”Kaupallinen yhteistyö Gauhar

Anne Melender Gauhar Paitapusero 2

Minun pukeutumisfilosofia on nojannut aina vaatekaapin klassikoihin. Vaikka muoti muuttuu sykleittäin ja vaatteiden siluetteissa tapahtuu muutoksia, on mahtavaa miten klassiset vaatekappaleet jaksavat ilahduttaa aina. Näihin kuuluu mielestäni ainakin valkoinen paitapusero, mustat housut, musta mekko ja valkoinen t-paita. Yksi omia kotimaisia lempimerkkejä on Gauhar Helsinki, heidän mallistostaan löytyy ajankohtaisella siluetilla leikattuja klassikkovaatteita. Tässä postauksessa esittelen muutamia valintojani, jotka lasken nimenomaan vaatekaapin klassikko-kategoriaan.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 3

Väljät leikkaukset ovat moderneja ja sopivat useimmille vartalotyypeille.

Anne Melender Gauhar Paitapusero

Vaatekaapin kulmakivet: valkoinen paitapusero ja mustat housut

Tässä asussa minulla on Gauharin klassinen valkoinen paitapusero, joka on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Voin kertoa, että materiaalin tuntu tässä on mieletön, kuten kaikissa Gauharin vaatteissa. Yksi syy miksi olen merkkiin rakastunut, piilee nimenomaan näissä heidän käyttämissä tarkkaan valituissa materiaaleissa. Toinen ihastusta aiheuttava seikka Gauharin tuotteissa on ovelat leikkaukset. Vaatteiden mallit on simppeleitä, mutta niissä on aina tietty juju, mikä erottaa ne ihan perusversiosta. Mallit on myös suunniteltu sopimaan erilaisille vartalotyypeille. Tässä valkoisessa paitapuserossa on väljä ja rento malli, takaa helma kaartuu kauniisti, paita sopii hyvin näin rennosti alaosan päälle puettavaksi, toisaalta se on kiva esimerkiksi korkeavyötäröisten housun sisälle puettuna. Pidän Gauharin paidoissa myös vajaamittaisesta hiasta, sillä minulla on aina tarve kääriä hihat ja näissä kääriminen onnistuu helposti – vain yksi kääräisy ja hiha on rento, eikä jatkuvasti valu.

Puin paitiksen kanssa Gauharin mustat housut halkiolla. Nämä housut ovat joustavaa viskoosisekoitetta. Kangas laskeutuu kauniisti ja muotoutuu kropan mukaisesti, hivenen levenevä lahje ja halkio tekevät näistä jännät ja astetta jopa juhlavatkin. Voisin kuvitella housut niin juhlassa kuin arkena rennosti tennareiden seurana. Materiaali näissäkin aivan ihana. Vyötäröllä on kuminauhakaitale, joka istuu kauniisti. Näihin on muuten samaa sarjaa oleva ylellinen tunikamainen huppari.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 5

Gauhar klassikko: Ruffled-mekko

Yksi Gauharin rakastetuimmista vaatemalleista on tämä Ruffled-mekko, tästä on ihania sävyjä, mutta minä valitsin itselleni tällä kertaa mustan mekon. Puuvillamekko on kaunista ryppypintaista kangasta, johon ei tartu karvat – se tuli testattua, kun Lätsä nukkui päikkäreitä vasta höyryttämäni mekon päällä. Kangas on ihanan rapsakkaa. Mekkomalli on ilmavan väljä, juuri sellainen mihin kuvittelee haluavansa pukeutua kuumana kesäpäivänä. Toisaalta, mustana tämä mekko sopii erityisen hyvin ihan ympärivuotiseen käyttöön myös. Taas vaate joka muuntuu niin arkeen kuin juhlaankin, ihan riippuen miten sen asustaa.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 9

Gauharin korut ja pannat

Asusteilla on hauska leikitellä, olen hyvin maltillinen korujen ja asusteiden käyttäjä – mutta ihailen usein etenkin Gauharin upeita korvakoruja. Itse en osaa korviksia silmälasien kanssa käyttää, niin ne ovat jääneet hankkimatta. Mutta pantaa tykkään välillä käyttää. Kuvassa oleva Gauharin panta on jämäkkä ja näyttävä. Tiesitkö että Gauharin pannat valmistetaan Suomessa. Kurkkaa Gauharin asusteita tästä.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 11
pellavatoppi on valuvaa viileää neulosta

