”kaupallinen yhteistyö NOSH Women

Anne Melender Nosh Takki 2

Lokakuu on aika ihana kuukausi pukeutumisen kannalta, ainakin jos minun laillani tykkää neuleista ja takeista, mutta mieluusti yhdistää niitä pukeutumisen ilosta, eikä pelkästään lämpimänä pysyäkseen. NOSH Womenin lokakuussa saapununeen vaatekokoelman teema on ”kietoudu lämpöön”. No minähän kietoudun mielelläni.

Pääosassa näissä kuvissa on ihan uusi mieletön SYLEILY-tikkitakki, joka on syntynyt Noshin ja Sastan yhteistyönä. Ihastuin ensinäkemältä tähän takkiin, sillä kaipaan elämääni eniten käytännöllistä lämmintä takkia, joka ei säikähdä sateesta tai kurasta koirien kanssa kävellessä, mutta toisaalta taipuu myös siistien asujen pariksi erilaisiin kaupunkimenoihin.

Anne Melender Nosh Takki 4

Tällaiset aurinkoiset ja lämpimät syyspäivät on parhautta, tarkenee vielä pikkukengillä ja päässä voi pitää aurinkolaseja.

Anne Melender Nosh Takki 5

NOSH Women Syleily-tikkitakki

En voisi keksiä osuvampaa nimeä tällä unelmaisen kevyelle takille. SYLEILY-tikkitakki todellakin tuntuu päällä hellältä syleilyltä. Käytössä mikään ei ole mukavampaa kuin kevyt takki, kaikki me tiedetään se, jos on joskus kuljettu raskaassa ”ulsterissa”.

Anne Melender Nosh Takki 7

SYLEILY-takkia on tässä kaunissa kelo-sävyssä ja myös mustana. Pidän takin hupusta/kauluksesta, se asettuu nätisti lämmittämään kaulaa, muttei purista tai ahdista kiinni ollessaan. Olen nyt kietoutunut kevyeen takkiin joka kerta kun olen ovesta poistunut, tämä todella tuntuu kuin peittelisi itsensä kevyeen täkkiin.

Takin leikkaus on kivan väljä, olematta ylisuuri. Pidän ettei se ole liian vartaloa myötälevä, näin se näyttää modernilta. Vyöllä voi säätää takin oman vartalotyypin mukaan istuvaksi. Minä en jaksa usein edes sulkea neppareita, vaan kietaisen takin huolettomasti vyöllä kiinni. Sivusaumoissa on kätevästi taskut, niihin sujautan useimmin avaimet ja puhelimen, en kanna aina käsilaukkua mukanani.

Anne Melender Nosh Takki 10

Arjen lempiasut joihin aina tartun

Minulle pukeutumisessa intuitiivisuus on tärkeää. Huomaan usein suunnittelevani asukokonaisuuksia, mutta käytännössä valitsen kuitenkin päälleni asioita jotka tuntuvat omilta ja vaivattomilta. Olen joskus sanonut että parhaat asut on niitä mitä ei edes huomaa kantavansa, koska olo on niissä niin luonteva. Sellaisia minulle on syksyllä neulepaidat, farkut ja muhkeat takit. Usein käy niin, että olen miettinyt laittavani jotain ”ekstraa” vaikka kaupungille, mutta vaihdan viime hetkellä takaisin siihen vaivattomampaan asukokonaisuuteen. Meillä kaikilla on varmasti kaapissa sellaisia lempivaatteita, jotka saavat eniten käyttöä. Niihin itse myös panostan eniten. Noshin vaatteet on oman kaapin käytetyimpiä, juurikin sen vaivattomuuden takia.

Anne Melender Nosh Takki 13

NOSH Women merinovillakokoelma

Kuvassa ylläni on TILDA-neule tumma greige ohutta ilmavaa merinovillaa. Viime vuotiset NOSH-suosikkini ASTRID-neulepaidat ovat edelleen kovassa käytössä, nyt niiden lisäksi kokoelmaani valitsin tämän selkeälinjaisen ja ohuen paidan. Merinovilla tuntuu päällä kivan hengittävältä, mutta lämmittää tarvittaessa. Tämän ohuen neuleen voi pukea kuvan tavoin housujen päälle, helman sivuilla on pienet halkiot. Ajattelin itse yhdistään paidan myös leveälahkeisiin väljiin housuihin ja pukea helman housujen sisälle. NOSH-merinovillakokoelma on mielestäni aivan ihana.

Viime talvena käytin melkein kyllästymiseen asti ALMA-pipojani, olinkin superiloinen että niihin on nyt tullut tämä ihastuttava uusi värisävy nimeltä kaura.

Anne Melender Nosh Takki 14

Sananen farkuista

En voi olla nostamatta esille vielä farkkuja, kun kerran tässä lempivaatekappaleista puhutaan. Näissä kuvissa minulla on BEA-farkut mustina. Olen aina aina rakastanut erilaisia farkkuja. Tykkään kokeilla uusimmat villitysmallit ja testailla niitä, mutta silti miellän kapeat suorat farkut, etenkin mustana, vaatekaapin klasikoiksi, jotka toimivat aina kun ei jaksa miettiä tai kun haluaa neutraalin pohjan muulle asukokonaisuudelle.

Tästä pääset katsomaan NOSH-farkut.

Anne Melender Nosh Takki 18

NOSH Women -vaatteita voi tilata NOSH edustajilta, vaatekutsuilta tai heidän omasta verkkokaupasta.

Minä nautin niin paljon syyspukeutumisesta. Onneksi kuitenkin tällaiset vaatteet taipuu myös tuleviin pakkaspäiviin. Vähän lisää kerroksia ja lämpimät kengät ja käsineet, olen valmis myös kirpeisiin pakkasiin.

Kietoudutaan lämpöön!

 

Comments are closed.