Anne Henna Random 4

        Inspiraatio

Ajattelen että inspiraatio on sellainen joka vaikuttaa meidän kaikkien elämään, se on niitä positiivisia asioita joita voi ruokkia. Inspiraatiota ei ole ainoastaan visuaaliset asiat, vaan mikä vaan potkua antava kannustin omassa päässä; asia joka kannustaa, motivoi ja saa sinut tekemään jotain mielekästä.

Mikä vaan voi olla inspiraatiota ja mistä vaan voi saada inspiraatiota. Toiset kokevat sen voimakkaammin kuin toiset. Mulla ainakin on välillä inspiraatioähky, tuntuu että mieli melkein rähjähtää kun se kehittää niin paljon ideoita. Jollain se purkautuisi vaikkapa juoksulenkillä, jollain käsitöillä ja mulla esimerkiksi valokuvaamalla.

Anne Random 3

Oon hyvin onnekas, että omassa lähipiirissä on samanlaisia visuaalisista asioista inspiroituvia ihmisiä. Oon saanut niin töissä kuin vapaa-aikanakin pallotella ideoita ja myös toteuttaa niitä. Ystäväni Hennan kanssa keksitiin järjestää kuvaushetki hänen kauniissa kodissa. Kuvattiin niin sanotusti contenttia vaikka somekanaviin tai sit vaan koska se oli kivaa!

Omassa työssä visuaalisuus ja siitä inspiroituminen on tosi tärkeää ja ehdoton elementti myös työn mielekkyydelle ja onnistumiselle. Koen että mä jaan teille innostusta ja inspiraatiota erilaisiin asioihin.

Anne Random 10
Helppo nauraa kun on kivaa – miten ihanat noi ranskalaiset tulppaanit on teräskarahvissa

Mikä mua nyt inspiroi keväällä 2023

Random-asioita jotka inspiroi mua just nyt

 • Värit, mutta enemmänkin ripauksina ja yksityiskohtina – neutraalista pitävä voi myös ammentaa sävyjä elämään.
 • Epätäydellisyys ja boheemi kauneus, ettei kaikki ole just niin viilattua ja harmonista – tyhjää vaan sitä että hetkessä myös eletään ja nautitaan. Pätee sisustukseen, kattaukseen ja kaikkeen visuaaliseen.
 • Erikoiset asetelmat ja kombot; ystäväni Henna on tässä mestari, kuka keksii asettaa patongit pöydälle pystyasennossa ja viinirypäleet korkeaksi keoksi. Tavallisilla asioilla voi leikitellä!
 • Ilo valokuvissa ja fiilis että ne on syntyneet hetkessä.
 • Ruokajutuissa yksinkertaisuus ja vaivattomuus – pienet juhlahetket syntyy kun pöydälle kasaa satunnaisia herkkuja, jotain mistä jokainen pitää, aina ei tarvitse panostaa ja olla hirveästi kaikkea.
 • Arjen kauniit käyttöesineet, koska silloin kun jotain on levällään, on kivaa et esineet on nättejä – kaunis kaaos.
 • Tunnelma; se on jotain mikä välittyy ennemmin kuin mikään täydellisyys.
 • Kukat ja kasvit – värikkäät kimput, vihertyvät oksat, hontelot yksittäiset kukat, lyhyeksi saksitut kimput ja yksi katkennut kukka maljakossa.
 • Tyynyt – koska myös sisustus kaipaa mausteita.

 

Anne Henna Random 3
makeita herkkuja ei tarvita paljon, leivoksenkin voi jakaa

kokeilkaa joskus yllätyspöytää, yksi tuo suolaiset ja toinen makeat

Anne Henna Random 10
voi on vuoltu juustohöylällä tarjolle kauniiseen kippoon ja koristelty yrteillä, ihana idea
Anne Henna Random 12
sydänsalaatti maistuu pistaasien ja vinegreten kanssa, mutta niitä voisi myös dipata johonkin

Meillä oli napostelupöydässä yksinkertainen kaunis salaatti, patonkia ja voita, vähän leivoksia ja viinirypäleitä. Hyvä leipä ja raikas salaatti on ihana kombo. Jälkkärinä pieni makea riittä, yksi leivos on ok jakaa. Salaatissa pistaasipähkinöitä ja ihana kastike – se riittää.

Anne Henna Random 13

Sanoisin että tehkää yhdessä jotain mikä teitä inspiroi – se voi olla vaikka yhteinen käsityöhetki, vaatekaapin siivous (kavereilta saa hyviä vinkkejä), kodin somistushetki, kokkailutuokio tai vaikka vaan maailmanparannuslounas, missä käydään läpi hyviä asioita.

            Kaikki me tarvitaan iloa ja inspiraatiota

2 Comments

 1. Hei!
  Tässä postauksessa asusi kiinnitti huomioni : minkä merkkisiä ihana vihreä neuleesi ja farkkusi ovat?

 2. Anne

  Heippa ja kiitos 🙂 Neulepaita on Gestuz ja farkut Levis 501 90’s -mallia.