Anne Melender Kaiko Neule 2

Kaikon keltainen neule

Miten nyt tuntuukin että alkaa taas inspiroitua kaikesta niin paljon enemmän. Yksi kevätpukeutumisen kiinnostavimmista asioista on värien lisääntyminen pukeutumisessa, ihan kuin sisustuksessakin. Itse ihastuin kuvien Kaikon keltaiseen neuleeseen heti kun sen näin. Minulla on tästä neuleesta koko xs, mielestäni malli vastaa hyvin koka. Vaikka villapaitoja en kummemmin ajatellut kevätkauteen hankkia, en voinut tätä vastustaa. Olen jo nyt tosi tosi tyytyväinen tähän pieneen väripiseeseen vaatekaapissani. Tämä heleän sävyinen neule innoitti minua koko lookin suhteen, tekaisinkin asusta videon Instagramiin ja nappasin myös asukuvat tänne blogin puolelle. Saisinkohan taas elvytettyä talven jälkeen näitä asupostauksiakin.

Anne Melender Kaiko Neule 3

Parhaat mustat suorat housut Marimekko

Vaatekaapin klassikoita ovat mustat housut ja nämä olen hankkinut täksi kevääksi Marimekon kokoelmasta. Housujen malli on nimeltään Suotuisa ja nimi on oikein osuva, sillä suotuisat nämä ovat vartalolle. Leikkaus on tosi onnistunut, tuntuu että jalat näyttävät paljon pidemmiltä mitä oikeasti ovatkaan. Materiaali on upeaa paksua viskoosia, joka laskeutuu hienosti, eikä ole yhtään sähköinen – nytkin alla oli tahmeat sukkikset, eikä lahkeet tarttuneet yhtään kiinni. Vahva suositus tälle housusatsaukselle. Yhdistin kuviin loaferit, mutta todellisuudessa vaihdoin jalkaan lenkkarit kun lähdin asioille, sen verran epävakainen sää vielä näytti olevan.

Anne Melender Kaiko Neule 6
Pinkki huulipuna ja kiharat tuovat vaihtelua arkilookiin.

*huulivoide saatu

Keltaisen paidan pariksi sopii minusta meikissä pinkki hyvin. Valitsin pinkin sävyisen poskipunan ja huulipunan. Olen aivan ihastunut tähän Catricen läpikuultavaan huulivoiteeseen, joka antaa mukavasti myös väriä. Huulivoiteessa on piparminttua ja se tuntuu huulilla ihanan raikkaalle. Huulivoiteen nimi: Catrice Peppermint Berry Glow Lip balm.

Pinkkien huulien lisäksi innostuin taas testaamaan äskettäin ostamaani BaByliss-kiharrinta. Halusin nimenomaan tuollaisen ohuen kiharruspuikon, jolla tulee permanentin näköistä napakkaa kiharaa. Ekalla kerralla kiharsin liian pieniä osioita ja hiuksista tuli liian pörröiset ja kiharat, ihan nauratti, mutta se toimi hyvin pohjana ponnarikampaukselle kun oli paljon kuohkeutta. Nyt otin kihartaessa suurempia osia kerrallaan ja lopputuloksesta tuli jo paljon parempi. Oli muuten todella nopea tehdä nuo kiharat, tämä on niin tehokas kiharrin ja kiharat pysyvät paremmin kuin paksummalla kihartimella laitettaessa.

Anne Melender Kaiko Neule

Viikonloppuna tein itselleni ideointilistan postausaiheista, joita voin toteuttaa kanavissani. Tykkään kirjoitella ylös kaikenlaista ja idealistat tulevat aina tarpeeseen kun ei keksi mitä ehkä toteuttaisi. Nyt on yksi idis ruksattu listalta tämän postauksen myötä.

2 Comments

  1. Näytät ihanan keväiseltä ja raikkaalta, valloittavat kiharat 🙂

  2. Anne

    Voi kiitos paljon, olen nyt ihastunut sekä kiharoihin että heleisiin pastellisävyihin 🙂