten pidän sen kuitenkin mahdollisimman simppelinä.

Anne Melender Djusie 12

Liquid Silk -puhdistusöljy

Djusien Liquid Silk -puhdistusöljy liukuu ihanasti iholla, poistaa tehokkaasti meikin ja mikä parasta, se huuhtoutuu erittäin helposti pelkällä vedellä. Öljyä on miellyttävä hieroa iholle, sen tuoksu tulee limen, verigreipin, jasmiinin ja geraniumin eteerisistä öljyistä, vaikutus on virkistävän aromaterapeuttinen. Joskus haluan puhdistaa kasvot nopeasti ja tällä öljyllä se sujuu hyvin. Mutta yleensä teen kasvojen puhdistuksen yhteydessä pienen kasvohieronnan, jonka ohjeet löytyvät Djusien verkkosivuilta. Tämä on tehokkain ja hellävaraisin putsari mitä olen testannut. Jos et ole koskaan vielä testannut öljyputsaria, niin suosittelen lämpimästi testaamaan, olen varma että yllätyt.

Acid Bloom -hoitoneste

Djusien Acid Bloom -hoitoneste on huikea! Tuoksu on ehkä vähän jännittävä, mutta olen oppinut tykkäämään siitä. Paksuhko neste on ihana taputella kasvoille. Muutama tippa riittää ja itse kerrostan yleensä 2-3 kerrosta. Joskus tykkään tehdä pidemmän kaavan mukaan ja kerrostan niin kauan kun tunnen että iho ottaa ainetta vastaan, etenkin kun aloitin näillä tuotteilla, niin tein useampia taputtelukerroksia. Hoitoneste tasapainottaa ihon PH:n, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

Vinkki: Hoitonestettä kannattaa lisätä pieni määrä kerralla ja taputella niin kauan että sormissa tuntuu tahmealta.

Anne Melender Djusie 11
Nämä pakkaukset jo yksistään tuovat iloa ihonhoitoon.
Anne Melender Djusie 10
Pieni määrä kasvoöljyä riittää, itse levitän öljyn myös kaulaan ja dekolteelle.

Fruit Glaze -kasvoöljy

Nyt on löytynyt omaan makuuni täydellinen kasvoöljy. Olen testaillut todella monien merkkien öljyjä, enkä ole vielä tätä ennen löytänyt ihan omaa lemppariani. En pidä öljyisestä ihosta, mutta pidän mehukkaasta ihosta. Djusien Fruit Glaze -kasvöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa, se imeytyy tehokkaasti iholle, eikä jätä liiallista öljyfiilistä. Itse olen öljyissä juuri vierastanut sitä jos öljy jää lillumaan ihon pinnalle ja se leviää siitä hiuksiin ja tyynyliinaan yms. Tämä öljy ei tee sitä, käytän öljyä myös aamuisin meikin alle ja joskus jopa meikin päällekin. Oikeastaan en hirveän usein edes meikkaa ihoa, koska se on tasaisen sävyinen hyvän hoidon tuloksena, ongelmani on lähinnä pieni couperosa leuassa ja nenän vierustalla, Djusie sopii senkin hoitoon hyvin.

Öljy on iholle todella tehokas ravitsija, nautin myös sen levittämisestä. Olen innostunut tekemään kasvohoitoja illan lisäksi aamuisin. Djusien sivuilla on tähän myös hyvä opastus. Sieltä löytyy myös kattavasti tietoa tuotteiden vaikuttavista aineista ja niiden hyvää vaikutuksista.

Anne Melender Djusie 8

Djusie on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää vain ihon ja tuotteen toimivuuden kannalta tärkeitä raaka-aineita. Näitä ovat mm. lakkakääpä, gotu kola ja ruusukvittenin siemenöljy. Ihailen Djusiessa myös kokonaisvaltaista missiota – paitsi saada aikaan mehukas iho, merkki on sitoutunut tekemään hyvää lahjoittamalla osan tuotoistaan mielenterveystyöhön.

Djusie on kaikin tavoin aivan mieletön ja olen iloinen että pääsin tekemään yhteistyötä heidän kanssa!

Ostopaikat:

Djusie-tuotteet myynnissä ympäri Suomen mm. Stockmann, Sokos, Sokos Emotion, Ruohonjuuri, Life-myymälät, useat verkkokaupat ja kauneushoitolat

Comments are closed.