”Kaupallinen yhteistyö Verso Design

Anne Melender Versodesign 2

Ihastuin jokin aika sitten Verso Designin Taimi-sarjaan, olin etsinyt meidän pikkukotiin jotakin siroa ja kaunista kotimaista huonekalua – sellaista joka taipuu moneen kohtaan ja monenlaiseen tarkoitukseen. Verso Designin Taimi Plant Tray on juuri sellainen – nyt se toimii meillä ahtaassa eteisessä peilin alla laskutasona, alakerroksessa on kori joka kätkee sisäänsä modeemin johtohässäkän ja modeemin. Toimii paljon paremmin kuin aiemmin siinä ollut tuoli. Mutta koska tämä pikkupöytä on niin kaunis, en halunnut kuvata sitä pimeässä ankeassa eteisessä, vaan siellä missä se olisi myös ihanimmillaan, eli meidän lasitetulla parvekkeella.

Anne Melender Versodesign 4

Kesäsisustamiseen kuuluvat kepeät ja ilmavat kalusteet, jotka löytävät paikkansa talvella muualta kotoa.

Anne Melender Versodesign
Puinen kaluste ja klassinen pärekori lämmittävät parvekkeella metallikalusteiden luomaa fiilistä.

Jos emme tarvitsisi Taimi Plant Tray -pöytää eteisessä, tässä olisi sen paikka ja kuuorruttaisin ylätason saviruukkuun istutetuilla yrteillä, alatasolla on paikka kastelukannulle. No, ei kirjapinokaan ole haitaksi, koska olen näköjään ihastunut parvekkeella lukemiseen. Vaalea puinen kaluste pehmentää kivasti meidän sinkittyjä metallisia parvekekalusteita ja tuo lämpöä. Tällainen kaluste on mainio kesäsisustuksessa, talveksi sille löytyy varmasti sijoituspaikka sisätiloista. Esimerkiksi keittiössä keittokirjoille, yrteille ja öljypulloille. Olen nimittäin testannut tätä meidän keittiön puolellekin.

Anne Melender Mysoda Juliste 4
Taimi Plant Tray on pienikokoinen ja se sopii sijoittaa vaikka keittiöön apupöydäksi.
Anne Melender Versodesign Taimi
Keittiössä tarvitaan välillä apupöytää, vaikka juomapisteelle – tai terassille, sivupöytä toimii hyvin tähän tarkoitukseen.

Tässä Taimi Plant Tray meidän keittiössä ruokapöydän vieressä, sopii todella kivasti siihenkin. Voisin kuvitella tämän myös esimerkiksi kylppäriin, makuuhuoneeseen vaikka yöpöydäksi, kodinhoitohuoneeseen jne. Mökillä keittiön aputasoksi, kuistille, vieraskamariin, saunatupaan. Tarjotinosa on irrallinen, samoin alahylly. Pöytä on todella kevyt siirrellä. Samaan sarjaan kuuluu myös syvemmällä tarjotinosalla oleva versio. Ja Verso Designilla on kivoja keveitä puisia kalusteita moniin tarkoituksiin. Ihastelen kovasti myös esimerkiksi siroja Tikas-sarjan seinähyllyjä.

Anne Melender Versodesign 3

Verso Design on tunnettu laadukkaista selkeistä koreistaan. Nyt nämä Lastu-pärekorit myös valmistetaan Suomessa. Tämä minun korini on kuulemma valmistunut käsin Verson verstaalla Sipoossa, sen on tehnyt ukrainalainen Olga, joka on juuri tullut Verso Designiin töihin.

Lastu-korisarjassa on montaa eri kokoista korivaihtoehtoa. Itse kaipasin tällaista monikäyttöistä keskikokoista koria. Nyt se on parvekkeella säilömässä torkkupeittoja, mutta haaveilen ottavani sen vihannesostoksille mukaan, ehkä joku kesä oman pihan vihannesmaalle keruukoriksi. Tähän voisin myös säilöä lukuisia sisustuslehtiäni tai jos olisin käsityöihminen, keskeneräiset neulomukset olisi hyvä säilyttää kauniissa korissa.

Anne Melender Versodesign 9
Olisipa tämä hylly täynnä saviruukkuihin istutettuja yrttejä. Anne Melender Versodesign 11

Kesäsisustaminen on ihanan kepeää ja tällaiset kauniit aikaa kestävät kaluste- ja säilytystarvikkeet tekevät tiloista kutsuvia. Minusta meidän parvekekin muuttui heti lämpimämmäksi ripauksella puuta ja koria. Haikein mielin palautan Taimi Plant Trayn eteiseen modeemin kaveriksi. Tai no, se on siinä tehtävässään aivan mahtava.

Comments are closed.