Pellava on aina yksi suosikkimateriaaleistani, tässä minulla on Gauharin ilmava pellavatoppi kauniissa hiekan sävyssä. Tästä ihanan valuvasta neuloksesta on heillä myös yksinkertainen neulemekkomalli. Minä puin nyt neuletopin mustien farkkujen kanssa ja laitoin helman housujen sisälle. Tällainen keveä toppi korvaa kivasti t-paidan pukeutumisessa. Neuletoppi on myös astetta hienostuneempi esimerkiksi työpukeutumisessa kesäisellä säällä.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 13

Paras valkoinen t-paita

Minun kaapista löytyy aina vinot pinot valkoisia t-paitoja. Olen testannut varmaan suurimman osan valkoisista teeppareista mitä kaupoista olen löytänyt. Vinkiksi toisille t-paitojen rakastajille, että Gauharin versio on aivan älyttömän hyvä. Se on paksua ja jämäkkää puuvillaa, jossa on hitusen joustoa mukana. Hihat ovat täydellisen mittaiset ja kaulus ei ole liian tiukka, muttei liian avarakaan. Tämä t-paita on ollut minulla jo yli vuoden kovassa käytössä, eikä ole mennyt miksikään. Omistan saman Gauharin t-paidan myös harmaana. Tässä t-paitamallissa on helmassa pienet halkiot, sen voi pukea kivasti myös alaosan päälle, kun helma on huoliteltu. Plussaa myös pituudesta, tässä on tarpeeksi pitkä helma että se pysyy housujen/hameen sisällä – moni kiva t-paita on minulla tämän takia jäänyt käyttämättä, kun helma on liian lyhyt.

Anne Melender Gauhar Paitapusero 10
…minä miettimässä sitä että nyt on kevät ja kohta saa pukeutua kevyemmin ulkonakin ja aurinko lämmittää ihanasti…

Ihan näillä hetkillä voi siirtyä pikkukenkiin ja kevätvaatteisiin – voi miten sitä on odotettu! Olen jo alkanut siivoilla omaa vaatekaappia kevättä silmällä pitäen, nyt on näköpiirissä enemmän sosiaalista kanssakäymistä ja kodin ulkopuolista elämää. Ihan eri mielellä miettii kevätpukeutumistakin. Minulla on kaapissa monen monta muutakin Gauharin ihanaa vaatetta kuin mitä tässä teille esittelin, heillä moni malli säilyy sesongista toiseen, se jos mikä on myös minusta loistavaa.

6 Comments

 1. Kiitos, tämä postaus tuli kuin tilauksesta!
  Olen juuri pohtinut tuon valkoisen paitapuseron tilaamista. Koko kuitenkin mietityttää. Onko paitapuseron koko sinusta naftia tai reilua? Tuo XS/S ja M/L mitoitus tuntuu hiukan epämääräiseltä, kun en valitettavasti pääse näitä missään sovittamaan.

 2. Hauska, miten minä taas silmälasien käyttäjänä olen mieltänyt pannat hankaliksi käyttää. Jotenkin olen aina kuvitellut, että ne osuvat laseihin korvien takana eivätkä istuisi sen vuoksi kunnolla. Korvakoruja taas tulee käytettyä varmaankin melkein joka päivä. Ehkä uskaltaudun kokeilemaan pantaakin, jos se ei tosiaan häiritse laseja käyttäessä. En tiedä, mistä olen tämän mielikuvan päähäni ylipäänsäkin saanut. Joku myyjä minulle taisi joskus kauan sitten naureskella, ettei pantaa nyt voi silmälasien kanssa käyttää. Eipä ole sitten tullut kokeiltuakaan sen vuoksi.

 3. Anne

  Hei onpa ihana kuulla 🙂 Tää paitapusero on väljästi leikattu, mutta ottaisin siitä sen koon mitä normaalisti käyttää – hartioilta ja hihoista se istuu kivasti. Minulla on tuo pienempi koko.

 4. Anne

  Mäkin oon aina ajatellut ettei pantakaan sovi, mutta viime aikoina olen jonkun verran alkanut käyttää taas pantaa ja silmä on tottunut siihen. Varmaan sama niiden korvisten kanssa myös, näen jatkuvasti toisilla silmälasit ja korvikset – eikä se näytä yhtään hullulta. Näitä omia uskomuksia vaan. Piilareita joskus käytän, mutta harvoin muistan. Että pitäisi vaan rohkeasti pukea kaikkea mitä mieli tekee 🙂

 5. Metsästän uutta päiväpeittoa ja silmäni iski tuohon ihanaan valkoiseen❤️ Mistäpä olet hankkinut?