Anne

Olen kirjoittanut Muoti Mielessä-blogia jo 10-vuotta ja olen edelleen siitä aivan innoissani. Innostun kauniista ja toimivasta designista, muodin seuraamisesta ja rennosta elämäntyylistä.

Blogini puitteissa olen päässyt tekemään huikeita yhteistöitä kotimaisten yritysten kanssa. Yhteistöiden lisäksi olen myös tehnyt sisältöjä yritysten omiin some-kanaviin. Vuosien varrella olen esimerkiksi esiintynyt tv-mainoksissa ja tyyliohjelman stailaajana, kirjoittanut kuukausittain omaa palstaa Evita-lehteen (Bonnier) sekä tuottanut mm. Sokokselle printti- ja online-materiaalia. Erilaiset projektit kiinnostavat minua, suhtaudun kaikkiin haasteisiin innostuksella ja ideoilla.

Muoti mielessä -blogini on osa vaikuttajaverkosto Asennemediaa. Sen lisäksi, että teen yhteistyötä omien tarkoin valitsemieni yhteistyökumppanien kanssa, olen mukana minulle sopivissa Asennemedian kampanjoissa. Verkostona Asennemedia tavoittaa yhteensä kolmenkymmenen blogin ja podcastin kautta 180 000 suomalaista viikottain. Asennemedian mediamyynnin tavoitat osoitteesta katja@asennemedia.fi.

Olen saanut luoda sisältöjä mm. seuraaville asiakkaille:
 
-Marimekko
-Iittala
-Sokos
-Harvia
-Festivo
-Opa Muurikka
-Hardy´s viinit 
-Biodelly
-Hifi Studio
Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä tai sinulla on muuta asiaa:
Blogiyhteistyöasioissa voit olla yhteydessä Asennemediaan.